- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Ama daha cok doktorun tecrubesine bagli canim bebegin durusuna benim kucuk kizim 9+5 ti kiza benziyor dedi 20. Haftada kesinlesmisti buyuk kizimda 16 haftalikken gittim cinsiyete :))
Hic sorma canim cidden dokunsan agliycam o derece devlet zaten soylemiyo 20. Haftaya kadar 11 haftalikken ozele gittim 2bucuk hafta once falan adam beni kovmaktan beter etti tahmin istiyosan komsuna sor dedi hep erkek isteyenler soruyo dedi kaldim oyle paramla rezil etti birdaha gitmem oraya dedim ikili tarama testimide devlette yaptirdim haftaya sonucunu almaya gidicem donerken baska bi ozele ugrayim diyorum cesaretim kirildi ya belli olmazsa diyede korkuyorumCanım ya sen 3 aylık değil misin? Senin belli olması lazım değil mi ?
Hic sorma canim cidden dokunsan agliycam o derece devlet zaten soylemiyo 20. Haftaya kadar 11 haftalikken ozele gittim 2bucuk hafta once falan adam beni kovmaktan beter etti tahmin istiyosan komsuna sor dedi hep erkek isteyenler soruyo dedi kaldim oyle paramla rezil etti birdaha gitmem oraya dedim ikili tarama testimide devlette yaptirdim haftaya sonucunu almaya gidicem donerken baska bi ozele ugrayim diyorum cesaretim kirildi ya belli olmazsa diyede korkuyorum
E vermedi mi sonucun ciktisindan sana cnm. Degeri soyleseydi bari kac ciktigini. Internetten baksana bidaha belki gozukurKızlar sonucu doktor soyluyomus..direk gebelik yok dedi :-(
Bu sefer cok etkilendim.baskasindan duymak koyuyomus :-(
Doktor mu dedi gebelik yok die labratuarda duran mi soylediKızlar sonucu doktor soyluyomus..direk gebelik yok dedi :-(
Bu sefer cok etkilendim.baskasindan duymak koyuyomus :-(
Vermedi canim doktor soyledi.son adetim gecen ayin 20 siydi dedim.acaba duruma gore dusuk degermiki.baktim daha onceki testlerim bile gozukmuyoDoktor mu dedi gebelik yok die labratuarda duran mi soyledi
Yanlis anlayacak bi yoktuki iki kizim oldugunu biliyordu cunku surekli doktorum benim ben sadece merak ediyorum dedim ne oldugunu ister ilk olsun ister besinci.bende duramiyorum ama canim her gitmemde belli olmadi esimde daha erken her gitmede biton para veriyosun diyo kaynanam falanda belli olmaz daha erken diyolar bende olur bu haftalarda diyip gidiyorum ogrenemeden geliyorum hakli cikiyolar hic cesaretim yoko yuzdenSen direk cinsiyeti sorma oda bi salakmış yani tabikide merak ediyor insan kız erkek farketmez herkesin tabikide gönlünden geçen vardır ama öncelik sağlıklı olmasıdır. Doktor seni yanlış anlamış sanırım. İyi duruyosun valla ben duramam belli olcağını bilsem
Cidden silik cizgi var bat gectimi senin cnmEki Görüntüle 1799688
Eki Görüntüle 1799689
Sinirden evde ki testi yaptım.bi daha dusunmiyeyim diye.sabahkinden daha belirgin.sizce ne oluyo
Ya belkide 5in altinda cikti die yok dedi.Vermedi canim doktor soyledi.son adetim gecen ayin 20 siydi dedim.acaba duruma gore dusuk degermiki.baktim daha onceki testlerim bile gozukmuyo
Silik var ya cizgiii gorunuoEki Görüntüle 1799688
Eki Görüntüle 1799689
Sinirden evde ki testi yaptım.bi daha dusunmiyeyim diye.sabahkinden daha belirgin.sizce ne oluyo
Yanlis anlayacak bi yoktuki iki kizim oldugunu biliyordu cunku surekli doktorum benim ben sadece merak ediyorum dedim ne oldugunu ister ilk olsun ister besinci.bende duramiyorum ama canim her gitmemde belli olmadi esimde daha erken her gitmede biton para veriyosun diyo kaynanam falanda belli olmaz daha erken diyolar bende olur bu haftalarda diyip gidiyorum ogrenemeden geliyorum hakli cikiyolar hic cesaretim yoko yuzden
Bende birşey yok canım,bu arada bebeğin hayırlı plsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimHosbuldum canimm senden ne haber:)
Aminn canim allah razi olsun <3Bende birşey yok canım,bu arada bebeğin hayırlı plsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin senin kacinci bebis yasin kac:)Neyse canım hayırlısı ozman..
Kuzum biliyorum beklemek vok zor ama yarin bi test daha yap yine cikarsa baska hastanede kan ver bakalim yada saglik ocagindaYok kizlar doktorun ultrasonla baktigi var.kan yok
Yok canim daha gecmedi.Cidden silik cizgi var bat gectimi senin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?