Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Oh iyi balı inşallah cvp vercek canım benim guzel yumurtalarin olur..bugün adetten sonra 12. Gün yum. Sancısı oldu günü de kaçırmak istemiyorum gun asiri iliski oluyor yarın kontrol var yine
İnşallah canim bakalım olumsuz alistiriyorum kendimi ama bakalım. Yarın mi iğne yapacak büyüklüğüne gore ? Sancin varsa belki çatlar kendiliğinden boş geçme canim

Bende öleyim ama düşünme biz düşünerek çağırıyoruz, bide herşeyi mrk edip okuyoruz malesef çok bilmemek lzm

Bendede 4 haftayi bitirdikten sonra kaybolmadi ama hafifledi, korkma bence.
Tabi desemde korkcaksin hepimiz oleyiz
Benim doktorum kanaman olmadigi ve ciddi agrilar yasamadigin surece korkma diyor hep.

İnşallah canim bakalım olumsuz alistiriyorum kendimi ama bakalım. Yarın mi iğne yapacak büyüklüğüne gore ? Sancin varsa belki çatlar kendiliğinden boş geçme canim
Canim kendi haline bırakalım kendisi catlasin dedi ama daha 12. Gün bilemedim yarın nekadar büyümüş çatlamis mi göreceğiz ama iğne yapmicak

Bendede 4 haftayi bitirdikten sonra kaybolmadi ama hafifledi, korkma bence.
Tabi desemde korkcaksin hepimiz oleyiz
Benim doktorum kanaman olmadigi ve ciddi agrilar yasamadigin surece korkma diyor hep.
Çok teşekkür ederim canim.inan içim rahatladi.yarina inşallah güzel bi artış olmuştur.çok merak ediyorum ya:)

bu msj bana mı umarıım herşey yolundadır dün bat günümdü birkaç gündür bulantı başladı salı günü tam 30 gün oluyor sattan sayınca kese gözükmez herhalde
evet sanaydi canimm :)) bhcg 3000 i gecince kese gozukuyomus ) hesapla bakalim 2 gun iki kat artarsa diye )

Canim kendi haline bırakalım kendisi catlasin dedi ama daha 12. Gün bilemedim yarın nekadar büyümüş çatlamis mi göreceğiz ama iğne yapmicak
Sen böyle dedikce ben heyecan yapıyorum canm ya hadi hayırlısı bakalim.. Off kafadan atmak istiyorum olmuyo. Hele tedavi sürecinde hiç atilmiyor

arkadaşlar ıyı aksamlar gecen ay adetımın 3.gunu doktora gıttık bana klomen ve ne yapmam gerektıgını syledı belırttıgı tarıhlerden bır tanesınde bırlıkte olabıldık ve doktorun gel dedıgı tarıhde de yanına gıdemedık sızce hamıle kalma ıhtımalım olabılırmı

Olabilir tabi peki doktora sonradan niye gitmedin,belirtilerin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…