Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gaza getirdin gidiyorum negatif cikarsada napayim adeti beklerim.insallah sıra kalmistir

kalmıştır inşallah sıra canım.. git hemen test yaptır bakalım ne çıkacakkk olmadı sağlık ocağı da yapar test onlara da baktırabilirsin orda sıra kalmamışsa

Benimde iki cizgiyi gordugum sabah acayip bi adet agrim vardi akintim artmisti hatta o gun artik olmadi diye dusunerek doktor arastirdim kontrol ediliyim die umudum sifirdi resmen cunku resmen her ay olan adet agrim vardi. Ama megeeeerrr degilmis :) bence git devlet hastanesine ben cumartesi adet olcaktim persembe gittim decvlet hastanesine hamilelik icin kan testi istiorum dedim kimse gunun gecti mi die sormadi :)

Yoğun kan gelmediği sürece korkma stres yapma canım arar ara gelir o ,kardeşiminde öyle oldu progestan kullandı geçti şimdi 4 aylıkmaşallah
Can'ım şimdi geliyor artık. Olmadı hayırlısı olsun. Belki sağlıksızdı. Belki test hatalıydı. Bilmiyorum

Muhtemelen yerleşme kanamasıdır, inşallah bebektir canım :)

Hiç demezler ne soruları vardiye destek olacakları yerde köstek olurlar birde ,sorunu bilselerde bilmeselerde destek olmalerı lazım ,neyse canım geride kalmış sıkıntıların kucaklarına ver birtane bebiş çenelerini kapasınlar

Ben en son geçen ay 16 sında regl oldum. Bugün ayın 21 i... Kocami simdi eczaneye yolladim test alip gelecek ama içimde korku var o tek çizgiyi görmek istemiyorum bi sefer çok uzulurum herhalde hazir miyim test yapmaya bilmiyorum

Amin test yapsam mi acaba cok kararsizim

Çok sıvı aldım canım sabah yapmam daha garanti olur bide negatif çıkarsa.adam 2 sabah yaparım diye 2 tane almıs.benim aldiklarimdan habersiz bi dun gece ve sabahkini biliyo

Canım ben 3,5 yıllık evliyim ve 2aylık hamileyim. 1.senem bittikten sonra başladı herkes olmuyor mu diye halbuki denemiyorduk korunuyorduk.. Millet konuşur, sen düşünmüyoruz şuan de hayırlısı de. Bilmesinler isteyip istemediğini bile.

Aynen canim zaten o gereksiz konusanlardan uzaklastim hep

kamelyaçizgiciktpost: 45700484 .!.:
Yap tabi daha fazla gecikme hayırlı haberi aldığın an hemen doktora gitmen lazım
Yaptim ama tek cizgi cikti. Güvenemiyorum çünkü daha önce vajinismus iken şüphem oldu test yaptim negatif cikti. Daha sonra düşük yaptigimda hamile olduğumu anladik. Ayni şey olmasından korkuyorum biraz daha bekleyeyim olmazsa hastaneye giderim artik

Öadem öyle bir durum yaşamıssın hemen git allah korusun kan testi yaptır riske atmak olaz canım

Barkodu almayi unutma internetten bakarsin dedikleri saatten once gozukuo orda

Muhtemelen yerleşme kanamasıdır, inşallah bebektir canım :)
Kan verdim kizlar.ultrasonlada bakti tabiki bisey gorunmedi.cok yeni gebelikler gorunmez kanda bakalim dedi doktor acayip heyecan yaptim.dusup bayilcaktim orda..
Yarin cikarmis guya 1-2 saate cikar sonuc cikinca mesaj geliyo otomatik İnsallah pozitiftir.bu ayin umudu saatler sonra

aaaayyyy cok heyecanliiiiii :)))) insallaaahhh hayirli haberleerr alaaliiimmmm :)))) hemen haber ver olur muuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…