- 3 Aralık 2015
- 261
- 469
- 18
İnsallah hamilesinizdir bir teste sabah ilk idararla yapsaydınız rabbim hakkınızda hayırlısını versin insallah
İnsallah hamilesinizdir hakkinizda hayirlisiBen birini sabah ilk idrarla yaptım. Ama inanamadım öğleden sonra bir test daha yaptım. Hatta 2 tane de fazladan test aldım. Biri yarın, diğeri pazar günü yapıcam. P.tesi kan testi yaptıracağım.
Ya ben
Ya ben hiç bilmiyorum ki... Kesin mi oluyor olmuyor mu.. Erken gebelik testlerinde hayalet çizgi pozitif midir? Değil midir? Korkuyorum çok. İnşallah vardır bebeğim
cok uzuldum canim nasil oldu dustu gercekten cok uzuldum kendini uzme canim nasip degilmis insallah en yakin zamanda hayirli bir evlat gonderir sana rabbim katindandoktoruma anlattim zaten fotograflari da gonderdim.. aksam gelicem dedim tamam dedi.. simdj yada aksam degismicek.. yok bebegim gitti biliyorum.. hic bu kadar surmemisti ve koyu kahverengi parcalar geliyo.. nasip boyleymis.. yine de 1 ay da olsa annelik duygusunu nasip etti Rabb im bana buna da sukur....
klomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilirpregesteron 3,87 çıktı Dr yumurtalma olmamış dediSanırım hormon testinden sonra ilaç verir
bhchrk cnm ciktin mi doktordan ne dedi.cok merat ettim yaaa insallah iyi haberlerle gelirsin. Saat 21.00da da bakim varmis sitede. Insallah uzun surmez
cok uzuldum canim nasil oldu dustu gercekten cok uzuldum kendini uzme canim nasip degilmis insallah en yakin zamanda hayirli bir evlat gonderir sana rabbim katindan
Dedik sana stes yapma diyeklomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilir( hayirlisi olsun canim..
bebek yerinde duruyo.. sabahki doktor beni korkutmus resmen her seyi normal.. ama ciddi bi kanama tabi bu seferki.. ayaklarini dikip yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin dedi.. igne vercekti ben istemedim ama kanaman olursa hemenigneye basliyosun dedi.. 3 gun atladik bu sefer 6+1 olmam lazimdi 6+4cikti.. sevinemedim bile o kadar cok uzulmusum ki cok yorulmusum.. sadece uyumak istiyorum...
9 ay boyle gecicek biliyorum.. cok zor olacak benim icin..Dedik sana stes yapma diyebak bebegin seninle.bol bol su ic yat kalkma canım.pasa cok yoruyo seni
klomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilir( hayirlisi olsun canim..
bebek yerinde duruyo.. sabahki doktor beni korkutmus resmen her seyi normal.. ama ciddi bi kanama tabi bu seferki.. ayaklarini dikip yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin dedi.. igne vercekti ben istemedim ama kanaman olursa hemenigneye basliyosun dedi.. 3 gun atladik bu sefer 6+1 olmam lazimdi 6+4cikti.. sevinemedim bile o kadar cok uzulmusum ki cok yorulmusum.. sadece uyumak istiyorum...
hem nasil yaramaz olacaakk.. sipaÇok şükür canım.. çok sevindim valla... bol bol dinlen sen hiçbir şey yapma yat sadece. Stres yok üzüntü yok bebiş iyi olacak ve doğacak zamanı gelince.. ama yaramaz olacak çektirecek sana. Sağlıklı olsun da.. Doktorun dediklerini mutlaka yap canım aksatma asla...
Tamam canım incir yerim bende artk. Adet olmadın mi 3.5 ay pco dan dimi bnde herkesin sevincini paylaştım mutlu oldum inşallah bnde bir gün burda havalara ucucam dedim hep allahım nasip etsin tüm isteyenlereİncir ye canim bisey olmaz . sağlıklı ve kaliteli olmasını sağlıyormuş. İnşaallah çok istiyorum.burda hamile haberi aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki benim de az kaldı mutlu haberi almaya diyorummm. Ben adet olmayı 3.5 ay bekledim boşu boşuna. Vakit nasıl çabuk geçti. Şimdi su bir ay geçmez . bekle dur :)
Ewet canim pco öyle uzstiyo maalesef. O arada bi çok hamilelik belirtisi yaşadım acaba mi diyip bekledim kan verip negatifi görünce bütün belirtiler gidiyordu.psikolojikmis hep. Neyse artık önüme bakayım inşaallah yakındır biz de mutlu haberi verecezTamam canım incir yerim bende artk. Adet olmadın mi 3.5 ay pco dan dimi bnde herkesin sevincini paylaştım mutlu oldum inşallah bnde bir gün burda havalara ucucam dedim hep allahım nasip etsin tüm isteyenlere
9 ay boyle gecicek biliyorum.. cok zor olacak benim icin..
çok şükür sevindim9 ay boyle gecicek biliyorum.. cok zor olacak benim icin..
Merhaba,Özge belirtilerin neler?
Bak ben gebeyim sandığım aylarda hep mide bulantısı çok oluyordu, kasıklarımda ağrı oluyordu ama bunu biliyorum ki gebelik beklemediğim aylarda da yumurtlama döneminden regl tarihine kadar ara ara ağrılarım oluyordu. O zamanlar herşeyi takıyordum, herşeyi kontrol ediyordum. Bu sefer hiç mide bulantım olmadı. Tam tersi çok fazla gaz oldu, hem midemde, hem bağırsaklarda. Kasığımda bir doluluk hissi vardı. Eğilip kalkarken ara ara batma, çekme gibi şeyler oluyordu. yorgunluk, halsizlik, ama en çok duygusallık vardı. Bu ay çok ağladım olur olmaz sebeplere, filmde ki bir sahneye falan, sonra düşünmeye başladım, ben neden bu kadar ağlak oldum diye... Normalde hiç bir zaman ağrımayan göğüslerim 10 gündür elimle dokununca bile bi acı hissediyorum. Ağız kuruluğu ve bir de çok kaşıntı oldu, nerdeyse tüm vücudumda diyeyim.
Olsun canım onun sagligi yerinde olsunda.ben de son 3 ay yatmistim kalkmamistim.28. Haftada dogmaya calusmisti benim pasa9 ay boyle gecicek biliyorum.. cok zor olacak benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?