Merhaba sabah ilk idrarla erken hamilelik testi olmayan test alıp yaptım.hayaletin h si bile gözükmüyordu. Şu anda bel Ağrı'm çok var. Benim umutlar çöktücanım kontrastınla oynayınca çok net 2.çizgi umarım hamilesindir
ben laboquick testle çok test yaptım hayalet giibi çizgi vardı sonra gittim erken gebelik aldım sure lab onda da aynı çıktı nerdeyse gözükmüyordu bile boş yere erken teste gerek yok 15 lira verdim birde kadın garanti dedi onun garanti dedğini laboquick testi yatı 100 stribi 33 liraya aldım sen ilk erken gebelikle yapmışsın yarın bir daha yap normal testleMerhaba sabah ilk idrarla erken hamilelik testi olmayan test alıp yaptım.hayaletin h si bile gözükmüyordu. Şu anda bel Ağrı'm çok var. Benim umutlar çöktü
belki de erken gebelikle yapmalıydın çünkü ilki erken gebelik le yapmışsın adı üstünde sözde erken haber veriyor yaMerhaba sabah ilk idrarla erken hamilelik testi olmayan test alıp yaptım.hayaletin h si bile gözükmüyordu. Şu anda bel Ağrı'm çok var. Benim umutlar çöktü
Ama sende ikisinde de çıkmış. Bende sadece erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkmıştı. Bilemiyorum ya inşallah vardır. Bugun yada yarın bat günüm inşallah Bebek vardır. Senin adet tarihin geçti mibelki de erken gebelikle yapmalıydın çünkü ilki erken gebelik le yapmışsın adı üstünde sözde erken haber veriyor ya
belki benim erken gebelik hassas değildi o yüzden normale göre daha az çıktı olabilir yarın tekrar yap bence benim bat bugün bende korkuyorum ya olursam diye sağlıksız bebekse adetle gidermiş kadın hamile olduğunu anlamazmış ya bende 3 haftalıkken öğrenince ne biliyimAma sende ikisinde de çıkmış. Bende sadece erken gebelik testinde hayalet çizgi çıkmıştı. Bilemiyorum ya inşallah vardır. Bugun yada yarın bat günüm inşallah Bebek vardır. Senin adet tarihin geçti mi
Ay inşallah işte şuanda bu kürü yapsan daha kolay tutar doğal yoldan değiımi. inşallah tutunur canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .bu arada belki ikizin olur.Evet kullandım büyüyorlar pztesi kontrol var daha bakalım 5 tane falan var şuanda gelişen inşallah bebeimde tutunur
Vay beee. Aynen dedigin gibi belli oluomus yaa.AnaPatron sen de tekrarla testi de seninkine de baksin :)
Teslim yokbu da benim pikden 8 gün sonra gördüm hayalet çizgi deli zannedebilirsiniz beni. belki hayalet çizgimi görmüyorsunuz elinizde olsa görürdünüz ama insan beklentide olunca uğraşıyor işte kendi kontrasımı değiştirdiğimde hamileyim dedim ama kesin olmuyor kanda pozitif olmayıncaEki Görüntüle 1798562
Sen kan testi yaptırmıştın diye hatırlıyorum. Yanılıyor muyum?belki benim erken gebelik hassas değildi o yüzden normale göre daha az çıktı olabilir yarın tekrar yap bence benim bat bugün bende korkuyorum ya olursam diye sağlıksız bebekse adetle gidermiş kadın hamile olduğunu anlamazmış ya bende 3 haftalıkken öğrenince ne biliyim
İyi akşamlar canım ,büyük ihtimalle yerleşme kanaması,inşallah hayırlı haberler duyarsın bu arada ilişkiden kaç gün sonra geldi akıntınİyi akşamlar Şubat 26 hasta oldum mart 5de bitti 8inde dr gittim yumurtan büyümüş dedi 14 ünde ilişki sonrası kahverengi akıntı geldi lavaboya çıktığımda da yumurta akı kivaminda yoğun kahverengi akıntı geldi elime yerleşme akıntısı olabilirmi......
Hemen sonraİyi akşamlar canım ,büyük ihtimalle yerleşme kanaması,inşallah hayırlı haberler duyarsın bu arada ilişkiden kaç gün sonra geldi akıntın
Ertesi gün de yumurta akı kivaminda kahverengi geldi elime temizlenir ken. .Hemen sonra
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adete yakın gelir yada adrt tarihinden sonra gelir ilişkiden hemen sonra olamaz çünkü yumurtanın döllenmesi rahime yerleşmesi ilişkiden 3-4 gün sürüyo.Ertesi gün de yumurta akı kivaminda kahverengi geldi elime temizlenir ken. .
8inde gittiğimde yumurta büyümüş dedi dr gün aşırı ilişkide bulunun dedi daha sonra 14 ünde ki akinti oldu ertesi günle beraber bugüne kadar da ıslaklık hissettim hepBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adete yakın gelir yada adrt tarihinden sonra gelir ilişkiden hemen sonra olamaz çünkü yumurtanın döllenmesi rahime yerleşmesi ilişkiden 3-4 gün sürüyo.
Anladım canım büyük ihtimalle döllenme olmuş adet günün nezaman8inde gittiğimde yumurta büyümüş dedi dr gün aşırı ilişkide bulunun dedi daha sonra 14 ünde ki akinti oldu ertesi günle beraber bugüne kadar da ıslaklık hissettim hep
3 gün sonraAnladım canım büyük ihtimalle döllenme olmuş adet günün nezaman
Şimdikten hayırlı olsun diyi canım ,sende kendınden eminsin aslında zamanlamalar çok güzel inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.3 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?