- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım bak bu testlerin benimki gibi bence ertesi gün gittim 8,85 di belki geç yerleşti benimkinden
Hiç sorma bende hergün gel dese hergün giderim ya çok heyecanlı bişi :)Ay bo yarin olsada gorebilsem yaa gecmedi su iki hafta bi turlu :)
Sabah olsada bir an oncecanım bak bu testlerin benimki gibi bence ertesi gün gittim 8,85 di belki geç yerleşti benimkinden
bence olabilir adamı yanıltıyım kan testi istesin derken sen yanıldın ama bu dr lar bizim tarfımızdan baksa birazBen son adeti gecen ayin 20 si dedim doktora.acaba 10 altinda bir deger ciktida.tarihe gore yok mu dedi diye dusunuyorum.daha 3 gunum var en fazla 4 gun
Ozaman yarın yükleyelim sende bi bakarsın canım olur mu?
Erken gebelik testi yap canım farkı göreceksin çizgi daha belirgin çıkıyoDenemedim canim.
ben 15 liraya aldım erken gebelik aldım sonuç normal gebelik testi 20 falan yapmıştım emin olmayıp erken gebeliği yaptım normali daha iyi gösterdi sure labdıErken gebelik testi yap canım farkı göreceksin çizgi daha belirgin çıkıyo
100 tane strip gebelik testine 33 lira verinceee zoruma gitti valla normali daha nettiben 15 liraya aldım erken gebelik aldım sonuç normal gebelik testi 20 falan yapmıştım emin olmayıp erken gebeliği yaptım normali daha iyi gösterdi sure labdı
Ben kardeşim de görmüştüm iki sini aynı anda yaptı erken gebelik testi çok net çıktı normali daha açıktı o yüzden dedimben 15 liraya aldım erken gebelik aldım sonuç normal gebelik testi 20 falan yapmıştım emin olmayıp erken gebeliği yaptım normali daha iyi gösterdi sure labdı
Canim bebisin gorunur buyuk ihtimal ama nub gorunmez daha olusmamistir 10 haftadan sonra oda net bir resimle anlasiliyoAma gerci benimki daha gozukmez yarin anca 6+4 olur
sure lab o zaman iyi değilmiş birde eczacı dediki gebelik varsa %100 kesin sonuç dediiBen kardeşim de görmüştüm iki sini aynı anda yaptı erken gebelik testi çok net çıktı normali daha açıktı o yüzden dedim
Tmm canim simdiki haliyse nub gorunur belki onceki resimse keseden anlayan biri bakar:))CaNIM evde benim görüntüler ben işteyim akşam gidip bakıcam bende çok merak ettim burayada yklerim bi bakarız
Canim bebisin gorunur buyuk ihtimal ama nub gorunmez daha olusmamistir 10 haftadan sonra oda net bir resimle anlasiliyo
Kac tam olarak cnm hafta gunOzaman benimde gözükmez ki
Adete iki gün bardı yaptındasure lab o zaman iyi değilmiş birde eczacı dediki gebelik varsa %100 kesin sonuç dedii
Şuan 8 hafta 3günlük ama elimde cumartesi gününe ait var ama göbekten kontrol hiçbişe belli değil gibi.. Ondan öncede tam 6 haftalık olan var oda alttan muayneydi..Kac tam olarak cnm hafta gun
Oyy masallah minnak kuzu nub gorunmez canim buyuk ihtimal yinede bakariz:)Şuan 8 hafta 3günlük ama elimde cumartesi gününe ait var ama göbekten kontrol hiçbişe belli değil gibi.. Ondan öncede tam 6 haftalık olan var oda alttan muayneydi..
Dün gögüslerim acimaya basladı kasıklarimda arasıra sancı batma oluyor tabi adetim yakın ondan da olabilir bir an da burnuma mevsimi olmayan bir meyve kokusu geldi akintim var hepsi psikolojik kesin rabbim bilir tabi ki ama esimin sayisi düsük baska ne sorunlar var bilmiyorum ama umudum bir var bir yokPazar gününe göre bence canım.. İnşallah belirtide varsa hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?