İnşallah canim bakalım olumsuz alistiriyorum kendimi ama bakalım. Yarın mi iğne yapacak büyüklüğüne gore ? Sancin varsa belki çatlar kendiliğinden boş geçme canimOh iyi balı inşallah cvp vercek canım benim guzel yumurtalarin olur..bugün adetten sonra 12. Gün yum. Sancısı oldu günü de kaçırmak istemiyorum gun asiri iliski oluyor yarın kontrol var yine
Canim insallah hamilesindir. :) cok istiyrsun sanirim ama ben cok korkuyrm iste
hamile olmayı 4 gözle bekliyoruz olunca herşey bitmiyor beta yükselecek mi ,kese görünecek mi,kalp atımı olacak mı,2 li test , 3lü test ,4 boyutlu ultrason ,anomali testi ,şeker yükleme testi, kan testleri diye diye daralıyor insan ilk gebeliğimden böyledi yine başladım strese
bu msj bana mıhadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzz :))) ne kadarlikmis bebis soylesin doktor)
Herkese merhabalar.ben burdan aklima takilan biseyi sormak istiyorum hamile arkadaslara.bu ay adetime 8gün kala test yaptim hcg 13.9cikti.3haftalikmis minigim.dr testi tekrarlayalim bi kac gün sonra dedi.yani yarin tekrar yaptiricam.benim goguslerim regliden önce ağrir.bu ayda hamiş olunca çok erken başladi ağrilarim damarlar görünmeye başladi.ama bugun sabah agrimin çok hafif kaldigini farkettim.bugün oldu.simdi aklima kötü şeyler gelmeye başladi.hiç bu durumu yaşayan varmi.
evet çok bilmek araştırmak beni yoruyor ilk gebelikte de aynı şeyleri yaptım hergün saydım 4+1 4+2 4+3.....diye diye 36+4 doğurdum
inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle gelsin bebek isteyene bebekler gelsinMaşallah Allah yeni bebişinide sagsaglim kucagina almayi nasip etsin canim insallah
Canim kendi haline bırakalım kendisi catlasin dedi ama daha 12. Gün bilemedim yarın nekadar büyümüş çatlamis mi göreceğiz ama iğne yapmicakİnşallah canim bakalım olumsuz alistiriyorum kendimi ama bakalım. Yarın mi iğne yapacak büyüklüğüne gore ? Sancin varsa belki çatlar kendiliğinden boş geçme canim
Çok teşekkür ederim canim.inan içim rahatladi.yarina inşallah güzel bi artış olmuştur.çok merak ediyorum ya:)Bendede 4 haftayi bitirdikten sonra kaybolmadi ama hafifledi, korkma bence.
Tabi desemde korkcaksin hepimiz oleyiz
Benim doktorum kanaman olmadigi ve ciddi agrilar yasamadigin surece korkma diyor hep.
evet sanaydi canimm :)) bhcg 3000 i gecince kese gozukuyomusbu msj bana mıumarıım herşey yolundadır dün bat günümdü birkaç gündür bulantı başladı salı günü tam 30 gün oluyor sattan sayınca kese gözükmez herhalde
Sen böyle dedikce ben heyecan yapıyorum canm ya hadi hayırlısı bakalim.. Off kafadan atmak istiyorum olmuyo. Hele tedavi sürecinde hiç atilmiyorCanim kendi haline bırakalım kendisi catlasin dedi ama daha 12. Gün bilemedim yarın nekadar büyümüş çatlamis mi göreceğiz ama iğne yapmicak
15 mart 8.85 -17 mart 33.00 -22 mart ? yok gözükmezevet sanaydi canimm :)) bhcg 3000 i gecince kese gozukuyomus) hesapla bakalim 2 gun iki kat artarsa diye )
Anlayabiliyorum seni valla hepimiz öleyizÇok teşekkür ederim canim.inan içim rahatladi.yarina inşallah güzel bi artış olmuştur.çok merak ediyorum ya:)
Olabilir tabi peki doktora sonradan niye gitmedin,belirtilerin varmıarkadaşlar ıyı aksamlar gecen ay adetımın 3.gunu doktora gıttık bana klomen ve ne yapmam gerektıgını syledı belırttıgı tarıhlerden bır tanesınde bırlıkte olabıldık ve doktorun gel dedıgı tarıhde de yanına gıdemedık sızce hamıle kalma ıhtımalım olabılırmı
yok cnm adete daha br hafta vrOlabilir tabi peki doktora sonradan niye gitmedin,belirtilerin varmı
Anladım canım hiç belirtin yokmuyok cnm adete daha br hafta vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?