- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ay hadi hayirlisi cnm heyecanla beklioruz guzel haberlerini :)Kan verdim kizlar.ultrasonlada baktitabiki bisey gorunmedi.cok yeni gebelikler gorunmez kanda bakalim dedi doktor acayip heyecan yaptim.dusup bayilcaktim orda..
Yarin cikarmis guya1-2 saate cikar sonuc cikinca mesaj geliyo otomatik İnsallah pozitiftir.bu ayin umudu saatler sonra
Kan verdim kizlar.ultrasonlada baktitabiki bisey gorunmedi.cok yeni gebelikler gorunmez kanda bakalim dedi doktor acayip heyecan yaptim.dusup bayilcaktim orda..
Yarin cikarmis guya1-2 saate cikar sonuc cikinca mesaj geliyo otomatik İnsallah pozitiftir.bu ayin umudu saatler sonra
aaaayyyy cok heyecanliiiiii :)))) insallaaahhh hayirli haberleerr alaaliiimmmm :)))) hemen haber ver olur muuu :)))
Ay hadi hayirlisi cnm heyecanla beklioruz guzel haberlerini :)
Vermezmiyim hicccccccİnşallah poziftir canım bende çok merak ettim vallaBizede haber ver mutlaka :)
İnsallah canim.suan cok fenayimAnaPatron ben de gördüm çizgiyi inşallah inşallah hamile çıkacaksın hiç ikinci çizgiyi görmeyip görmeye başladıysan hamilesiiiin işte
gidip kan veririm artik canim yaÖadem öyle bir durum yaşamıssın hemen git allah korusun kan testi yaptır riske atmak olaz canım
Yarina kadar olmazsam gidip kan verecegim canim hic belirtim agrum falan da yok goguslerde şiş var o kadar ama cçok rahatim bisey anlamadim ben de çok geçti gunum nr yapacagimi şaşirdim yahuuuuÖadem öyle bir durum yaşamıssın hemen git allah korusun kan testi yaptır riske atmak olaz canım
İnşallaholmazsın canım hayırlısıyla inşallahYarina kadar olmazsan
gidip kan veririm artik canim ya
Amin amin amin kuzum insallah olmam çok sağol yarin kan veririm pozitif cikarsa sitedeki herkese benden çaykamelyamsb .!.:İnşallaholmazsın canım hayırlısıyla inşallah
geç döllenme oluncada idrar testinde çıkmayı,burda bir arkadaşım günü geçtikten 4 gün sonra silik çizgiyle öğrendi oda kaçtest yaptı kimisinde hiç çıkmadı kimisinde silik çizgi en sonunda kan testi yaptıda kesin sonuç aldıYarina kadar olmazsam gidip kan verecegim canim hic belirtim agrum falan da yok goguslerde şiş var o kadar ama cçok rahatim bisey anlamadim ben de çok geçti gunum nr yapacagimi şaşirdim yahuuuu
Hadi darisi basima insallah kocam bi tane test almis ama en iyisi kirmizilar yarin gelmezse kan tahlili vermek... Bir umut belki vardır bebiş :) senin var mi bebişinkamelyamsb .!.:geç döllenme oluncada idrar testinde çıkmayı,burda bir arkadaşım günü geçtikten 4 gün sonra silik çizgiyle öğrendi oda kaçtest yaptı kimisinde hiç çıkmadı kimisinde silik çizgi en sonunda kan testi yaptıda kesin sonuç aldı
İdrar testi yapma zaten boşuna parana yazık direk kantestiyle kafan rahat olur inşallah vardır bebişin ,benim adetime 5 gün kaldı amabende yok rahmim aşağı inmiş adet olucam yaniHadi darisi basima insallah kocam bi tane test almis ama en iyisi kirmizilar yarin gelmezse kan tahlili vermek... Bir umut belki vardır bebiş :) senin var mi bebişin
hadi senden böyle bir haber daha bekliyoruzKızlarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHcg:55.91 allah isteyen herkese bu sevinci mutluluğu yaşatsın..hamile kalmak isteyen herkes kalsın :) ama en güzel yöntem umursamamakmışşşş... :)))))))))))))))))))))))))))))))))
bu 2013 yılı hamileliği henüz haber gelmedi de inşallah hamiledir"Ceyagem"hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşalla
Hadi ya inşallah 2016 mesajı olurbu 2013 yılı hamileliği henüz haber gelmedi de inşallah hamiledir
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımBende bu sabah verdim kan tahlilini bakalim nasip bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?