Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bunu yaptığında 1 yıllık evliydi yanliş hatırlamıyorsam çok istiyordu olmuyordu,eşinin sperm hızı düşükmüş birdefa yaptı gemen kaldı
Onu bende duydum ama sıcak su buharı olarak duydum arkadaşım yaptı 4 aydır düşünüyodu o ay hamile kaldı sıcak buharı yakmiyacak şekilde beline havlu sararak oturup kalkmış oda adetin 6. 10. Ve 14 gün yapmış.

Evet canım suyla yapanda var,süt içinde enfeksiyon falan ne varsa temizliyo,benim tüpümde abse olmuştu doktorlar zor geçer ameliyat dediler ben olmadım antibiyotik tedavisiyle bunu uyguladım çok şukur kutuldum doktorum şaşırdı

Doğrudur ben inanırım böyle seylere.ben denemedim benim yumurta gelismiyordu o yüzden.

Canım kasık ağrısı yaşadım.. Seninde gebelik şüphen varsa hastanede söyleseydin keşke, ağrı kesici ve serumu ona göre verirlerdi ve gebelik var mı ona göre yapılırdı tahlillerin..

Canim benim suphem yoktu ve kasik agrisinin gebelik suphesi oldugunu bilmiyrdum gunduzden beri agriyrdu esimle disarda oturrken agri fazlalasti doktor bokreklerimden suphelendi bnm de gebelik suphem yoktu hic belirtim yoktu hatta gece internetten arastirken hamilelik belirtisi kasik agrisi diye yaziyi gorunce bnde pismn oldum zaten ne ignenin nede serumun faydasi oldu doktor birsey yok diyo ben aci cekiyrm bu cok kotu bi durum tedaviyede yanit vermiyr deli gibi aci cekiyrm az once test yaptim negatif cikti

Canim cuma aksami oldugu icin duramadim acile gittim erkek doktordu sadece acil mudahele olack seylere bakti bokrek tasindan suphelndi idrar testi temz cikti rontgen cekti oda temiz cikti doktor bile suclandi cok ilgilendi adam sanki sucluymus gibi davrandi birsey cikmayip ben agri yasadikca arkamda gezdi ilk defa boyle ilgilenen doktor gordum ama sonuc agri var hastaligin adi yok hala aci cekiyrm kas gevsetici agri kesici ilaclar verdi once gebelik testi yaptim negatif cikti sonra ilaclari ictim ama bnde yumurtaliklarimdan supheleniyrm pazartesi kesin gidecegm hep boyle seylerim hafta sonuda denk geliyor talihsizim sanirim :)

Anladım canım,ağrı kesiciler fayda etmiyo diyince bende de öyle oldu çünkü hiçbirşey fayda etmiyo benide 3 gün süründürdüler sonra kadın doktoruna gönderdiler o buldu hatta bana bütün kan tahlillerim yapılmiştı iltihap çiktı ,inşallah seninki öyle değildir canım

bu da benim pikden 8 gün sonra gördüm hayalet çizgi deli zannedebilirsiniz beni. belki hayalet çizgimi görmüyorsunuz elinizde olsa görürdünüz ama insan beklentide olunca uğraşıyor işte kendi kontrasımı değiştirdiğimde hamileyim dedim ama kesin olmuyor kanda pozitif olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…