Oyle yapicam canim.sabah bi test daha yapicam.duruma gore ozele gidicemKuzum biliyorum beklemek vok zor ama yarin bi test daha yap yine cikarsa baska hastanede kan ver bakalim yada saglik ocaginda
Seninkilerde boylemiydi canim.
yani bu kızın her testide bozuk değildir herhalde
benimki asla böyle değildi ben hariç kimse görmedi senin yine belli ben kontrast yapmıştım kendimi seninki gibi değildi kontrasta zor gözüktü düşünSeninkilerde boylemiydi canim.
Demii yaayani bu kızın her testide bozuk değildir herhalde
Canim bu kontrasi hangi programla yapiyosunbenimki asla böyle değildi ben hariç kimse görmedi senin yine belli ben kontrast yapmıştım kendimi seninki gibi değildi kontrasta zor gözüktü düşün
Hayir canim karisik...AnaPatron canım hep aynı markamı senin testler
http://www.picmonkey.com/ gir orada edit var oraya tıkla ve resim yükle sonra resim çıkınca exposure tıkla solda oradan oynama yapCanim bu kontrasi hangi programla yapiyosun
benim yaptığiımı görmedin mi net 2.çizgi var
Gordum canim..ne oluyo bilmiyorum.benim yaptığiımı görmedin mi net 2.çizgi var
Canım sen batın geçmesini bekle büyük ihtimalle seninki geç döllenme dün bir arkadaşada söyledim burda bir arkadaş adet günü 4 güm geçtikten sonra testi açık pembeydi doktora gitti geç döllenmeymiş rahat olmaya çalış ,biliyorum çok zor olmasada önümüzdeki aya kısmet olursa olur,kendinirahat bırakki bebeğin tutunsunYok canim daha gecmedi.
valla bence geç döllenme falan oldu 5 in altı olunca gebelik yok dedi malak adamGordum canim..ne oluyo bilmiyorum.
Evet bence de var gayet gozukuo
Amin senin kacinci bebis yasin kac:)
Yok canim daha gecmedi.
Masallahh rabim saglikla kucagina almak nasip etsin :))26 yaşındayım canım ben ilk hamileliğim
Ben de anlamadimVar gibi, sonucunu niye vermedilerki hiç anlamadım bakardık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?