Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun bugün bat günüm ama kırmızılar yok adet belirtisi de yok gebelik belirtisi de sabah gebelik testi yaptım negatif öğlen bir de ovülasyon testi yaptım o da tek çizgi silik falan değil yani...neler oluyor

benm 6 gün gecikmişiliği var gittim kan verdim eve geldim regl oldum :) gebe kaldığımdada 4.gün geçince çok silik görmüştüm bikaç gün bekleyip tekrarla testi

Kizlarr merhaba bisey sorucam yaa benim 3 ay once adetim 22sinde geldi 2 ay once 21nde geldi gecen ay 17sinde bu ay kacinda gelmesi gerekiyo bana soylermisin ya

Ay inşallah hamilesindir canım adet günü nezaman

Ehhehe çok şekerin yağa inşallah yerleşmiştir :))))

4 günüm var canım insallah stresten erken adet olmam.gerci buzamana kadar sasmadi.yumurtlamanın 14. Oldu hep..gun olarak duzensiz ama 25 le 30 gun arasi
Anladım canım büyük ihtimalle yerleşti,allahım mutluluğunu daim etsin inşallah darısı pozitif test sonucu paylaşmaya.

Sabah yapıcam canım..kocaya sinirlendim.ondan sonra gelmis leke insallah adet baslamiyodur.cok sinir sitres yaptim
canım benim adete yakın jel gibi çok açık pembe leke gelmişti bir gece önce bir damladan az ertesi gün nerdeyse 2 damla değil su gibi değildi yani peçeteye gelmiştiumarım seninde öyledir ve ben ilk testimi akşam yapmıştım

Çok sıvı aldım canım sabah yapmam daha garanti olur bide negatif çıkarsa.adam 2 sabah yaparım diye 2 tane almıs.benim aldiklarimdan habersiz bi dun gece ve sabahkini biliyo

Kizlarr merhaba bisey sorucam yaa benim 3 ay once adetim 22sinde geldi 2 ay once 21nde geldi gecen ay 17sinde bu ay kacinda gelmesi gerekiyo bana soylermisin ya
.gecen ay 17 sinde geldiyse.ortalama olarak 28 gunde bir desek 16 sinda olman gerekirdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…