Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlamadan 3 gün sonra hamilelik belirtisi imkansız. Üşütmüş olabilirmisin açaba
Olabilir bilmiyorum ama soğan kuru denedimm bu ay acaba erken gebelik olmusmudur diyorum yumurtlama günüm erkende olmuş olabilir çünkü uygulama kullanıyorum o yuzden 3 gün önceydi dedim. Ama bu agrilarim yaklaşık 5 gundur var ve çok şiddetli erken gebelik mi diyorum acaba ??

Psikolojik değil çünkü ilk defa bu ağrıları yaşıyorum ve dinlememeye çalışıyorum ama acaba mi diyorum

Bu durumlar herkeste farklılık gösterir canım, kimisi hiç belirti yaşamaz kimisinin geç başlar kimisinin erken bende belirileri yaşarken bu kadar erken olabilir mi diye çok düşündüm olabiliyormuş. Hatta eşime ya ben çok büyük bir paranoyağım yada hamileyim bile dedim. Ben şuan 2aylık hamileyim kiminin 3aydan sonra çıkıyor göbeği valla benim şimdiden var hemde kesinlikle abartılı yemiyorum hatta iştahsızım.
Ama arkadaşın dediği gibi üşütmede olabilir tabi. Çokta umutlanma sonrasında çok üzülebilirsin.
Bu durumda önemli olan senin ne hissettiğin. İnşallah hissettiğin gibidir.

katılıyorum sana 10 gün kala belirtiler başladı bata 5 gün kala hayalet çizgi çıktı bence hiç hayalet gibi çizgi hiç çıkmayıp başka zamanda çıkıyorsa ve bozuk değilse mutlaka hamilelik var

Ben belirtileri yaşar yaşamaz test yaptığım için çıkmadı tabiki Reglme 2 gün vardı tekrar yaptım ve 2. çizgi silik çıktı ama hayalet değildi tam belliydi..

Alllah tanımına erdirsin hayırlısı ile kucağına biran önce almayı nasip etsin benim bu ay ilk defa böyle oldu tabi dediğin gibi pek ustune düşmemek lazım çok tesekkur ederim cevabın icin

Çok teşekkür ederim, Mutlu haberlerini bekleriz seninde canım.

Dunden beri ilk defa bel agrisi yasiorum. Isim bedeniylr 8 - 5 oturarak calisiorum onun etkisi mi bilmiorum onceki agrilardan farkli agrio belim ayrilio sanki gibi. Bide bi uyku halim var ki oyle boyle degil. Aksam 8-9 da yatiorum sabaha kadar uyumaya devam. Ise gitmesem kesin gunduzde uyumaya devam ederim

Yaa ayni ben ama simdi gecti benim agrim dun bende film izlerkennuyuyakalmisim sabah zor kalktim butun gece belim agridi

Ne

İnşallah canım belirtilerini paylaşabilir misin ? :)

Canım aşağıdaki yazım hamile olduğumu öğrendiğim gün buraya yazdığım yazı, umarım yardımcı olabilir..

Regliden sonraki ilk ilişkimiz ve ilk denemeydi. Yaklaşık 10 gün sonra;
Ciddi derecede uyku hali (Uykuya çok düşkün biri değilim) ve çalıştığım içinde bu uyku halini ben gerçekten hissettim
Yine aynı zamanlarda sadece bir gün yatana kadar geçmeyen bir bulantı yaşadım (şiddetli bir bulantıydı) ama kusmadım.
Onun dışındakiler çok hafifti, yaşam durumumu etkileyecek şekilde değildi.
Bide ben normalde kendimi güzel bulurum ama aynadan bakınca kendimi hiç beğenmedim. ( Bu hala devam ediyor :) )
Reglmden 1 hafta önce sivilcelendim normaldede reglm'e yakın çıkar ama 1-2 tane busefer 4-5 tane yüzümde çıktı.
Sık idrara çıkıyordum ama çok su ve sıvı tüketen biriyim oyüzdendir dedim.
Normalde gastritim var (mide yanması) ilaç kullanıyordum, hamile kalmak isteyince bıraktım ya ilacı bıraktığım için yada hamilelikten dolayı bilmiyorum bunu ama mide yanmamda çok oldu..
İdrarda koyuluk ve koku (normalde hiç olmadı)
Ve tabiki gögüslerimde hassasiyet (özellikle yanlışlıkla dokunulunca ve birine sarılınca daha net hissediyordum acıyı)

Bunların hepsine "psikolojik düşünüosun, psikolojik hissediyosun sen dedim kendi kendime.
Ama bu belirtilerden sonra kasıklarımda 8-9 önce başlayan ağrılarım oldu özellikle sağ kasığımda (idrarımı yaparken daha şiddetli) dedimki tamam sen hepsine psikolojik diyosun ama bu kasık ağrısı kesinlikle psikolojik değil dedim yine kendi kendime Hatta eğer hamilelik değilse başka bir rahatsızlığım oluştu diye düşündüm.

Ben kendimi fazlasıyla dinledim ve bu yüzdende kendime çok kızıyordum, dinlediğim içinde bu belirtileri kesinlikle yaşadığıma eminim. Belki çok dinlemeseydim bunların bazılarını hissetmeyebilirdim.
Düşünerek yazdım ama aklıma gelen birşey olursa eklerim yada sizde sormak isterseniz cevaplarım.

Canimm doktor kontrolün vardı gittin mi???
Canim bende sana msj atacaktim gittim bi sürü yum. Olmuş 5 tanesi büyük ama tam değil daha pztesi kontrol var yine ikiz gebelik Şansıniz var dedi doktorum allahım sağlıklı versin de eli ayağı düz inşallah .. sen naptin 3. Gun baslamicakmisin klomene

Çok sağol çok tesekkur ederim canım benim. Benim 3.cü yilim bu yıl ve artık bebek istiyoruz soğan kuru yapayım dedim baya bi araştırdım soğan kuru ile hamile kalanları duydum yumurtlama günüm geçti erken döllenme olmuş mudur diyorum ve inanılmaz sancı cekiyorum acabami dedim hamile olabilir miyim ama pekte umutlanmiyorum daha 10 gün var bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) olanlarda saglikli ve hayırlı olsun

Amin canım, rica ederim.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

canim agrilarin sureklimiydi yoksa arada kesiliyomuydu nenim suan hic agrim kalmadi insan agrisi kesildi diye de uzulebiliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…