Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dün olman gerekiyorken olmadıysan bir gebelik testi yapsan belli olur canım bence

geçen ayda 3gün kadar geç gelmişti ama regl olmuştum sonra hatta test yapmıştım negatifti o yüzden birkaç gün daha bekliyim diyorum üzülüyo insan çünkü negatif olunca eşimde ümitleniyo boş yere... inofolic bulantı yapıyodur heralde. bir de zaten bebek olcak olsa bile henüz çok erken değil mi bulantı yapması için? daha yeni gecikti çünkü

canım deme öyle ya belki gitmemiştir kesin düştü demedikten sonra doktor ne bilim umut vardır yaa

Herkeste bu tür durumlar çok farklı oluyor oyüzden net bişey söylemek çok doğru değil ama benim reglmden 1 hafta önce başladı bulantılarım. Normaldede gecikmeli oluyorsa dediğin gibi beklemek daha iyi, üzülmemek için.

Hayırlı olsun bu arada görmemiştim hamile olduğunuzu öyle aklıma takılmış ki bulantı:)
Normalde erken gelmeye başlamıştı evlendikten sonra aslında ama geçen ay 3gün gecikti, bu defa da bir gün gecikti. Dediğiniz gibi bekliyim ben en iyisi hayırlısı olsun inşallah.
İnofolic kullanmıyor olsaydım kesin hamileyim derdim bu kadar bulantıya:)

Ama yapma boyle sen kendi kendine karara vardin bile dur bakalim doktor ne dicek belkide baska biseydir hala gelio mu parca halinde peki

Canim nasibi varsa bu dunyada merak etme istedigi kadar kanamada olsa biseycik olmaz Rabbim en afiyetlisini verain gonlumuz bisey olmamasi yonunde tabiki dua edelim canim Allah yardimcin olsun

Kızlar bugün başladım ben ovulasyon testi yapmaya... Bugün sat'ın 5. günü... bu şekilde çıkması testin normal mi ?? sanki birkaç gün sonra yumurtlama olacakmış gibi mi ? merak ettim de

Eklentiler

• 20160318_111720.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 59

Teşekkür ederim canım, darısı başına olsun :)
Kullandığın ilaçla ilgili bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum, umarım gönlüne göre olur ve hamilesindir.

testinin kontrastını değistirdim gördüm 2.çizgiyi

ahh canım benim geçmiş olsun,,çok dillendirme dur daha kesin bişey yok Dur bakalım

canım çok geçmiş olsun ama bence de dr net bi açıklama yapmadan negatifi düşünme allaha emanet et yavrunu o hayırlısını gösterir.
ayrıca sağlıklı bebekler anneye ne olursa olsun tutunur. eğer sağlıklıysa o sana tutunacaktır. gerisi allahın takdiri de osenin için en iyisini düşünür

canım deme öyle ya belki gitmemiştir kesin düştü demedikten sonra doktor ne bilim umut vardır yaa

Ama yapma boyle sen kendi kendine karara vardin bile dur bakalim doktor ne dicek belkide baska biseydir hala gelio mu parca halinde peki

Canim nasibi varsa bu dunyada merak etme istedigi kadar kanamada olsa biseycik olmaz Rabbim en afiyetlisini verain gonlumuz bisey olmamasi yonunde tabiki dua edelim canim Allah yardimcin olsun

ahh canım benim geçmiş olsun,,çok dillendirme dur daha kesin bişey yok Dur bakalım

simdiye kadar hic boyle olmamisti.. parcalar cok geldi ve kasiklari aciyo.. nasip artik aksam gorcez 19.15te randevum

simdiye kadar hic boyle olmamisti.. parcalar cok geldi ve kasiklari aciyo.. nasip artik aksam gorcez 19.15te randevum
Dusme olsa ilcede ki doktor anlamaz mi dustugunu. Bence anlardi sonucta doktor. Dustu demedigine gore bence dusmedi cnm. Daha onceden.de lekelenmen oluodu ya belki o lekelenmelerle ilgili gelen parcalardir.

Dusme olsa ilcede ki doktor anlamaz mi dustugunu. Bence anlardi sonucta doktor. Dustu demedigine gore bence dusmedi cnm. Daha onceden.de lekelenmen oluodu ya belki o lekelenmelerle ilgili gelen parcalardir.
onlarda kesede bir sey yoktu bu sefer var hem de 1cm capinda kanama tabakasi... kalbi atmiyo olabilir o yuzden de lekelenmem geliyo.. parcalar halinde ilk defa oldu.. kalp atisina bakti ama bu senin nabzin olabilir dedi dusukmus cunku...neyse artik her sey aksama belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…