Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eşim beni bir oğlum var engelli oldu ikinciside olurdiye korkuyo,test yapmicam boşuna stres yapmak istemiyorum

Eşim beni bir oğlum var engelli oldu ikinciside olurdiye korkuyo,test yapmicam boşuna stres yapmak istemiyorum
Allah tan gelen birsey Rabbim bilir hep öyle olcak diye birşey yok sağlıklı versin allahım inşallah istememesi de korkmus demekki hem senin için hemde bebek için zor olduğu icin allah büyük dua et yeter

Allah tan gelen birsey Rabbim bilir hep öyle olcak diye birşey yok sağlıklı versin allahım inşallah istememesi de korkmus demekki hem senin için hemde bebek için zor olduğu icin allah büyük dua et yeter
Amin canım,onada hak veriyorum ama iş oğlumun bir kardeşe ihtiyacı var bu yüzden çok istiyorum ama hayılısı sağlıklısı olsun vakti saati geldiğinde allhım bana verir diyorum.

Eki Görüntüle 1799019
Testi arkadasa gosterdim cok acik bi cizgi var dedi.benim gozler bozuk acaba ondan mi goremedim.
Kozlenmis patates canım gelde bi kontrasıyla oyna sunun banada resim at
Canım ilk testinde çok belirgin çizgi var sana umut olsun diye bak iki resim göstereyim bu resimleri gecen sene pozitif idrar testi bölümüne koymuştum iki resim arasında 4 gün var ve net çizgi gördüğümde kan testi sonucu 450 çıkmıştı inşallah seninki de git gide netleşir

Eklentiler

• IMG_20160318_102656_763.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20160318_104007_756.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 81
Eki Görüntüle 1799019
Testi arkadasa gosterdim cok acik bi cizgi var dedi.benim gozler bozuk acaba ondan mi goremedim.
Kozlenmis patates canım gelde bi kontrasıyla oyna sunun banada resim at
İlk testi koyduğunda herkes orda çizgi yok boşa umutlanma dedi ama kızım şu an 1 yasında çok şükür birde senin resme dikkatli bakınca ben çizgi görüyorum canım

Merhaba kızlar bu sabah ki testim. Negatif.... hayırlısı olsun

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 102
Canim başladin mi klomene bide Doktor gel dedi mi yum. Takibi için

bhchrk canım nasılsın herşey yolundadır inşallah
daha iyiyim canim surekli yatiyorum bi tuvalete ve igne vurdurmaya gidiyorum lekelenmelerim cok azaldi.. insallah ilk 3 aydan sonra biter bu kanamalar ( 1.5ay kaldi sabir (
sen napiyorsun nasil gidiyor annelik :)) tekrar gittin mi doktora? :)

Dün başladım canim cuma günü tekrar çağırdı. Takip edelim dedi.Umarım cevap verir yaa ilaca
Oh iyi balı inşallah cvp vercek canım benim guzel yumurtalarin olur..bugün adetten sonra 12. Gün yum. Sancısı oldu günü de kaçırmak istemiyorum gun asiri iliski oluyor yarın kontrol var yine

Herkese merhabalar.ben burdan aklima takilan biseyi sormak istiyorum hamile arkadaslara.bu ay adetime 8gün kala test yaptim hcg 13.9cikti.3haftalikmis minigim.dr testi tekrarlayalim bi kac gün sonra dedi.yani yarin tekrar yaptiricam.benim goguslerim regliden önce ağrir.bu ayda hamiş olunca çok erken başladi ağrilarim damarlar görünmeye başladi.ama bugun sabah agrimin çok hafif kaldigini farkettim.bugün oldu.simdi aklima kötü şeyler gelmeye başladi.hiç bu durumu yaşayan varmi.

Kızlar ya moralim çok bozuk. Şu anda adet olmayı bekliyorum. Ben bugun ki test artık solukta olsa gözükür hayalet çizgim diye bekledim ama birşey çıkmadı. benim gibi olan var mı ? 1-2 gün önce hayalet çizgi görüp sonra negatif sonuç alan ? Şimdi Bebek yok demek bu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…