- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Anladım hayirlısı olsun rabbim kavustursunBunu yaptığında 1 yıllık evliydi yanliş hatırlamıyorsam çok istiyordu olmuyordu,eşinin sperm hızı düşükmüş birdefa yaptı gemen kaldı
Amin canım inşa allahım en kısa zaman sizinde kucağinizı doldursunAnladım hayirlısı olsun rabbim kavustursun
Onu bende duydum ama sıcak su buharı olarak duydum arkadaşım yaptı 4 aydır düşünüyodu o ay hamile kaldı sıcak buharı yakmiyacak şekilde beline havlu sararak oturup kalkmış oda adetin 6. 10. Ve 14 gün yapmış.Bunu yaptığında 1 yıllık evliydi yanliş hatırlamıyorsam çok istiyordu olmuyordu,eşinin sperm hızı düşükmüş birdefa yaptı gemen kaldı
Evet canım suyla yapanda var,süt içinde enfeksiyon falan ne varsa temizliyo,benim tüpümde abse olmuştu doktorlar zor geçer ameliyat dediler ben olmadım antibiyotik tedavisiyle bunu uyguladım çok şukur kutuldum doktorum şaşırdıOnu bende duydum ama sıcak su buharı olarak duydum arkadaşım yaptı 4 aydır düşünüyodu o ay hamile kaldı sıcak buharı yakmiyacak şekilde beline havlu sararak oturup kalkmış oda adetin 6. 10. Ve 14 gün yapmış.
Doğrudur ben inanırım böyle seylere.ben denemedim benim yumurta gelismiyordu o yüzden.Evet canım suyla yapanda var,süt içinde enfeksiyon falan ne varsa temizliyo,benim tüpümde abse olmuştu doktorlar zor geçer ameliyat dediler ben olmadım antibiyotik tedavisiyle bunu uyguladım çok şukur kutuldum doktorum şaşırdı
Ozaman sen yumurta geliştirici haplar var onda kullandınmı hiçDoğrudur ben inanırım böyle seylere.ben denemedim benim yumurta gelismiyordu o yüzden.
Canım kasık ağrısı yaşadım.. Seninde gebelik şüphen varsa hastanede söyleseydin keşke, ağrı kesici ve serumu ona göre verirlerdi ve gebelik var mı ona göre yapılırdı tahlillerin..
Slm canım gecen ay senin yaşadağını yaşadım çok kötüydü acile gittin herseyi konturol ettiler bulamadılar en sonunda kadın doktoruna gittim sol tüpümde iltihap buldu ve apseleşmiş anti biyotıil tedavisi gördüm geçti inşallah seninki öyle değildir ama kadın doktoru baktımı
2. resimde daha belli gibi canım bende gördüm. İnşallah bebektir, gönlüne göre olsun :)
Anladım canım,ağrı kesiciler fayda etmiyo diyince bende de öyle oldu çünkü hiçbirşey fayda etmiyo benide 3 gün süründürdüler sonra kadın doktoruna gönderdiler o buldu hatta bana bütün kan tahlillerim yapılmiştı iltihap çiktı ,inşallah seninki öyle değildir canımCanim cuma aksami oldugu icin duramadim acile gittim erkek doktordu sadece acil mudahele olack seylere bakti bokrek tasindan suphelndi idrar testi temz cikti rontgen cekti oda temiz cikti doktor bile suclandi cok ilgilendi adam sanki sucluymus gibi davrandi birsey cikmayip ben agri yasadikca arkamda gezdi ilk defa boyle ilgilenen doktor gordum ama sonuc agri var hastaligin adi yok hala aci cekiyrm kas gevsetici agri kesici ilaclar verdi once gebelik testi yaptim negatif cikti sonra ilaclari ictim ama bnde yumurtaliklarimdan supheleniyrm pazartesi kesin gidecegm hep boyle seylerim hafta sonuda denk geliyor talihsizim sanirim :)
canım kontrastınla oynayınca çok net 2.çizgi umarım hamilesindirBu da diğer resim
canım bir test daha yapsan görmedim 2.çizgi resim net değil gibiKozlenmis patates canım bunun kontrasıyla oynarmisin.ben busefer hayalet fln cizgi goremedim
Eki Görüntüle 1798378
canım bunlkarın kontrasyla oynadım bunda var ama bugün yaptığın testi tekrarlaKızlar
Eki Görüntüle 1796094
Eki Görüntüle 1796097
Yumurtlayalı kaç gün oldu test yaptım dayanamadımben yine gozluksuzum siz bakın soyleyin bana renk tonu falan var mı
Su kontrasla oynadiktan sonraki resmi atamiomusun buraya :) merak ettimcanım kontrastınla oynayınca çok net 2.çizgi umarım hamilesindir
Vay beee. Aynen dedigin gibi belli oluomus yaa. @ceyagem sen de tekrarla testi de seninkine de baksin :)
Evet kullandım büyüyorlar pztesi kontrol var daha bakalım 5 tane falan var şuanda gelişen inşallah bebeimde tutunurOzaman sen yumurta geliştirici haplar var onda kullandınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?