Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay hadi insallah yerlesme kanamasidir yaa. Sen de bu ay var bence oyle hissediyorum :)

TAmin amin amin cok
İnşallah canım geçmiş olsun bu arada zor bir durum bu ndan sonra inşallah herşey yolunda olur bebeğinizle mutlu bir yuvanız neşeniz olur
Amin canım vajinismus Allah düşmanımın başına vermesin. Eşimin butun sulalesi bebek bekliyor psikolojim bozuldu vaji oldugumu kimse bilmiyordu. Dua ediyorum yarın uyandığımda gelmesin kırmızılar test pozitif çiksin

İnşallah canım allahım umutlarını boşa çıkarmasın inşallah,sülaleyide boşver sen kendine bak biran önce kendini toparla bebeğinin sana ihtiyacı var.

kamelyamsb çok sağol canim benim. Bizim insanımız anlayışsız oluyor bu konuda maalesef. Daha 1.5 senelik evliyim kayınpederim bile kaldıramayacağım sözler etmeye başladı illaki bir gün gelecek bebeğim saglik problemim yok çok şükür eşimin de yok

Gunaydın ben yine hayalet çizgiyle geldim resim atamiyorum.adet olucakmisim gibi sanci var.o yuzden bugun kan vermeye gitmiyorum

ben gordumm yaa kan veerr hadiii disikartal87 da son gunde adet sancisi hissediyordu hadi hadiiiiiiii :))
Ben mi uyduruyorum gormek istedigim icin acaba dedim.kalktım zorla iki damla idrarla obir testide yaptim.eger onda hayaletse bunda bembeyaz olmasi gerek diye dusundum.ve bu test bembeyaz.ilk idrarla olanda hayalet cizgi var.
Devlet hastanesine gitsem.adetim gecikti evde test yaptim.iki cizgi cikti desem inanirmi 3 gunum var daha

inanirlar bence yaptir hadiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…