- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Gaza getirdin gidiyorumnegatif cikarsada napayim adeti beklerim.insallah sıra kalmistir
aayyyy hadi insallaaahh :))) guzel haberler duyucaazz biliyoruummm hissediyoruuummmm :)))Gaza getirdin gidiyorumnegatif cikarsada napayim adeti beklerim.insallah sıra kalmistir
Malesef ya artık tamamiyle geliyor. Sarı köpüklü akıntım için ilaç kullanıyordum. O mu etkiledi bilmiyorum. Hayırlısı değilmiş diyorum.İnşallah hamilesindir canım heyecanımız kursakta kalmasın bu ay
Benimde iki cizgiyi gordugum sabah acayip bi adet agrim vardi akintim artmisti hatta o gun artik olmadi diye dusunerek doktor arastirdim kontrol ediliyim die umudum sifirdi resmen cunku resmen her ay olan adet agrim vardi. Ama megeeeerrr degilmis :) bence git devlet hastanesine ben cumartesi adet olcaktim persembe gittim decvlet hastanesine hamilelik icin kan testi istiorum dedim kimse gunun gecti mi die sormadi :)Ben mi uyduruyorum gormek istedigim icin acaba dedim.kalktım zorla iki damla idrarla obir testide yaptim.eger onda hayaletse bunda bembeyaz olmasi gerek diye dusundum.ve bu test bembeyaz.ilk idrarla olanda hayalet cizgi var.
Devlet hastanesine gitsem.adetim gecikti evde test yaptim.iki cizgi cikti desem inanirmi3 gunum var daha
Can'ım şimdi geliyor artık. Olmadı hayırlısı olsun. Belki sağlıksızdı. Belki test hatalıydı. BilmiyorumYoğun kan gelmediği sürece korkma stres yapma canım arar ara gelir o ,kardeşiminde öyle oldu progestan kullandı geçti şimdi 4 aylıkmaşallah
Gaza getirdin gidiyorumnegatif cikarsada napayim adeti beklerim.insallah sıra kalmistir
Barkodu almayi unutma internetten bakarsin dedikleri saatten once gozukuo ordaGaza getirdin gidiyorumnegatif cikarsada napayim adeti beklerim.insallah sıra kalmistir
Kızzzlarrrr pirinç tanesi kadar kahverengi leke var çamaşırımda.Adet olma ihtimalim yok.yumurtlama 10nun da olmustu..acaba yerlesmemidir
Kocada gelirken iki tane test almış..huyum suyum degismis sen de biseyler var diyo
Memeler cok acıyooo
Hiç demezler ne soruları vardiye destek olacakları yerde köstek olurlar birde ,sorunu bilselerde bilmeselerde destek olmalerı lazım ,neyse canım geride kalmış sıkıntıların kucaklarına ver birtane bebiş çenelerini kapasınlarkamelyamsb çok sağol canim benim. Bizim insanımız anlayışsız oluyor bu konuda maalesef. Daha 1.5 senelik evliyim kayınpederim bile kaldıramayacağım sözler etmeye başladı illaki bir gün gelecek bebeğim saglik problemim yok çok şükür eşimin de yok
Amin test yapsam mi acaba cok kararsizimHiç demezler ne soruları vardiye destek olacakları yerde köstek olurlar birde ,sorunu bilselerde bilmeselerde destek olmalerı lazım ,neyse canım geride kalmış sıkıntıların kucaklarına ver birtane bebiş çenelerini kapasınlar
Çok sıvı aldım canım sabah yapmam daha garanti olurbide negatif çıkarsa.adam 2 sabah yaparım diye 2 tane almıs.benim aldiklarimdan habersiz bi dun gece ve sabahkini biliyo
kamelyamsb çok sağol canim benim. Bizim insanımız anlayışsız oluyor bu konuda maalesef. Daha 1.5 senelik evliyim kayınpederim bile kaldıramayacağım sözler etmeye başladı illaki bir gün gelecek bebeğim saglik problemim yok çok şükür eşimin de yok
cnm ama erken şu an çıkmaya blir testteBen en son geçen ay 16 sında regl oldum. Bugün ayın 21 i... Kocami simdi eczaneye yolladim test alip gelecek ama içimde korku var o tek çizgiyi görmek istemiyorum bi sefer çok uzulurum herhalde hazir miyim test yapmaya bilmiyorum
Aynen canim zaten o gereksiz konusanlardan uzaklastim hepCanım ben 3,5 yıllık evliyim ve 2aylık hamileyim. 1.senem bittikten sonra başladı herkes olmuyor mu diye halbuki denemiyorduk korunuyorduk.. Millet konuşur, sen düşünmüyoruz şuan de hayırlısı de. Bilmesinler isteyip istemediğini bile.
En iyi kan tahlili en garantili sonucu alırsın.Can'ım şimdi geliyor artık. Olmadı hayırlısı olsun. Belki sağlıksızdı. Belki test hatalıydı. Bilmiyorum
Yap tabi daha fazla gecikme hayırlı haberi aldığın an hemen doktora gitmen lazımAmin test yapsam mi acaba cok kararsizim
Yaptim ama tek cizgi cikti. Güvenemiyorum çünkü daha önce vajinismus iken şüphem oldu test yaptim negatif cikti. Daha sonra düşük yaptigimda hamile olduğumu anladik. Ayni şey olmasından korkuyorum biraz daha bekleyeyim olmazsa hastaneye giderim artikkamelyaçizgiciktpost: 45700484 .!.:Yap tabi daha fazla gecikme hayırlı haberi aldığın an hemen doktora gitmen lazım
Öadem öyle bir durum yaşamıssın hemen git allah korusun kan testi yaptır riske atmak olaz canımYaptim ama tek cizgi cikti. Güvenemiyorum çünkü daha önce vajinismus iken şüphem oldu test yaptim negatif cikti. Daha sonra düşük yaptigimda hamile olduğumu anladik. Ayni şey olmasından korkuyorum biraz daha bekleyeyim olmazsa hastaneye giderim artik
Barkodu almayi unutma internetten bakarsin dedikleri saatten once gozukuo orda
Kan verdim kizlar.ultrasonlada baktiMuhtemelen yerleşme kanamasıdır, inşallah bebektir canım :)
aaaayyyy cok heyecanliiiiii :)))) insallaaahhh hayirli haberleerr alaaliiimmmm :)))) hemen haber ver olur muuu :)))Kan verdim kizlar.ultrasonlada baktitabiki bisey gorunmedi.cok yeni gebelikler gorunmez kanda bakalim dedi doktor acayip heyecan yaptim.dusup bayilcaktim orda..
Yarin cikarmis guya1-2 saate cikar sonuc cikinca mesaj geliyo otomatik İnsallah pozitiftir.bu ayin umudu saatler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?