Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben son adeti gecen ayin 20 si dedim doktora.acaba 10 altinda bir deger ciktida.tarihe gore yok mu dedi diye dusunuyorum.daha 3 gunum var en fazla 4 gun
bence olabilir adamı yanıltıyım kan testi istesin derken sen yanıldın ama bu dr lar bizim tarfımızdan baksa biraz

Kizlar bu arada bizim bi gurubumuz var bulundugumuz yerde hastane ve doktorlar hakkinda bilgi veriyoruz fiyat karsilastiriyoruz hani gebelik ve dogumla ilgili fikir alisverisi yapiyoruz katilmak isteyen varsa yazabilir:))

Pazar gününe göre bence canım.. İnşallah belirtide varsa hamilesindir :)
Dün gögüslerim acimaya basladı kasıklarimda arasıra sancı batma oluyor tabi adetim yakın ondan da olabilir bir an da burnuma mevsimi olmayan bir meyve kokusu geldi akintim var hepsi psikolojik kesin rabbim bilir tabi ki ama esimin sayisi düsük baska ne sorunlar var bilmiyorum ama umudum bir var bir yok :/

Ay yaaa benim dunden beri mide bulantim basladi. Ne guzel hic belirtim yok rahatim diodum. Istifra etmedim ama kotu durum yaa gecici cozum ekmek atiorum cubuk yiyorum gecio 5-10 dakika sonra yine devam safra gibi agzima kadar bile gelio. Ay en korktugum sey istifra etmek fenalasiorum normalde bile istifra ederken napcam ben. Yarin doktora soyliyim de belki bi ilac fln yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…