Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağol canım inşallah.. benim hiç yum. Gelişmiyordu canım onun için verdi belkide inşallah fayda olsun hemen tutunsun bebislerimiz de sağlıklı olsun Rabbim bilir gerisini allah büyük beklemek çok zor ama

Cnm ben 25 gunde bir adet oluodum. 27 subatta adet olmam gerekiodu 24 subat aksami test yaptim normal test erken gebelik testi fln degil yani seninki gibi cok silik cikti. Ertesi sabah ilk idrarla da yaptim yine cikti. Sonra gittim kan verdim 18.97 cikti

Merhaba,
Son yaşadığım hüsrandan sonra girmemiştim siteye. Sonra ki bir kaç ay bebiş için uğraşmadık. Ama bu ay yumurtlama takvimini kaçırmadım. Vücudumun verdiği hiç bir tepkiye de aldırış etmedim. Çünkü bir çok belirti yaşayıp kesin hamileyim dediğimde hep ellerim boş kaldı, ne olduysa hepsini yine bilinçaltının oyunu saydım. Yarın regl günüm. Her ne kadar regl gecikmesini bekleyeceğim desem de, dayanamadım bu sabah test yaptım, benim de silik çizgi çıktı :) İnanamadım. Ağladım, ağlarken güldüm, gülerken ağladım, elim ayağım dolandı birbirine, hala inanamıyorum ama. Öğleden sonra yine test yaptım, onda da silik çıktı. Ama kontrol çizgisi de çok belirgin değildi. Kafam karıştı. P.tesi kan testi yaptıracağım. Kan testi netleşmeden eşim dahil kimseye söylememeye karar verdim. Ama ben de umutlanmak istiyorum. Bu silikler pozitiftir dimi? Pozitifte hata ihtimali çok düşüktür diyor nette yaptığım araştırmalar. Yoksa ben de bu ay kesin yıkılacağım

İnsallah hamilesinizdir bir teste sabah ilk idararla yapsaydınız rabbim hakkınızda hayırlısını versin insallah

Hımm bende senin gibi 3 gün beklenen adet tarihinden 3 gün evvel yaptım ama erken hamilelik testiyle.. Yani belki bende olmayabilir o Zaman

Ya ben

Ya ben hiç bilmiyorum ki... Kesin mi oluyor olmuyor mu.. Erken gebelik testlerinde hayalet çizgi pozitif midir? Değil midir? Korkuyorum çok. İnşallah vardır bebeğim

Sağol canım inşallah.. benim hiç yum. Gelişmiyordu canım onun için verdi belkide inşallah fayda olsun hemen tutunsun bebislerimiz de sağlıklı olsun Rabbim bilir gerisini allah büyük beklemek çok zor ama
Keşke kafamiza hiç takmasak ama insan düşünmeden edemiyo. Zaman da geçmek bilmiyor. Bende pco var tüm oluşuyordu fakat gelismeyip küçük kalıyor. İnşallah ise yarar canim ya. Bu arada hergun incir yiyorum bal corek otu tarçın yiyorum. İnşallah bunlarla birlikte fayda gösterir . bakalım artik

İyi düsünün iyi olsun insallah ne kadar süredir istiyorsunuz?
İnşallah :) 10 aydır istiyoruz ve deniyoruz. Geçen gün doktora gittim. Bir önceki kasap doktorum polip var dediği için. Beni kontrol etti. Döl yatağında bazı parıltılar var ama adet olmadan göremem polip var mı yok mu dedi. Sonra adet günü gel bakayım dedi. Enfeksiyonun var dedi ve 3 tablet 3 hap verdi. Yazarkende gebelik varsa korkma bebeğe bişi yapmaz bunlar dedi ve neden bilmiyorum. Benim bebeğim olma olasılığı var da ondan öyle konuşuyor gibi hissettim. Adetime 2 gün var. İşte test yaptım hayalet çizgi çıktı. İnşallah vardır.. İnşallah meleğim gelir de herkese yaptığım lohusa setlerinden kendime de bir tane yaparım artık :)

Hımm bende senin gibi 3 gün beklenen adet tarihinden 3 gün evvel yaptım ama erken hamilelik testiyle.. Yani belki bende olmayabilir o Zaman
Erkenle normal arasinda fark yok cnm. Arkadas ayni anda hem normal gebelik testi yapti hem erken gebelik testi ikisinde de ayni siliklikte cikti onunda 3 gun vardi

İnsallah canım ya genelde burada gördügüm okudugum kadariyla silikncizgi %90 gebelik oluyor insallah hamilesindir

Bend kalan şu 2 3 günde yesem mi dedim faydası olur mu ki canım burda bi arkadasta yazdı pco var hamile kaldım falan diye hemde hiç hap kullanmadı inşallah ben hamile haberimi alım sonra sen arka arkayayiz kısmet.. kafaya takmamak mümkün mü cumayi zor ettim şimdi pztesi bide sonuc

İncir ye canim bisey olmaz . sağlıklı ve kaliteli olmasını sağlıyormuş. İnşaallah çok istiyorum.burda hamile haberi aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki benim de az kaldı mutlu haberi almaya diyorummm. Ben adet olmayı 3.5 ay bekledim boşu boşuna. Vakit nasıl çabuk geçti. Şimdi su bir ay geçmez . bekle dur :)

bhchrk cnm ciktin mi doktordan ne dedi.cok merat ettim yaaa insallah iyi haberlerle gelirsin. Saat 21.00da da bakim varmis sitede. Insallah uzun surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…