- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bence de oyle ama yazilanlari gorunce de acaba die dusunuo insan :)Kizlar bu teori herkeste tutmuyo tamamen tesaduf hatta bunun bi topigide vardi .benim kizlar soldaydi ikiside:) bence buna fazla inanmayin
Tabiki öyle canim ben haftalardir bakmadigim site topik kalmadi insan merak ediyo tabi ama henuz ögrenemedim haftaya tekrar gitmeyi dusunuyorum hani kesin emin olsalar kiz veya erkek deseler bile insan inanamiyoki kendini nasil alistiricaksin ki bi teoriye gore en iyisi beklemek benim nuba gore erkek dediler cok istiyorum erkek olmasini rabbim hepimin gonlune gore versin ama yinede inanamiyorum tersi cikarsa diye kendimi alistirmakta olmaz demi :))Bence de oyle ama yazilanlari gorunce de acaba die dusunuo insan :)
Kizlar bu teori herkeste tutmuyo tamamen tesaduf hatta bunun bi topigide vardi .benim kizlar soldaydi ikiside:) bence buna fazla inanmayin
En iyisi ultrason resmini bu bilen sayfalara yollayip yorum beklemek :) benim yarin bebek gozukurse artik yollarim o basligi acan sayfaya :)
Nub neymis yahu onu duymadim yoksa benim dedigimle ayni miTabiki öyle canim ben haftalardir bakmadigim site topik kalmadi insan merak ediyo tabi ama henuz ögrenemedim haftaya tekrar gitmeyi dusunuyorum hani kesin emin olsalar kiz veya erkek deseler bile insan inanamiyoki kendini nasil alistiricaksin ki bi teoriye gore en iyisi beklemek benim nuba gore erkek dediler cok istiyorum erkek olmasini rabbim hepimin gonlune gore versin ama yinede inanamiyorum tersi cikarsa diye kendimi alistirmakta olmaz demi :))
Ben anlamasim vall la sol dedigi bildigimiz baktigimizda sol tarafta mi olcak asagi da ya da yukarida tam ortada yapisik olanlarda var resimlerde ay ben anlamadim bunuBirde nub teorisi varmış
Bacak arasinin durusuna bakiyosun canim cizgi paralelse kiz dikse erkek bide erkekte pipi ve testisler daha belirgin gorunuyo kizlarda pek bisey olmuyo ilerki haftalarda 3cizgi oluyomus ona gore degerlendiriliyor da iste insan meraktan hepsini deniyorda inanmamak lazim yinede:)Nub neymis yahu onu duymadim yoksa benim dedigimle ayni mi
Ben anlamasim vall la sol dedigi bildigimiz baktigimizda sol tarafta mi olcak asagi da ya da yukarida tam ortada yapisik olanlarda var resimlerde ay ben anlamadim bunu
Daha bilmedigimiz neler vardir :))Birde nub teorisi varmış
Hoş geldin canımHerkse selam kizlar beni bilen bilir eskilerden bu benim yeni üyeliğim hatirlayanlar bilir iki kizim vardi ücuncu gebeligi burda sizlerle birlikte beklemistim evvet 2meleklianne yim :)))) bazi nedenlerden dolayi yoktum geri geldim canlarr:)))
Anliyorum ayni merak bendede varDoğruda merak işte
Hosbuldum canimm senden ne haber:)Hoş geldin canım
Bacak arasinin durusuna bakiyosun canim cizgi paralelse kiz dikse erkek bide erkekte pipi ve testisler daha belirgin gorunuyo kizlarda pek bisey olmuyo ilerki haftalarda 3cizgi oluyomus ona gore degerlendiriliyor da iste insan meraktan hepsini deniyorda inanmamak lazim yinede:)
Tam olarak 14-15canim hatta belki daha gec ogrenenler vardir kiz gec belli olur derler erkek daha erken pipisi falan:)O zaman o cizgiyi gorebilmek icin daha beklemek lazim. 10 11 haftalik fln olmak lazim herhalde
Ama daha cok doktorun tecrubesine bagli canim bebegin durusuna benim kucuk kizim 9+5 ti kiza benziyor dedi 20. Haftada kesinlesmisti buyuk kizimda 16 haftalikken gittim cinsiyete :))O zaman o cizgiyi gorebilmek icin daha beklemek lazim. 10 11 haftalik fln olmak lazim herhalde
Kiyamam canim ya daha cok ay var onunde olana kadar sen uzulme pes etmeKızlar sonucu doktor soyluyomus..direk gebelik yok dedi :-(
Bu sefer cok etkilendim.baskasindan duymak koyuyomus :-(
Kızlar sonucu doktor soyluyomus..direk gebelik yok dedi :-(
Bu sefer cok etkilendim.baskasindan duymak koyuyomus :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?