- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ay hadi insallah yerlesme kanamasidir yaa. Sen de bu ay var bence oyle hissediyorum :)Kızzzlarrrr pirinç tanesi kadar kahverengi leke var çamaşırımda.Adet olma ihtimalim yok.yumurtlama 10nun da olmustu..acaba yerlesmemidir
Kocada gelirken iki tane test almış..huyum suyum degismis sen de biseyler var diyo
Memeler cok acıyooo
Evet geliyor şu andaDevami geldi mi cnm
İnşallah hamilesindir canım heyecanımız kursakta kalmasın bu ayEvet geliyor şu anda
Amin canım allah hepimizin gönlüne göre versinİnşallah Rabbim o kadar buyukki herşeyin hayirilisinii en iyisini verir dilerim her kadına annelik duygusunu yasatsin tesekkur ederim :)
İnşallah canım geçmiş olsun bu arada zor bir durum bu ndan sonra inşallah herşey yolunda olur bebeğinizle mutlu bir yuvanız neşeniz olur
Yoğun kan gelmediği sürece korkma stres yapma canım arar ara gelir o ,kardeşiminde öyle oldu progestan kullandı geçti şimdi 4 aylıkmaşallahEvet geliyor şu anda
Bu ay bende hissediyorum canim.gecen ay biliyosun.hic belirtim yok diyodumAy hadi insallah yerlesme kanamasidir yaa. Sen de bu ay var bence oyle hissediyorum :)
Amin canım vajinismus Allah düşmanımın başına vermesin. Eşimin butun sulalesi bebek bekliyor psikolojim bozuldu vaji oldugumu kimse bilmiyordu. Dua ediyorum yarın uyandığımda gelmesin kırmızılar test pozitif çiksinİnşallah canım geçmiş olsun bu arada zor bir durum bu ndan sonra inşallah herşey yolunda olur bebeğinizle mutlu bir yuvanız neşeniz olur
İnşallah canım allahım umutlarını boşa çıkarmasın inşallah,sülaleyide boşver sen kendine bak biran önce kendini toparla bebeğinin sana ihtiyacı var.TAmin amin amin cok
Amin canım vajinismus Allah düşmanımın başına vermesin. Eşimin butun sulalesi bebek bekliyor psikolojim bozuldu vaji oldugumu kimse bilmiyordu. Dua ediyorum yarın uyandığımda gelmesin kırmızılar test pozitif çiksin
ben gordumm yaa kan veerr hadiii
Ben mi uyduruyorum gormek istedigim icin acaba dedim.kalktım zorla iki damla idrarla obir testide yaptim.eger onda hayaletse bunda bembeyaz olmasi gerek diye dusundum.ve bu test bembeyaz.ilk idrarla olanda hayalet cizgi var.ben gordumm yaa kan veerr hadiiidisikartal87 da son gunde adet sancisi hissediyordu hadi hadiiiiiiii :))
inanirlar bence yaptir hadiii :))Ben mi uyduruyorum gormek istedigim icin acaba dedim.kalktım zorla iki damla idrarla obir testide yaptim.eger onda hayaletse bunda bembeyaz olmasi gerek diye dusundum.ve bu test bembeyaz.ilk idrarla olanda hayalet cizgi var.
Devlet hastanesine gitsem.adetim gecikti evde test yaptim.iki cizgi cikti desem inanirmi3 gunum var daha
Ya negatif cikarsa korkuyorum vallainanirlar bence yaptir hadiii :))
o kismi sen bilirsin ama hep boyle ust uste silik cizgi cikmamisti hic dimi :))Ya negatif cikarsa korkuyorum valla
Gaza getirdin gidiyorumo kismi sen bilirsin ama hep boyle ust uste silik cizgi cikmamisti hic dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?