- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Canim dualarım seninle allahın izniyle iyi olacak hersey dua et yeterkionlarda kesede bir sey yoktu bu sefer var hem de 1cm capinda kanama tabakasi... kalbi atmiyo olabilir o yuzden de lekelenmem geliyo.. parcalar halinde ilk defa oldu.. kalp atisina bakti ama bu senin nabzin olabilir dedi dusukmus cunku...neyse artik her sey aksama belli olacak..
Vallamıtestinin kontrastını değistirdim gördüm 2.çizgiyi
Kendi doktoruna git bi bakakim.hemen kar verme oyle.strese sokma..doktordan duydunmu dusuk diyenabiz aldi ama benim de nabzim olabilirmis cunku dusuk nabiz bebege gore 116 cikti.. parcalar geliyo ceyagem dusurdum kesin.. midem bulanmiyo hissetmiyorum.. nasip degilmis.. baya bi sure dusunmem heralde.. aksam giderim adet sokturucu verir kesin.. bakalim hayirlisi artik bundan sonra
Canim çok sevindim daha da buyur inşallah . hadi bakalım gelir minikler bu kez. Bende bugün gittim yarın baslicam klomene. Ama günde bir tane kullan dedi. İki tane almayim mi dedim. Yok çok sayıda yumurta oluşturabilir ikiz ucuz olabilir öyle olsun istemem dedi. ( ben istiyorum diyemedim :)) 25 inde tekrar gidecem yumlara gore cat iğnesi verecek . bakalım inşallah bende de etkisi olur ilacın. Polikistik var bende umarım faydasını gorurumCanim bende sana msj atacaktim gittim bi sürü yum. Olmuş 5 tanesi büyük ama tam değil daha pztesi kontrol var yine ikiz gebelik Şansıniz var dedi doktorum allahım sağlıklı versin de eli ayağı düz inşallah .. sen naptin 3. Gun baslamicakmisin klomene
ben kendi testimi de yapmıştım orada ikinciyi görnüştüm sende de var tabı beklmeiş testse onu bilememVallamı
Fotografı sabah yapınca çektim.en fazla yarım saat beklemistir canım.yarın sabah 1 test daha yapıcam.eczane zengin olduben kendi testimi de yapmıştım orada ikinciyi görnüştüm sende de var tabı beklmeiş testse onu bilemem
Bu da diğer resimKızlar merhaba cmt yada pazar günü adet olacağım bir test yastım dedim dayanandım. İkinci çizgi hayalet çizgi gibi geldi bana sizce de öyle mi yoksa beynim bana oyun mu oynuyor ?????
Bende bi hayalet cizgi gordum sankiiiii :):):)Kızlar merhaba cmt yada pazar günü adet olacağım bir test yastım dedim dayanandım. İkinci çizgi hayalet çizgi gibi geldi bana sizce de öyle mi yoksa beynim bana oyun mu oynuyor ?????
Evet kesin ikinci cizgi gordum :)Bu da diğer resim
Ya inşallah yaaaaaa.... Çok umut ediyorum. Ağlıycam şimdi.. Eşime de gönderdim o bende çok ince birşey görüyorum dedi. 10 aydır bekliyoruz.inşallah bebektir :'(Evet kesin ikinci cizgi gordum :)
İkinci cizgi var canım bende gördum hayırlısı olsun ..Bu da diğer resim
Ya inşallah dua edin olsunnnnn :))))İkinci cizgi var canım bende gördum hayırlısı olsun ..
Merhaba bende de benzer bişi vardı. Doktor enfeksiyon dedi. 3 günlük bir tedavi verdi. Bence doktora git mutlaka... Tabiki inşallah Bebek istiyorsan bebektirrrrrKızlar akıntım oluyor acık sarı bazen cok cok acık kahverengi yanma,kasıntı,koku yok bugun adetim biteli 11 gün oldu hapsırırken sag kasigima dayanılmaz agri giriyor neden olabilir üsüttüm mü acaba ?
Valla cnm gozukuo silikte olsa benimki de boyleydi :)Ya inşallah yaaaaaa.... Çok umut ediyorum. Ağlıycam şimdi.. Eşime de gönderdim o bende çok ince birşey görüyorum dedi. 10 aydır bekliyoruz.inşallah bebektir :'(
Bebek istemem mi bir yıldan fazla oldu isteyeli insallah bebektir ama enfeksiyondan bende süphelendim de koku kasıntı vs yok :/Merhaba bende de benzer bişi vardı. Doktor enfeksiyon dedi. 3 günlük bir tedavi verdi. Bence doktora git mutlaka... Tabiki inşallah Bebek istiyorsan bebektirrrrr
İnsallah canım ama belli yani silik ikinci cizgi rabbim gönlüne göre versin insallahYa inşallah dua edin olsunnnnn :))))
Ya presictor diye bir marka aldım. İkinci çizgi tarafı bulanık pembe kaldı. Kontrol tarafında açık pembeydi bende test mi bozuk diye şüphelendim. Açtım. Hayalet bir çizgi gördüm. Bir iki dk geçince sanki daha da belirginleşti gibi.. Ya inşallah bebektir. Eğer değilse bu sefer çok büyük hayal kırıklığı olacak. Bir de sen yaptığında adetine kaç gün vardı?Valla cnm gozukuo silikte olsa benimki de boyleydi :)
Can'ım hem enfeksiyon hem gebelik olabilir aynı anda.. Enfeksiyon bir engel değil. Adetin yaklaşınca bir test yap. Yada doktora git hem ona bakar hem Bebek var mı diye bakar :)) inşallah vardır. İnşallah sende de bende de vardır.Bebek istemem mi bir yıldan fazla oldu isteyeli insallah bebektir ama enfeksiyondan bende süphelendim de koku kasıntı vs yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?