Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım ya sen 3 aylık değil misin? Senin belli olması lazım değil mi ?
Hic sorma canim cidden dokunsan agliycam o derece devlet zaten soylemiyo 20. Haftaya kadar 11 haftalikken ozele gittim 2bucuk hafta once falan adam beni kovmaktan beter etti tahmin istiyosan komsuna sor dedi hep erkek isteyenler soruyo dedi kaldim oyle paramla rezil etti birdaha gitmem oraya dedim ikili tarama testimide devlette yaptirdim haftaya sonucunu almaya gidicem donerken baska bi ozele ugrayim diyorum cesaretim kirildi ya belli olmazsa diyede korkuyorum

Sen direk cinsiyeti sorma oda bi salakmış yani tabikide merak ediyor insan kız erkek farketmez herkesin tabikide gönlünden geçen vardır ama öncelik sağlıklı olmasıdır. Doktor seni yanlış anlamış sanırım. İyi duruyosun valla ben duramam belli olcağını bilsem

Yanlis anlayacak bi yoktuki iki kizim oldugunu biliyordu cunku surekli doktorum benim ben sadece merak ediyorum dedim ne oldugunu ister ilk olsun ister besinci.bende duramiyorum ama canim her gitmemde belli olmadi esimde daha erken her gitmede biton para veriyosun diyo kaynanam falanda belli olmaz daha erken diyolar bende olur bu haftalarda diyip gidiyorum ogrenemeden geliyorum hakli cikiyolar hic cesaretim yoko yuzden

Vermedi canim doktor soyledi.son adetim gecen ayin 20 siydi dedim.acaba duruma gore dusuk degermiki.baktim daha onceki testlerim bile gozukmuyo
Ya belkide 5in altinda cikti die yok dedi. bhchrk ninda mesela ilk yaptirdiginda 5in altinda cikmisti 3.2 mi ne ama bak hamile keske.isteseydin sonucunu. Sen devlet hastanesine gitmedin mi. Niye gozukmuo ki sonuclar internette
Hastanenin kendi sitesine girip bakiosun dimi sonuclara

Neyse canım hayırlısı ozman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…