Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay hadi hayirlisi cnm heyecanla beklioruz guzel haberlerini :)

İnşallah poziftir canım bende çok merak ettim valla Bizede haber ver mutlaka :)

Öadem öyle bir durum yaşamıssın hemen git allah korusun kan testi yaptır riske atmak olaz canım
Yarina kadar olmazsam gidip kan verecegim canim hic belirtim agrum falan da yok goguslerde şiş var o kadar ama cçok rahatim bisey anlamadim ben de çok geçti gunum nr yapacagimi şaşirdim yahuuuu

Yarina kadar olmazsam gidip kan verecegim canim hic belirtim agrum falan da yok goguslerde şiş var o kadar ama cçok rahatim bisey anlamadim ben de çok geçti gunum nr yapacagimi şaşirdim yahuuuu
geç döllenme oluncada idrar testinde çıkmayı,burda bir arkadaşım günü geçtikten 4 gün sonra silik çizgiyle öğrendi oda kaçtest yaptı kimisinde hiç çıkmadı kimisinde silik çizgi en sonunda kan testi yaptıda kesin sonuç aldı

Hadi darisi basima insallah kocam bi tane test almis ama en iyisi kirmizilar yarin gelmezse kan tahlili vermek... Bir umut belki vardır bebiş :) senin var mi bebişin

Hadi darisi basima insallah kocam bi tane test almis ama en iyisi kirmizilar yarin gelmezse kan tahlili vermek... Bir umut belki vardır bebiş :) senin var mi bebişin
İdrar testi yapma zaten boşuna parana yazık direk kantestiyle kafan rahat olur inşallah vardır bebişin ,benim adetime 5 gün kaldı amabende yok rahmim aşağı inmiş adet olucam yani

hadi senden böyle bir haber daha bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…