Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnsallah hamilesinizdir bir teste sabah ilk idararla yapsaydınız rabbim hakkınızda hayırlısını versin insallah

Ben birini sabah ilk idrarla yaptım. Ama inanamadım öğleden sonra bir test daha yaptım. Hatta 2 tane de fazladan test aldım. Biri yarın, diğeri pazar günü yapıcam. P.tesi kan testi yaptıracağım.

Ya ben

Ya ben hiç bilmiyorum ki... Kesin mi oluyor olmuyor mu.. Erken gebelik testlerinde hayalet çizgi pozitif midir? Değil midir? Korkuyorum çok. İnşallah vardır bebeğim

Özge belirtilerin neler?
Bak ben gebeyim sandığım aylarda hep mide bulantısı çok oluyordu, kasıklarımda ağrı oluyordu ama bunu biliyorum ki gebelik beklemediğim aylarda da yumurtlama döneminden regl tarihine kadar ara ara ağrılarım oluyordu. O zamanlar herşeyi takıyordum, herşeyi kontrol ediyordum. Bu sefer hiç mide bulantım olmadı. Tam tersi çok fazla gaz oldu, hem midemde, hem bağırsaklarda. Kasığımda bir doluluk hissi vardı. Eğilip kalkarken ara ara batma, çekme gibi şeyler oluyordu. yorgunluk, halsizlik, ama en çok duygusallık vardı. Bu ay çok ağladım olur olmaz sebeplere, filmde ki bir sahneye falan, sonra düşünmeye başladım, ben neden bu kadar ağlak oldum diye... Normalde hiç bir zaman ağrımayan göğüslerim 10 gündür elimle dokununca bile bi acı hissediyorum. Ağız kuruluğu ve bir de çok kaşıntı oldu, nerdeyse tüm vücudumda diyeyim.

cok uzuldum canim nasil oldu dustu gercekten cok uzuldum kendini uzme canim nasip degilmis insallah en yakin zamanda hayirli bir evlat gonderir sana rabbim katindan

pregesteron 3,87 çıktı Dr yumurtalma olmamış dedi Sanırım hormon testinden sonra ilaç verir
klomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilir ( hayirlisi olsun canim..

bhchrk cnm ciktin mi doktordan ne dedi.cok merat ettim yaaa insallah iyi haberlerle gelirsin. Saat 21.00da da bakim varmis sitede. Insallah uzun surmez

bhchrk canım ne oldu ne dedi doktor son durum nedir? Merak ettim

cok uzuldum canim nasil oldu dustu gercekten cok uzuldum kendini uzme canim nasip degilmis insallah en yakin zamanda hayirli bir evlat gonderir sana rabbim katindan

bebek yerinde duruyo.. sabahki doktor beni korkutmus resmen her seyi normal.. ama ciddi bi kanama tabi bu seferki.. ayaklarini dikip yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin dedi.. igne vercekti ben istemedim ama kanaman olursa hemenigneye basliyosun dedi.. 3 gun atladik bu sefer 6+1 olmam lazimdi 6+4cikti.. sevinemedim bile o kadar cok uzulmusum ki cok yorulmusum.. sadece uyumak istiyorum...

Dedik sana stes yapma diye bak bebegin seninle.bol bol su ic yat kalkma canım.pasa cok yoruyo seni

Çok şükür canım.. çok sevindim valla... bol bol dinlen sen hiçbir şey yapma yat sadece. Stres yok üzüntü yok bebiş iyi olacak ve doğacak zamanı gelince.. ama yaramaz olacak çektirecek sana. Sağlıklı olsun da.. Doktorun dediklerini mutlaka yap canım aksatma asla...

hem nasil yaramaz olacaakk.. sipa

Tamam canım incir yerim bende artk. Adet olmadın mi 3.5 ay pco dan dimi bnde herkesin sevincini paylaştım mutlu oldum inşallah bnde bir gün burda havalara ucucam dedim hep allahım nasip etsin tüm isteyenlere

Tamam canım incir yerim bende artk. Adet olmadın mi 3.5 ay pco dan dimi bnde herkesin sevincini paylaştım mutlu oldum inşallah bnde bir gün burda havalara ucucam dedim hep allahım nasip etsin tüm isteyenlere
Ewet canim pco öyle uzstiyo maalesef. O arada bi çok hamilelik belirtisi yaşadım acaba mi diyip bekledim kan verip negatifi görünce bütün belirtiler gidiyordu.psikolojikmis hep. Neyse artık önüme bakayım inşaallah yakındır biz de mutlu haberi verecez

Merhaba,

Ya şu anda hamile olup olmadığımı bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama bende yaklaşık bir haftadır göğüs hassasiyeti var. Şiştiler. Dün ve bugün daha yopun olmak üzere ara ara kasık yada bel Ağrı'sı oluyor adet olacak gibi ama aşırı deli gibi şiddetli değil. Bir de sabah ağzım kuru uyanıyorum. Bir de acayip gazım var.

9 ay boyle gecicek biliyorum.. cok zor olacak benim icin..
Olsun canım onun sagligi yerinde olsunda.ben de son 3 ay yatmistim kalkmamistim.28. Haftada dogmaya calusmisti benim pasa igneler serumlar ilaclar derkenn 38 haftada dogdu cok sukur...ONLAR İCİN HERSEYE DEGER...

Arkadaslar benimde adet olmama 1 hafta var ama cok siddetli kasik agrim var dun aksam doktora gittik esimle acile doktor idrar tahlili yapti tas dusuruyor olabilirsin dedi sonra sonuc temiz cikti idrar yolunda temiz dedi sonra rontgen cekti oda temiz cikti bana agri kesici igne yaptilar agrim gecmedi bide serum taktilar agrim hic gecmiyr ozel bi hastane olmasina ragmen hic birsey buladilar ama ciddi anlamda cok agri cekiyrm gece bacak arama sicak su bile koydum fayda etmedi intrnetten bakim dedim gebe olmada belirtilerden birisi olabilirmis kasik agrisi yasayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…