- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Arkadaslar ramzi teorisi die bisey vaemis baska topikte yazmislar bi arastirayim dedim bebek 6-8 haftalikken yapilan ultrason muayenesinde
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
%85 demisler
Anlamadım beynim basmadı
Hmm Rabbim hayirlisini nasip eylesin hakkimizda canim yaİdrar testi yapma zaten boşuna parana yazık direk kantestiyle kafan rahat olur inşallah vardır bebişin ,benim adetime 5 gün kaldı amabende yok rahmim aşağı inmiş adet olucam yani
hadi senden böyle bir haber daha bekliyoruz
Amin canımHmm Rabbim hayirlisini nasip eylesin hakkimizda canim ya
Vallahi benimde basmadi soldaysa.nasil olcak sagdaysa.nasil olcak cozemedim :)Anlamadım beynim basmadı
Hos geldin canimHerkse selam kizlar beni bilen bilir eskilerden bu benim yeni üyeliğim hatirlayanlar bilir iki kizim vardi ücuncu gebeligi burda sizlerle birlikte beklemistim evvet 2meleklianne yim :)))) bazi nedenlerden dolayi yoktum geri geldim canlarr:)))
Hosbuldumm canim hamilemisin kiz :))Hos geldin canim
Nasil cikmio mu internnetten barkod fln girince. Cikmiosa kos bi kosu hastaneye bekleme :)Kizlar sonucum cikmis mesaj geldi.ama nette girisi bile yok tahlilin.hastaneyemi gitsem napsam
Kan verdim sabah sonuc cikmis ama nette yok.bi kosu hastaneye gidiyorumHosbuldumm canim hamilemisin kiz :))
Hadi bakalim canim hayirlisiyla mujdeli haberle dön oğlanlara kardes getir:)) bekliyorum seni burdaKan verdim sabah sonuc cikmis ama nette yok.bi kosu hastaneye gidiyorumgelince yazarim.
Vallahi benimde basmadi soldaysa.nasil olcak sagdaysa.nasil olcak cozemedim :)
Merhaba canimm. Ya bunu anlamadim nasil soldan girmis gozukuyorsa sagmis ve erkek falan bn anlayamadim anlatabilirmisin :)Arkadaslar ramzi teorisi die bisey vaemis baska topikte yazmislar bi arastirayim dedim bebek 6-8 haftalikken yapilan ultrason muayenesinde
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
%85 demisler
Kan verdim sabah sonuc cikmis ama nette yok.bi kosu hastaneye gidiyorumgelince yazarim.
En iyisi ultrason resmini bu bilen sayfalara yollayip yorum beklemek :) benim yarin bebek gozukurse artik yollarim o basligi acan sayfaya :)Biraz baktımda bizdeki görüntüler için çok küçük gibi elimizdeki ultrasyonlar.. Ben çok merak ediyorum cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?