- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
benim regliye iki gün kala 2 damla en fazla peçeteye gelecek şekilde çok açık jel gibi pembemsi leke geldi başka gelmediBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adete yakın gelir yada adrt tarihinden sonra gelir ilişkiden hemen sonra olamaz çünkü yumurtanın döllenmesi rahime yerleşmesi ilişkiden 3-4 gün sürüyo.
İnşallah canim Rabbim herkese nasip etsin ilgin ve cevapların için çok teşekkür ederim.Şimdikten hayırlı olsun diyi canım ,sende kendınden eminsin aslında zamanlamalar çok güzel inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Evet canım normalde öyle oluyobenim regliye iki gün kala 2 damla en fazla peçeteye gelecek şekilde çok açık jel gibi pembemsi leke geldi başka gelmedi
Amin canım rica ederim.İnşallah canim Rabbim herkese nasip etsin ilgin ve cevapların için çok teşekkür ederim.
Bata kaç gün kaldı canım akıntıya cok takılma herkeste aynı olmuyo.Benim de kokusuz yanma vs yok acık sarı akıntım geliyor insallah hamileyimdir
Canim ben4 eylül regl oldum 16 sina catlama ignemi vuruldum daha yeni yani ovulasyon testi yapiyorum sadece dun t çizgisi c den koyuydu bugun tam tersi dun çalışma yapmadik bakalim nolcak ikimizde tez vakitte hayirlisiyla hamile kaliriz insallah isteyen herkese hayirlisiyla versin RabbimIns canim kacinci gunundesin ben bi test yaptim test bozukmus bi daha yapmaya cesaret edemiyorum
Bende gunde 2defa 5gun ictim yumurta sayisi neye gore oluyo acabaGunde 2 defa 5 gun ictim 1 yumurta olustu benim
Erken olma ihtimalim var eger öyle olursa pazartesi olcam tam zamanımda olursa haftaya olucamBata kaç gün kaldı canım akıntıya cok takılma herkeste aynı olmuyo.
Ne yapalım herseyi hamilelik belirtisine yoruyoruz artık rabbim cok bekletmeden bizlere hayırlı evlat nasiip etsin insallahBata kaç gün kaldı canım akıntıya cok takılma herkeste aynı olmuyo.
İnşallah amin canım allah umutlarımızı boa çıkarmasın,ilk bebeğinmi olucakNe yapalım herseyi hamilelik belirtisine yoruyoruz artık rabbim cok bekletmeden bizlere hayırlı evlat nasiip etsin insallah
Evet canım 1.5 bucuk senedir evliyim olmuyor gecen ay rahim filmi cekildim insallah hamileyimdir bu ay insallahİnşallah amin canım allah umutlarımızı boa çıkarmasın,ilk bebeğinmi olucak
İnşallah canım rahim filminden sonra hamile kalanlar var inşallah olmuştur.Evet canım 1.5 bucuk senedir evliyim olmuyor gecen ay rahim filmi cekildim insallah hamileyimdir bu ay insallah
yeni hamilesin hayırlı olsun en merak ettiğim şeyi soruyorum adet olcakmış gibi hatta adet olur gibi sancın var mı ?ve ne kadar gecikince öğrendin?şimdiden teşekkürlermarkayı bilmem ama biliyordum test yapacağını dedin ya misafirden sonra alırım belki diye inşallah hamilesindir atsana resmini bi
Atamıyorum ya hata veriyo yinemarkayı bilmem ama biliyordum test yapacağını dedin ya misafirden sonra alırım belki diye inşallah hamilesindir atsana resmini bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?