- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
cok sagol canim insallah hayirlisiyla verir Rabbim belki dusuk yapmiycaktim oglum kostu cok kotu dusucekti merdivenlerden onu tutmak istemistim tutum ayagim kaydi ben dustum sukurler olsun Rabbime ki oglum dusmedi cok kotu yaralana bilirdi
Bu sabah ölçtüm 35.9 çıktı sanırım bir yanlışlık yaptım koltuk altından neden ölçülmüyor ki yavBen adetin 1.gununden itibaren olcmeye baslamistim cnm. Yumurtlama gununde en yukse atrsin oluo genelde. Yumurtlama bittikten sonra biraz.duser ama hep ayni devam etmeli adet tarihine kadar. Her sabah 7-8 arasi olcuodum ben. Ornegin bundan once adet olduumda da olcmutum atrsim 36.8 giderken birden adete 3 gun kala 36.5e dusmustu ve gununde adet olmustum. Ama bu sefer adete kadar hep 36,8 36.9 civarinda gitti. Yuksekligin onemi yok zaten onemli olan devam eden dereceden adete yakin dusus olmamasi :)
Bende 5 martta yumurta catlamasi olmustu dun geceden beri belim agriyo bacagimada buruyo ama sag taraf bele yutunmasi nasil oluyo normal mibenim belim çok ağrımıştı ve hala ağrıyor belime tutunmuş :)) inşallah hamilesindir :))) idrar testi yapabilirsin yada kan testi yaptırabilirsin :)) güzel haberler bekliyoruz)
kizlar bebegimi dusurdum buyuk ihtimal.. lekelenmem cok kotuydu bu sefer.. apar topar burdaki gecici doktora gittim kesenin yaninda kanama tabasi varmis.. kendi doktoruma aksam gidicem.. ama midem bulanmiyor hissetmiyorum bebegimi.. nasip boyleymis.. Rabb im bana 1 ay da olsa anneligi tattirdi cok sukur...
kizlar bebegimi dusurdum buyuk ihtimal.. lekelenmem cok kotuydu bu sefer.. apar topar burdaki gecici doktora gittim kesenin yaninda kanama tabasi varmis.. kendi doktoruma aksam gidicem.. ama midem bulanmiyor hissetmiyorum bebegimi.. nasip boyleymis.. Rabb im bana 1 ay da olsa anneligi tattirdi cok sukur...
cok sagol canim bende kendime oyle diyorum demeki hayirli degilmis nasip degilmis Rabbim nezaman ol derse ozaman olur insallah hayirlisiyla olur
doktoruma anlattim zaten fotograflari da gonderdim.. aksam gelicem dedim tamam dedi.. simdj yada aksam degismicek.. yok bebegim gitti biliyorum.. hic bu kadar surmemisti ve koyu kahverengi parcalar geliyo.. nasip boyleymis.. yine de 1 ay da olsa annelik duygusunu nasip etti Rabb im bana buna da sukur....Canım yine nie bekliosun hemen gitsen daha iyi geç kalma
doktoruma anlattim zaten fotograflari da gonderdim.. aksam gelicem dedim tamam dedi.. simdj yada aksam degismicek.. yok bebegim gitti biliyorum.. hic bu kadar surmemisti ve koyu kahverengi parcalar geliyo.. nasip boyleymis.. yine de 1 ay da olsa annelik duygusunu nasip etti Rabb im bana buna da sukur....
tabi 3 tane progesteron ilaci kullaniyorum.. pko etkisi belki de bilmiyorum ki.. nasip degilmis..Canım sana doktor düşüğün engellenmesi için bir ilaç vardı ondan verdi mi ilk defa olmuyor ya mesela ilk gittiğinde falan.
Anladım canım, inşallah düşündüğün gibi değildir..tabi 3 tane progesteron ilaci kullaniyorum.. pko etkisi belki de bilmiyorum ki.. nasip degilmis..
Çatlama iğnesi yaptırdınmı ilk yaptırman mıBenim solda sadece bi tane olustu mesela 2 tarafta da olusmasi gerekmiyo
Öyle deme canım belkide hala senledir iyi düşünelim iyi olsun Allah ım esirgesin korktuğuna uğratmasın canım inşallah iyi haberlerle gelirsintabi 3 tane progesteron ilaci kullaniyorum.. pko etkisi belki de bilmiyorum ki.. nasip degilmis..
benim de geçeli 7 gün falan oldu. dediğiniz gib bende de lekelenme peçeteye geliyordu. beklemedeyim hala.Kızlar dün adet olmam lazımdı. Olmadım . Sizce kan testi yaptirayim mi? Biraz daha bekleyeyim mi? Sadece tuvalete gittiğimde açık kahverengi ve pembe arası bi renk akinti geldi birkaç kez. Çamaşırıma bulaşmıyor peceteye silince geliyorne yapsam.bilemedim
Yaa deme canım yakizlar bebegimi dusurdum buyuk ihtimal.. lekelenmem cok kotuydu bu sefer.. apar topar burdaki gecici doktora gittim kesenin yaninda kanama tabasi varmis.. kendi doktoruma aksam gidicem.. ama midem bulanmiyor hissetmiyorum bebegimi.. nasip boyleymis.. Rabb im bana 1 ay da olsa anneligi tattirdi cok sukur...
nabiz aldi ama benim de nabzim olabilirmis cunku dusuk nabiz bebege gore 116 cikti.. parcalar geliyo ceyagem dusurdum kesin.. midem bulanmiyo hissetmiyorum.. nasip degilmis.. baya bi sure dusunmem heralde.. aksam giderim adet sokturucu verir kesin.. bakalim hayirlisi artik bundan sonraYaa deme canım yaeminmisin doktor ne dedi
Bugün sabah test yaptım tam 1 saat de başında bekledim ama negatif ağlayarak çıktım evden işe geldim..bu ay da bitti umutlarım...
Dün olman gerekiyorken olmadıysan bir gebelik testi yapsan belli olur canım benceArkadaşlar dün regl olmam gerekiyordu 27. günümdü olmadı bu gün midem bulanıyor daha doğrusu birkaç gündür bulantım var ama inofolic kullanıyorum ona bağlamıştım bulantıyı acaba inofolic kullanıp bulantı yapan var mı aranızda? Yoksa hamile olma ihtimalim mi var acaba bilemedim 9 aydır deniyoruz pek ümidim yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?