Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim dualarım seninle allahın izniyle iyi olacak hersey dua et yeterki

Kendi doktoruna git bi bakakim.hemen kar verme oyle.strese sokma..doktordan duydunmu dusuk diye

Canim çok sevindim daha da buyur inşallah . hadi bakalım gelir minikler bu kez. Bende bugün gittim yarın baslicam klomene. Ama günde bir tane kullan dedi. İki tane almayim mi dedim. Yok çok sayıda yumurta oluşturabilir ikiz ucuz olabilir öyle olsun istemem dedi. ( ben istiyorum diyemedim :)) 25 inde tekrar gidecem yumlara gore cat iğnesi verecek . bakalım inşallah bende de etkisi olur ilacın. Polikistik var bende umarım faydasını gorurum

ben kendi testimi de yapmıştım orada ikinciyi görnüştüm sende de var tabı beklmeiş testse onu bilemem
Fotografı sabah yapınca çektim.en fazla yarım saat beklemistir canım.yarın sabah 1 test daha yapıcam.eczane zengin oldu hamile degilsem zaten netten siparis vercem senin gibi

Kızlar merhaba cmt yada pazar günü adet olacağım bir test yastım dedim dayanandım. İkinci çizgi hayalet çizgi gibi geldi bana sizce de öyle mi yoksa beynim bana oyun mu oynuyor ?????

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar akıntım oluyor acık sarı bazen cok cok acık kahverengi yanma,kasıntı,koku yok bugun adetim biteli 11 gün oldu hapsırırken sag kasigima dayanılmaz agri giriyor neden olabilir üsüttüm mü acaba ?

Kızlar akıntım oluyor acık sarı bazen cok cok acık kahverengi yanma,kasıntı,koku yok bugun adetim biteli 11 gün oldu hapsırırken sag kasigima dayanılmaz agri giriyor neden olabilir üsüttüm mü acaba ?
Merhaba bende de benzer bişi vardı. Doktor enfeksiyon dedi. 3 günlük bir tedavi verdi. Bence doktora git mutlaka... Tabiki inşallah Bebek istiyorsan bebektirrrrr

Merhaba bende de benzer bişi vardı. Doktor enfeksiyon dedi. 3 günlük bir tedavi verdi. Bence doktora git mutlaka... Tabiki inşallah Bebek istiyorsan bebektirrrrr
Bebek istemem mi bir yıldan fazla oldu isteyeli insallah bebektir ama enfeksiyondan bende süphelendim de koku kasıntı vs yok :/

Valla cnm gozukuo silikte olsa benimki de boyleydi :)
Ya presictor diye bir marka aldım. İkinci çizgi tarafı bulanık pembe kaldı. Kontrol tarafında açık pembeydi bende test mi bozuk diye şüphelendim. Açtım. Hayalet bir çizgi gördüm. Bir iki dk geçince sanki daha da belirginleşti gibi.. Ya inşallah bebektir. Eğer değilse bu sefer çok büyük hayal kırıklığı olacak. Bir de sen yaptığında adetine kaç gün vardı?

Bebek istemem mi bir yıldan fazla oldu isteyeli insallah bebektir ama enfeksiyondan bende süphelendim de koku kasıntı vs yok :/
Can'ım hem enfeksiyon hem gebelik olabilir aynı anda.. Enfeksiyon bir engel değil. Adetin yaklaşınca bir test yap. Yada doktora git hem ona bakar hem Bebek var mı diye bakar :)) inşallah vardır. İnşallah sende de bende de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…