Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adete yakın gelir yada adrt tarihinden sonra gelir ilişkiden hemen sonra olamaz çünkü yumurtanın döllenmesi rahime yerleşmesi ilişkiden 3-4 gün sürüyo.
benim regliye iki gün kala 2 damla en fazla peçeteye gelecek şekilde çok açık jel gibi pembemsi leke geldi başka gelmedi

Ins canim kacinci gunundesin ben bi test yaptim test bozukmus bi daha yapmaya cesaret edemiyorum
Canim ben4 eylül regl oldum 16 sina catlama ignemi vuruldum daha yeni yani ovulasyon testi yapiyorum sadece dun t çizgisi c den koyuydu bugun tam tersi dun çalışma yapmadik bakalim nolcak ikimizde tez vakitte hayirlisiyla hamile kaliriz insallah isteyen herkese hayirlisiyla versin Rabbim

Kizlar carsamba gunu catlama ignesi yapturdim o gun ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi persembe gunu t c den koyuydu cuma gunu yine oyle bugunde c t den koyu sizce bugunudegerlendirmelimiyim

Arkadaşlar 17sinde regl olmam gerekiyordu olmadım bu sabah test yaptım negatif çıktı yanlış olma ihtimali var mıdır sizce? biraz kasıklarımda ağrı var sadece regl olcak gibi hissetmiyorum kendimi..

markayı bilmem ama biliyordum test yapacağını dedin ya misafirden sonra alırım belki diye inşallah hamilesindir atsana resmini bi

markayı bilmem ama biliyordum test yapacağını dedin ya misafirden sonra alırım belki diye inşallah hamilesindir atsana resmini bi
yeni hamilesin hayırlı olsun en merak ettiğim şeyi soruyorum adet olcakmış gibi hatta adet olur gibi sancın var mı ?ve ne kadar gecikince öğrendin?şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…