Canım bir şey sorucam bunlar normal test değilmi senin adetine 3 gün varmış böyle silik çıması normal erken gebelik testi denedinmiEki Görüntüle 1799743 Elimde 3 silik cizgili test var.bunlar hayal degilbdemi kizlar.kafayi yicem
Benim yarin oglenden sonra randevum var. Gozukurse bebek yarin bende atayim benimkine bak bari olur mu :)Senin ultrason resmi varsa koy nubuna bakalim:)
Ama gerci benimki daha gozukmez yarin anca 6+4 olurSenin ultrason resmi varsa koy nubuna bakalim:)
Ama gerci benimki daha gozukmez yarin anca 6+4 olur
Denemedim canim.Canım bir şey sorucam bunlar normal test değilmi senin adetine 3 gün varmış böyle silik çıması normal erken gebelik testi denedinmi
Vallahi fotografta oynamaya gerek yok gayet boyle bile gozukuo ikinci cizgilerEki Görüntüle 1799743 Elimde 3 silik cizgili test var.bunlar hayal degilbdemi kizlar.kafayi yicem
Senin ultrason resmi varsa koy nubuna bakalim:)
Yarin sabahki teste gore gidicem.insallah oda hayalet cikardaAnaPatron canım silik çizgiler resimle oynanmasa bile görünüyor.... değerini niye söylememiş gıcık doktor... benim aile hekimim bile bilgisayarından gösteriyor gel bak diye... ne kayıtsızmış öyle... sen sıkma canını başka bir doktora git.. ya da ovulasyon testi dene ayy sinir oldum doktora heee
Ben fotograftan daha net goruyorum canimVallahi fotografta oynamaya gerek yok gayet boyle bile gozukuo ikinci cizgiler
Pazar gününe göre bence canım.. İnşallah belirtide varsa hamilesindir :)Kızlar birsey sorucam normalde 25 günde br adet oluyorum gecen ay rahim filmi cekildim 19.günde adet oldum simdi benim hangisini hesaplamam lazım 19. Günde olursam bugun olmam gerekiyordu ve adet belirtileri var 25 gunde olursam pazargunu olucam bende sasırdım hangisini hesaplayacagimi :/
Dur bakalim yarin hayirlisiyla bi gorursek atarim yarin aksam buraya bakariz hep beraber yorumlariz :)kesenin içine dikkatlice bakarsan görürsün canım ben oğlumda görebilmiştim :) incecik görünüyor zaten ilk etapta
Ben fotograftan daha net goruyorum canim
Kesin sen daha net goruosundur cnm fotograf cekince daha da azalio goruntu cunku bende ilk yaptigimda biraya yukledigimde nerdeyse gozukmuodu yaniBen fotograftan daha net goruyorum canim
Zaten anladığım kadarıyla 6/8 haftalıktan anlaşılıo diolarkiAma gerci benimki daha gozukmez yarin anca 6+4 olur
kesenin içine dikkatlice bakarsan görürsün canım ben oğlumda görebilmiştim :) incecik görünüyor zaten ilk etapta
Ay bo yarin olsada gorebilsem yaa gecmedi su iki hafta bi turlu :)Zaten anladığım kadarıyla 6/8 haftalıktan anlaşılıo diolarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?