Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yeni hamilesin hayırlı olsun en merak ettiğim şeyi soruyorum adet olcakmış gibi hatta adet olur gibi sancın var mı ?ve ne kadar gecikince öğrendin?şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim canım reglime 6 gün kala çok silik idrar testinde gördüm ( ovuda pik 5 ve 6 gündü pikden 8 gün sonra öğrendim) ertesi günü beta hcg 8.85 di iki gün sonra 33 olmuştu . ayın 19 bat günümdü yani dün bu güne kadar ara ara 4 5 kez adet olacakmışım gibi sancı girdi ateş bastı oldum diye wc ye gittim ama akıntı vardı hep .regl 26 günde bir oluyordum bu arada g.öğüslerdeki ağrı cok farklı koyu olan halka sanki yanmış da kaşıyınca acıyormuş gibi ya da uyuşan yerini sert kaşıdığında acır ya öle birşey oldu halada var

Atamıyorum ya hata veriyo yine eşimin telden de denedim.onda da hata veriyo
Bazen resmin boyutu yuksek oluo ondan atmio cnm bi resmin boyutuna bak bakalim buraya en cok yuklenmesi gerekendeb az mi cok mu. Gecen ultrason goruntusunu atarken bende de yuklemesi cektigim resmi kirptim fln oyle eklendi

Ay inşallah işte şuanda bu kürü yapsan daha kolay tutar doğal yoldan değiımi. inşallah tutunur canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .bu arada belki ikizin olur.
İnşallah canım yaaaa ne güzel dedinnnn allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah evet doğal yolla doktorundan dedi ikiz gebelik Şansın da var diye.sen de durum nedir

İnşallah canım yaaaa ne güzel dedinnnn allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah evet doğal yolla doktorundan dedi ikiz gebelik Şansın da var diye.sen de durum nedir
Canım bende dünden belli bel ağrısı çok arada adet sancısına benzer bir dancı gelip gidiyo ama ama benim adete daha 6 gün var pek beklemiyorum umudum yok adeti bekliyorum.

Canım bende dünden belli bel ağrısı çok arada adet sancısına benzer bir dancı gelip gidiyo ama ama benim adete daha 6 gün var pek beklemiyorum umudum yok adeti bekliyorum.
İnşallah gelmez beklenmeyen adet ya bekleme onu gelmesin allah büyük.. teSt yaptın mi hiç

Gunaydın sabahki testim negatif bi var bi yok ne oluyo bilmem goguslerime dokunamiyorum coknaciyo pozitif ovulasyondan sonra 10.gunum

İnşallah gelmez beklenmeyen adet ya bekleme onu gelmesin allah büyük.. teSt yaptın mi hiç
İnşallh canım ,benim durum binde bir tutan şansı bekliyorum ,ben çok istiyorum eşim istemiyor inşallah allahım hayırlısıyla nasip eder geçen ay tedavi gördüm ,tedavi gördükten sonra daha kolay oluyoya belkilerdeyim ,test yapmadım daha birazdaha beklicem,bukadar erken ağrıların olması normal değil çünkü.

Ya belli mi olur öncekiler de erken öğrendin bunda belki geç öğreneceksin bat gelmeden üzülme
Yarın hastaneye gidip adetim 1 hafta gecikti deyip test yaptırsam mı diyorum.doktor inanır mı acaba yalan söylemeyi pek beceremem özel 47 tl ye yapıyo test tek çizgi çıkınca para vermiyim dedim

Ya belli mi olur öncekiler de erken öğrendin bunda belki geç öğreneceksin bat gelmeden üzülme
İki gun oncesine kadar kasiklarim belim cok agriyodu.kasiklarima sanci vurdukca akinti geliyodu.2 gundur sanci yok,akinti yok..ama gogusler fena.ozellikle sabah acisina uyandim.inanilmaz aciyo..bu ay cok umutluydum bilmiyorum belkide gec belli edicek kendini

Sabah ki testim.bebe time marka...birazda bozuk gibi geldi.yarım saatte zor dagildi pembeligi.
Kozlenmis patates canım bi kontrast yaparmısın yapinca banada resim at olurmu
Saat 7 de yapmistim ama

Bak biliyorum çok zor beklemek kaç aydır hep test yapıyorsun bırak artk yapma testi test deyince aklıma hep sen geliyorsun oluruna bırak şimdi su andan itibaren test yapma daha yum. Sancin yeni geçti izin Verde bebek tutunsun artk. Sakın akmaya çalış zor evet ama sen her ay yaptın testi bu ay Son ver kendini tut. İnan hersey güzel olcak

A esin neden istemiyor ki konuştun mu konuyu açık açık inşallah Rabbim nasip eder zaten hamile kalırsan eşinde sevinir o da mutlu olur yapma test insanı mahvrdiyor zaten kaç ay boşa yaptım o kadar ben kendimizi uzkduk

Herseyin farkindayim ama engel olamiyorum kendime cok sabirsiz bi insanim.

Merhaba dün bir test yaptım ilk 5 dk da tek cizgi,bir kaç saat sonra ikinci çizgi silik bir şekilde gorundu 3 gün geçti adetim, daha önceleri test yaptığımda hep tek çizgi idi, ilk hamileligimde de adetim 10 gün geçtikten sonra yaptım çift çizgi hemen belirtmişti. Ama bebegimi kaybettim. Ve karnıMDA çok ağrılar var goguslerimdede hassasiyet acaba hamilemiyim kızlar

canım adetin geçmiş madem kan testi yaptırsan daha net sonuç alırsın ve kafanda soru işaretlerin kalmaz...

Canim bende aylarca yaptım hep tek çizgi 3 saat geçse de hiç çift çizgi çıkmadı bence pztesi kan vermelisin çünkü silik bile olsa oluyor idrar da çıktysa kanda kesin sonuç verirR. İNŞALLAH bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…