Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar sonucu doktor soyluyomus..direk gebelik yok dedi :-(
Bu sefer cok etkilendim.baskasindan duymak koyuyomus :-(

nasil yok nasil yok yaaaaaa aynen oyle 3.2 cikmisti benim de teorik olarak negatifti ama doktor supheli hayirli haberler bekliyorum dedi 2 gun sonra idrarda gormustum ama senin zaten cizgi var alla alla degeri de soylememis sinir oldum heee yarin yine test yaptir bence baska yere ya da sonucunu ogren kac oldugunu...
yaaa bu doktorlar insani oldurur yaaa

Sabah test yapicam.duruma gore ozele gidicem canim

Tovbe birdaha devlete gidersem..ne olursa olsun.elime ciktisini vermesi gerekirdi
aynen oyle yaa bak ben acibademe gidiyorum.. normalde doktorum şu saatte ara bakalim sonucuna der.. bir dahaki gidisimde de ben daha bisiy demeden sonucu elime tutusturur :// o da doktor bu da doktor yaa yazik yemin ederim.. onceki gittigin doktor degil bu dimi? varsa doktorun ona gozuksen ya (

Kızlar birsey sorucam normalde 25 günde br adet oluyorum gecen ay rahim filmi cekildim 19.günde adet oldum simdi benim hangisini hesaplamam lazım 19. Günde olursam bugun olmam gerekiyordu ve adet belirtileri var 25 gunde olursam pazargunu olucam bende sasırdım hangisini hesaplayacagimi :/

Hata bende kendi doktorum var ama cok pahali diye gitmedim.sonuc negatif olunca verdigim paraya aciyorum cok iyi ilgili bi doktorum var.sabahki teste gore gidicem.vericem 57 tl yi en azindan sinir krizine girmem

Normal adetini hesapla canim

Ben son adeti gecen ayin 20 si dedim doktora.acaba 10 altinda bir deger ciktida.tarihe gore yok mu dedi diye dusunuyorum.daha 3 gunum var en fazla 4 gun

Hata bende kendi doktorum var ama cok pahali diye gitmedim.sonuc negatif olunca verdigim paraya aciyorum cok iyi ilgili bi doktorum var.sabahki teste gore gidicem.vericem 57 tl yi en azindan sinir krizine girmem
bence var sen her ihtimale karsi randevunu al yine doktoruna.. vala sinir oldum o doktora yaa ne kadar acimasiz ( moralini bozma sakin.. bence var gayette yarin insallah takvimi sana da ekliyoruuzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…