- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Canım sen internetten yumutlama günü hesaplamaya gir orda daha sağliklı sonuç alırsınBana cevap vericek yok herhalde
Ben daha bekliyorum 6 günüm varSizinkisi bu ay sastimi yoksa ayni 28gunde geldimi
Canım ben 25 ila 30 gun arasinda adet oluyorum.hesaplayicilara gore yanlis yani..ama ben yumurtlama gunu sanci cektigim icin o gunun ustune 14 ekleyerek ne zaman adet olacagimi ozaman hesapkayabiliyorum..gecen ay ve onceki ay 25. Gunde oldum.ondan onceki ay 30. Gun oldum.ama senin her sekilde gecikmis gibi duruyor.test yap istersen.Sizinkisi bu ay sastimi yoksa ayni 28gunde geldimi
Senin günün baya geçmiş ozamanBen daha bekliyorum 6 günüm var
Senin günün geçmiş canımSizinkisi bu ay sastimi yoksa ayni 28gunde geldimi
Yumurtlama gunum 3 mart di ama biz 26 sinda birlikte olduk cunku esime testler filan yapilicakti birliktelimiz olmadi yani adetimin 10. Gun birlikte olduk isteSenin günün geçmiş canım
Sanirim daha erken gibi canim ya biraz dahami beklesenki ne gibi belirtilerin varİyi günler arkadaşlar reglime 8 gün var kanda gebeliğe baktirsam belli olur mu yoksa beklemelimiyim ? Ama bu belindeki ağrılar beni öldürecek sonuç öğrenmek için erken mi yoksa bilemedim yardımlarınızı için tesekkurler. Ama butun belirtileri yasiyorum
Şiddetli şekilde kasik bel agrisi uyku hali yorgunluk kasiklarimda batma yoğun akıntı göğüs sisligi. Mide kazinmasi sürekli sık idrara cikma. Sbirsizlaniyorum test yapmak için
Evet canım erken yumutlamadıysan 3 ünde yumutlamişsın nerdeyse 5 gün günün geçmiş eyer 26 sinde birlikte olduysan spermin ömrü3-4 günmüş erken yumurtladıysan eğer hamile olabilirsin bir test yapsanaYumurtlama gunum 3 mart di ama biz 26 sinda birlikte olduk cunku esime testler filan yapilicakti birliktelimiz olmadi yani adetimin 10. Gun birlikte olduk iste
Canım sen bence bir hafata bekle eğer hamileysen şimdide çıkar ama budefa hcg yükseldimi yükselmedimi diye strese girersin hiç kendini strese sokma sabretİyi günler arkadaşlar reglime 8 gün var kanda gebeliğe baktirsam belli olur mu yoksa beklemelimiyim ? Ama bu belindeki ağrılar beni öldürecek sonuç öğrenmek için erken mi yoksa bilemedim yardımlarınızı için tesekkurler. Ama butun belirtileri yasiyorum
Ya dun idrarda yaptim cikmadi kan tahlili yaptiriyim diyorum yarin yada sali ama olsaydi idrarda cikardi yaEvet canım erken yumutlamadıysan 3 ünde yumutlamişsın nerdeyse 5 gün günün geçmiş eyer 26 sinde birlikte olduysan spermin ömrü3-4 günmüş erken yumurtladıysan eğer hamile olabilirsin bir test yapsana
Cok tesekkur ederim cevaplarınız için Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama belim ve bacaklarim çok agriyor dayanamıyorum onun için baktiracaktim
Rica ederim canim sen her ihtimale karşı test yaptır kafan rahatlasın hayat mucizelerle doluCok tesekkur ederim cevaplarınız için Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama belim ve bacaklarim çok agriyor dayanamıyorum onun için baktiracaktim
İnşallah pozitif haberlerini alırız canımSelam kızlar benim günüm 3 gün geçti bugün pazar olduğu icin test yapamadım. O kadar korkuyorum ki kırmızılar gelmesinden yarın test alıp yapacağım dua edin bana bana bana banaaaaaaaaa
İnşallah Rabbim o kadar buyukki herşeyin hayirilisinii en iyisini verir dilerim her kadına annelik duygusunu yasatsin tesekkur ederim :)alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?