- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım benim umarım rahimin genişlemesinden kaynaklıdır umarım seninledir bebeğin değilse de sağlıklı değildi de rabbim büyük.ablamın bebeğinin kalbi durdu 8 haf.dr iyiki durmuş daha fazla buyumeden dedi sonucu malesef bebek anomali varmış .onlarda kesede bir sey yoktu bu sefer var hem de 1cm capinda kanama tabakasi... kalbi atmiyo olabilir o yuzden de lekelenmem geliyo.. parcalar halinde ilk defa oldu.. kalp atisina bakti ama bu senin nabzin olabilir dedi dusukmus cunku...neyse artik her sey aksama belli olacak..
sagliksiz bebek dusermis zaten.. ama aglamaktan mahvoldum... bakicaz bakalim aksama ne gorucemcanım benim umarım rahimin genişlemesinden kaynaklıdır umarım seninledir bebeğin değilse de sağlıklı değildi de rabbim büyük.ablamın bebeğinin kalbi durdu 8 haf.dr iyiki durmuş daha fazla buyumeden dedi sonucu malesef bebek anomali varmış .
canım belli olmaz daha benim arkadaşınwc gittiğinde olduğu gibi şarı şarıl kanması olmuştu ama bebeğe bişey olmadıonlarda kesede bir sey yoktu bu sefer var hem de 1cm capinda kanama tabakasi... kalbi atmiyo olabilir o yuzden de lekelenmem geliyo.. parcalar halinde ilk defa oldu.. kalp atisina bakti ama bu senin nabzin olabilir dedi dusukmus cunku...neyse artik her sey aksama belli olacak..
daha oncekiler de benim oyle olmustu ama bu sefer ilk defa parcalar geldi.. hayirlisi ya bakalim gorcez aksamacanım belli olmaz daha benim arkadaşınwc gittiğinde olduğu gibi şarı şarıl kanması olmuştu ama bebeğe bişey olmadı
her serde bir hayır vardır derler canım gönlünü ferah tut belki ikizdi biri düştü ne biliyim hakkında hayırlıusı olsun canım üzüldüm çok ama yapacak birşey yoksagliksiz bebek dusermis zaten.. ama aglamaktan mahvoldum... bakicaz bakalim aksama ne gorucem
üzülme sakın Rabbimin bildiği vardır canım Hayırlsı Allahtandaha oncekiler de benim oyle olmustu ama bu sefer ilk defa parcalar geldi.. hayirlisi ya bakalim gorcez aksama
her serde bir hayır vardır derler canım gönlünü ferah tut belki ikizdi biri düştü ne biliyim hakkında hayırlıusı olsun canım üzüldüm çok ama yapacak birşey yok
üzülme sakın Rabbimin bildiği vardır canım Hayırlsı Allahtan
Evet klomen kullandim sonrada ovitrelle ilk defaÇatlama iğnesi yaptırdınmı ilk yaptırman mı
İnşallah birlikte de hamile kalırız burdaki herkes gibi beklenmeyen adet tarihimde belli olmuyoki hayırlısı inşallahEvet klomen kullandim sonrada ovitrelle ilk defa
Ins canim kacinci gunundesin ben bi test yaptim test bozukmus bi daha yapmaya cesaret edemiyorumİnşallah birlikte de hamile kalırız burdaki herkes gibi beklenmeyen adet tarihimde belli olmuyoki hayırlısı inşallah
Canim bende yarın klomene başlıyorum. Günde bir tane verdi. Sen kaç tane ictin günde. Bide yumlar ne kadar olmustuEvet klomen kullandim sonrada ovitrelle ilk defa
Kanama olunca insan korkuyor, anlıyorum seni..kizlar bebegimi dusurdum buyuk ihtimal.. lekelenmem cok kotuydu bu sefer.. apar topar burdaki gecici doktora gittim kesenin yaninda kanama tabasi varmis.. kendi doktoruma aksam gidicem.. ama midem bulanmiyor hissetmiyorum bebegimi.. nasip boyleymis.. Rabb im bana 1 ay da olsa anneligi tattirdi cok sukur...
Bnde de öyle bi kanama oldu3gün sürdü adet sanmstım. Ben üzülmemek için 1hfta bklemstm. Sana bekle dicem ama sen çok merak ediyorsundur şimdi, haftasonu dayanamazsın evde idrar test yap, pzrteside kan testini yaptrrsn.. hadi hayırlıısıı:)Kızlar dün adet olmam lazımdı. Olmadım . Sizce kan testi yaptirayim mi? Biraz daha bekleyeyim mi? Sadece tuvalete gittiğimde açık kahverengi ve pembe arası bi renk akinti geldi birkaç kez. Çamaşırıma bulaşmıyor peceteye silince geliyorne yapsam.bilemedim
Gunde 2 defa 5 gun ictim 1 yumurta olustu benimCanim bende yarın klomene başlıyorum. Günde bir tane verdi. Sen kaç tane ictin günde. Bide yumlar ne kadar olmustu
Arkadaşlar merhaba reglime 10 gün var şiddetli şekilde kasik ve bel Agrim var bacaklarim daha fena uyku hali ve yorgunlukta var goguslerim sisti sizce bu belirtiler ne oluyor ?? 3 senelik evliyim geçen sene Laporoskopi ile ameliyat oldum klomen tedavisi oldum ama sonuç alamadım sizce bu belirtiler neye işaret ?
Yumurtlama günüm 3 gün önceydi takip ettim özellikle yumurtlama gününden sonra bu ağrıların şiddeti arttiolabilir
İlk etapta bir tane vereyim iki tane çok gelebilir dedi bakalım nasıl etki edeck bendeGunde 2 defa 5 gun ictim 1 yumurta olustu benim
Arkadaşlar merhaba reglime 10 gün var şiddetli şekilde kasik ve bel Agrim var bacaklarim daha fena uyku hali ve yorgunlukta var goguslerim sisti sizce bu belirtiler ne oluyor ?? 3 senelik evliyim geçen sene Laporoskopi ile ameliyat oldum klomen tedavisi oldum ama sonuç alamadım sizce bu belirtiler neye işaret ?
Yumurtlama günüm 3 gün önceydi takip ettim özellikle yumurtlama gününden sonra bu ağrıların şiddeti artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?