- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
canim agrilarin sureklimiydi yoksa arada kesiliyomuydu nenim suan hic agrim kalmadi insan agrisi kesildi diye de uzulebiliyomus
Arkadaslar benimde adet olmama 1 hafta var ama cok siddetli kasik agrim var dun aksam doktora gittik esimle acile doktor idrar tahlili yapti tas dusuruyor olabilirsin dedi sonra sonuc temiz cikti idrar yolunda temiz dedi sonra rontgen cekti oda temiz cikti bana agri kesici igne yaptilar agrim gecmedi bide serum taktilar agrim hic gecmiyr ozel bi hastane olmasina ragmen hic birsey buladilar ama ciddi anlamda cok agri cekiyrm gece bacak arama sicak su bile koydum fayda etmedi intrnetten bakim dedim gebe olmada belirtilerden birisi olabilirmis kasik agrisi yasayan var mi
Slm canım gecen ay senin yaşadağını yaşadım çok kötüydü acile gittin herseyi konturol ettiler bulamadılar en sonunda kadın doktoruna gittim sol tüpümde iltihap buldu ve apseleşmiş anti biyotıil tedavisi gördüm geçti inşallah seninki öyle değildir ama kadın doktoru baktımıArkadaslar benimde adet olmama 1 hafta var ama cok siddetli kasik agrim var dun aksam doktora gittik esimle acile doktor idrar tahlili yapti tas dusuruyor olabilirsin dedi sonra sonuc temiz cikti idrar yolunda temiz dedi sonra rontgen cekti oda temiz cikti bana agri kesici igne yaptilar agrim gecmedi bide serum taktilar agrim hic gecmiyr ozel bi hastane olmasina ragmen hic birsey buladilar ama ciddi anlamda cok agri cekiyrm gece bacak arama sicak su bile koydum fayda etmedi intrnetten bakim dedim gebe olmada belirtilerden birisi olabilirmis kasik agrisi yasayan var mi
Dunden beri ilk defa bel agrisi yasiorum. Isim bedeniylr 8 - 5 oturarak calisiorum onun etkisi mi bilmiorum onceki agrilardan farkli agrio belim ayrilio sanki gibi. Bide bi uyku halim var ki oyle boyle degil. Aksam 8-9 da yatiorum sabaha kadar uyumaya devam. Ise gitmesem kesin gunduzde uyumaya devam ederim
2. resimde daha belli gibi canım bende gördüm. İnşallah bebektir, gönlüne göre olsun :)Ya inşallah yaaaaaa.... Çok umut ediyorum. Ağlıycam şimdi.. Eşime de gönderdim o bende çok ince birşey görüyorum dedi. 10 aydır bekliyoruz.inşallah bebektir :'(
Merhaba,
Son yaşadığım hüsrandan sonra girmemiştim siteye. Sonra ki bir kaç ay bebiş için uğraşmadık. Ama bu ay yumurtlama takvimini kaçırmadım. Vücudumun verdiği hiç bir tepkiye de aldırış etmedim. Çünkü bir çok belirti yaşayıp kesin hamileyim dediğimde hep ellerim boş kaldı, ne olduysa hepsini yine bilinçaltının oyunu saydım. Yarın regl günüm. Her ne kadar regl gecikmesini bekleyeceğim desem de, dayanamadım bu sabah test yaptım, benim de silik çizgi çıktı :) İnanamadım. Ağladım, ağlarken güldüm, gülerken ağladım, elim ayağım dolandı birbirine, hala inanamıyorum ama. Öğleden sonra yine test yaptım, onda da silik çıktı. Ama kontrol çizgisi de çok belirgin değildi. Kafam karıştı. P.tesi kan testi yaptıracağım. Kan testi netleşmeden eşim dahil kimseye söylememeye karar verdim. Ama ben de umutlanmak istiyorum. Bu silikler pozitiftir dimi? Pozitifte hata ihtimali çok düşüktür diyor nette yaptığım araştırmalar. Yoksa ben de bu ay kesin yıkılacağım
klomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilir( hayirlisi olsun canim..
bebek yerinde duruyo.. sabahki doktor beni korkutmus resmen her seyi normal.. ama ciddi bi kanama tabi bu seferki.. ayaklarini dikip yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin dedi.. igne vercekti ben istemedim ama kanaman olursa hemenigneye basliyosun dedi.. 3 gun atladik bu sefer 6+1 olmam lazimdi 6+4cikti.. sevinemedim bile o kadar cok uzulmusum ki cok yorulmusum.. sadece uyumak istiyorum...
ayy cok sevindim canim bebisin seninle insallah onu saglikla kucagina alirsin insallah sorun olmazklomen verir buyuk ihtimal ama sonraki ay icin verebilir( hayirlisi olsun canim..
bebek yerinde duruyo.. sabahki doktor beni korkutmus resmen her seyi normal.. ama ciddi bi kanama tabi bu seferki.. ayaklarini dikip yatacaksin sadece tuvalete kalkacaksin dedi.. igne vercekti ben istemedim ama kanaman olursa hemenigneye basliyosun dedi.. 3 gun atladik bu sefer 6+1 olmam lazimdi 6+4cikti.. sevinemedim bile o kadar cok uzulmusum ki cok yorulmusum.. sadece uyumak istiyorum...
Günaydın kızlaaaaaaaarrrrr........Var mı testlerini yapan sonuçlar pozitif olsun inşallahhhhh
Nimetin üstüne nasıl oturulur ki ya :/Slm kızlar ben uzunzamandan beri girmiyorum,size bir tavsiyede bulunucam hamile kalmakta zorlanan arkadaşlarıma,bunu kardeşim denedi ve hamile kaldı ,yarım kilo sütün içine yarım demet maydanoz koyup kaynatılıyo bunu kullanmadığınız bir kaba koyun bir kovaya oturtun sonra siz bukovanın üstüne oturup kendinizi bu karışımın buharına tutun ve direk yarağa girin karikoca olun ve hiç kalkmayın sabaha kadar yatın inşallah faydasını görürsünüz.Not:adet bittikten sonra yumurtlama donemine yakın yapın 3 defa birgün durup birgün yapın.
Kusura bakmayın yanlışlık olmuş yatağa girin demek istemiştim.Slm kızlar ben uzunzamandan beri girmiyorum,size bir tavsiyede bulunucam hamile kalmakta zorlanan arkadaşlarıma,bunu kardeşim denedi ve hamile kaldı ,yarım kilo sütün içine yarım demet maydanoz koyup kaynatılıyo bunu kullanmadığınız bir kaba koyun bir kovaya oturtun sonra siz bukovanın üstüne oturup kendinizi bu karışımın buharına tutun ve direk yarağa girin karikoca olun ve hiç kalkmayın sabaha kadar yatın inşallah faydasını görürsünüz.Not:adet bittikten sonra yumurtlama donemine yakın yapın 3 defa birgün durup birgün yapın.
Canım benim bu sağlık için olduğu için bu şekil düşünme herşey bir vesileNimetin üstüne nasıl oturulur ki ya :/
Ben onu yatak diye okudum zaten :) :)Kusura bakmayın yanlışlık olmuş yatağa girin demek istemiştim.
Tabi ki ama bakalımCanım benim bu sağlık için olduğu için bu şekil düşünme herşey bir vesile
İstersen internetten araştır için daha rahat etmesi içinTabi ki ama bakalım
Tamam canım sagol kardesin ne kadar süredir istiyordu bunu yapinca kaldiİstersen internetten araştır için daha rahat etmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?