Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim umarım rahimin genişlemesinden kaynaklıdır umarım seninledir bebeğin değilse de sağlıklı değildi de rabbim büyük.ablamın bebeğinin kalbi durdu 8 haf.dr iyiki durmuş daha fazla buyumeden dedi sonucu malesef bebek anomali varmış .

sagliksiz bebek dusermis zaten.. ama aglamaktan mahvoldum... bakicaz bakalim aksama ne gorucem

canım belli olmaz daha benim arkadaşınwc gittiğinde olduğu gibi şarı şarıl kanması olmuştu ama bebeğe bişey olmadı

sagliksiz bebek dusermis zaten.. ama aglamaktan mahvoldum... bakicaz bakalim aksama ne gorucem
her serde bir hayır vardır derler canım gönlünü ferah tut belki ikizdi biri düştü ne biliyim hakkında hayırlıusı olsun canım üzüldüm çok ama yapacak birşey yok

Kanama olunca insan korkuyor, anlıyorum seni..
ama inşallah bebeğin sana ve hayata tutunacak.. güzel haberlerini bekliyoruzz..

Bnde de öyle bi kanama oldu3gün sürdü adet sanmstım. Ben üzülmemek için 1hfta bklemstm. Sana bekle dicem ama sen çok merak ediyorsundur şimdi, haftasonu dayanamazsın evde idrar test yap, pzrteside kan testini yaptrrsn.. hadi hayırlıısıı:)

Arkadaşlar merhaba reglime 10 gün var şiddetli şekilde kasik ve bel Agrim var bacaklarim daha fena uyku hali ve yorgunlukta var goguslerim sisti sizce bu belirtiler ne oluyor ?? 3 senelik evliyim geçen sene Laporoskopi ile ameliyat oldum klomen tedavisi oldum ama sonuç alamadım sizce bu belirtiler neye işaret ?

yumurtlama olabilir

Canım psikolojik belirtiler olmadığını düşünyorsan gebelik belirtisi.. Benimde reglme 10gün varken başlamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…