Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cok sagol canim insallah hayirlisiyla verir Rabbim belki dusuk yapmiycaktim oglum kostu cok kotu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istemistim tutum ayagim kaydi ben dustum sukurler olsun Rabbime ki oglum dusmedi cok kotu yaralana bilirdi

Bak ne güzel düşünüorsun, Allah korumuş oğlunuda senide..
Allahım hayırlısıyla tekrar karnını doldursun inşallah.

Bu sabah ölçtüm 35.9 çıktı sanırım bir yanlışlık yaptım koltuk altından neden ölçülmüyor ki yav

benim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz )
Bende 5 martta yumurta catlamasi olmustu dun geceden beri belim agriyo bacagimada buruyo ama sag taraf bele yutunmasi nasil oluyo normal mi

kizlar bebegimi dusurdum buyuk ihtimal.. lekelenmem cok kotuydu bu sefer.. apar topar burdaki gecici doktora gittim kesenin yaninda kanama tabasi varmis.. kendi doktoruma aksam gidicem.. ama midem bulanmiyor hissetmiyorum bebegimi.. nasip boyleymis.. Rabb im bana 1 ay da olsa anneligi tattirdi cok sukur...

Canım yine nie bekliosun hemen gitsen daha iyi geç kalma

Canım yaaa akşamı beklemeden doktoru arayıp acil gitsen. Anlatsan durumu doktora. Hem bak kesenin varlığını görmüş o geçici doktor. Belki ilaç verir dinlenme verir hastaneye yatırır gitmez belki

cok sagol canim bende kendime oyle diyorum demeki hayirli degilmis nasip degilmis Rabbim nezaman ol derse ozaman olur insallah hayirlisiyla olur

Canım yine nie bekliosun hemen gitsen daha iyi geç kalma
doktoruma anlattim zaten fotograflari da gonderdim.. aksam gelicem dedim tamam dedi.. simdj yada aksam degismicek.. yok bebegim gitti biliyorum.. hic bu kadar surmemisti ve koyu kahverengi parcalar geliyo.. nasip boyleymis.. yine de 1 ay da olsa annelik duygusunu nasip etti Rabb im bana buna da sukur....

Doktora gittim sabah kan verdim kızlar.
Dr a göre herşey normal adet olmam için sıkıntım yokmuş.
Hcg istedi kan verdim. Sonuç çıktı diye mesaj geldi ama internetten her zaman gördüğüm yerden göremiyorum.
Gerçi bebek umudum da yok bu düzensizlikle...

Canım sana doktor düşüğün engellenmesi için bir ilaç vardı ondan verdi mi ilk defa olmuyor ya mesela ilk gittiğinde falan.

Kötü düşünme sakın... Yiyecek ekmeği varsa her şekilde korur Allah onu.
Çok iyi anlıyorum seni

benim de geçeli 7 gün falan oldu. dediğiniz gib bende de lekelenme peçeteye geliyordu. beklemedeyim hala.

Yaa deme canım ya eminmisin doktor ne dedi

Yaa deme canım ya eminmisin doktor ne dedi
nabiz aldi ama benim de nabzim olabilirmis cunku dusuk nabiz bebege gore 116 cikti.. parcalar geliyo ceyagem dusurdum kesin.. midem bulanmiyo hissetmiyorum.. nasip degilmis.. baya bi sure dusunmem heralde.. aksam giderim adet sokturucu verir kesin.. bakalim hayirlisi artik bundan sonra

Arkadaşlar dün regl olmam gerekiyordu 27. günümdü olmadı bu gün midem bulanıyor daha doğrusu birkaç gündür bulantım var ama inofolic kullanıyorum ona bağlamıştım bulantıyı acaba inofolic kullanıp bulantı yapan var mı aranızda? Yoksa hamile olma ihtimalim mi var acaba bilemedim 9 aydır deniyoruz pek ümidim yok o yüzden

Dün olman gerekiyorken olmadıysan bir gebelik testi yapsan belli olur canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…