Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sizinkisi bu ay sastimi yoksa ayni 28gunde geldimi
Canım ben 25 ila 30 gun arasinda adet oluyorum.hesaplayicilara gore yanlis yani..ama ben yumurtlama gunu sanci cektigim icin o gunun ustune 14 ekleyerek ne zaman adet olacagimi ozaman hesapkayabiliyorum..gecen ay ve onceki ay 25. Gunde oldum.ondan onceki ay 30. Gun oldum.ama senin her sekilde gecikmis gibi duruyor.test yap istersen.

İyi günler arkadaşlar reglime 8 gün var kanda gebeliğe baktirsam belli olur mu yoksa beklemelimiyim ? Ama bu belindeki ağrılar beni öldürecek sonuç öğrenmek için erken mi yoksa bilemedim yardımlarınızı için tesekkurler. Ama butun belirtileri yasiyorum

Sanirim daha erken gibi canim ya biraz dahami beklesenki ne gibi belirtilerin var

Yumurtlama gunum 3 mart di ama biz 26 sinda birlikte olduk cunku esime testler filan yapilicakti birliktelimiz olmadi yani adetimin 10. Gun birlikte olduk iste
Evet canım erken yumutlamadıysan 3 ünde yumutlamişsın nerdeyse 5 gün günün geçmiş eyer 26 sinde birlikte olduysan spermin ömrü3-4 günmüş erken yumurtladıysan eğer hamile olabilirsin bir test yapsana

Canım sen bence bir hafata bekle eğer hamileysen şimdide çıkar ama budefa hcg yükseldimi yükselmedimi diye strese girersin hiç kendini strese sokma sabret

Ya dun idrarda yaptim cikmadi kan tahlili yaptiriyim diyorum yarin yada sali ama olsaydi idrarda cikardi ya

Selam kızlar benim günüm 3 gün geçti bugün pazar olduğu icin test yapamadım. O kadar korkuyorum ki kırmızılar gelmesinden yarın test alıp yapacağım dua edin bana bana bana banaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…