Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım kasık ağrısı yaşadım.. Seninde gebelik şüphen varsa hastanede söyleseydin keşke, ağrı kesici ve serumu ona göre verirlerdi ve gebelik var mı ona göre yapılırdı tahlillerin..

Slm canım gecen ay senin yaşadağını yaşadım çok kötüydü acile gittin herseyi konturol ettiler bulamadılar en sonunda kadın doktoruna gittim sol tüpümde iltihap buldu ve apseleşmiş anti biyotıil tedavisi gördüm geçti inşallah seninki öyle değildir ama kadın doktoru baktımı

Canım ben çok ayakta olmadığım için bel ağrım olmuyor ayakta uzun kalınca hissediyorum..
Uyku durumu kesinlikle benide acayip etkileyen bir durum bendede çok fazla var.

Ya inşallah yaaaaaa.... Çok umut ediyorum. Ağlıycam şimdi.. Eşime de gönderdim o bende çok ince birşey görüyorum dedi. 10 aydır bekliyoruz.inşallah bebektir :'(
2. resimde daha belli gibi canım bende gördüm. İnşallah bebektir, gönlüne göre olsun :)

Canım bnm yaptığım testin üzerinde bile yazıyordu silikte olsa 2. çizgi varsa sonuç pozitiftir diye.. Sende eminsen bence hamilesin

Çok şükür canım, Allahın izniyle o bebeğe hiçbirşeycik olmayacak..

ayy cok sevindim canim bebisin seninle insallah onu saglikla kucagina alirsin insallah sorun olmaz

Günaydın kızlaaaaaaaarrrrr........ Var mı testlerini yapan sonuçlar pozitif olsun inşallahhhhh

Slm kızlar ben uzunzamandan beri girmiyorum,size bir tavsiyede bulunucam hamile kalmakta zorlanan arkadaşlarıma,bunu kardeşim denedi ve hamile kaldı ,yarım kilo sütün içine yarım demet maydanoz koyup kaynatılıyo bunu kullanmadığınız bir kaba koyun bir kovaya oturtun sonra siz bukovanın üstüne oturup kendinizi bu karışımın buharına tutun ve direk yarağa girin karikoca olun ve hiç kalkmayın sabaha kadar yatın inşallah faydasını görürsünüz.Not:adet bittikten sonra yumurtlama donemine yakın yapın 3 defa birgün durup birgün yapın.

Nimetin üstüne nasıl oturulur ki ya :/

Kusura bakmayın yanlışlık olmuş yatağa girin demek istemiştim.

Bunu yaptığında 1 yıllık evliydi yanliş hatırlamıyorsam çok istiyordu olmuyordu,eşinin sperm hızı düşükmüş birdefa yaptı gemen kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…