- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
benim 6 gün vardı normal testte çıktı aynı gün erken de nerdeyse çıkmadı saatler sonra normal gebeliğe göre daha az çizgi zorla gözüküüyordu eczacı kıza ne sinir olmuştumAdete iki gün bardı yaptında
bulantım benimde ufaktan başladı mutfak kokuları yine rahatsız etmeye başladıAy yaaa benim dunden beri mide bulantim basladi. Ne guzel hic belirtim yok rahatim diodum. Istifra etmedim ama kotu durum yaa gecici cozum ekmek atiorum cubuk yiyorum gecio 5-10 dakika sonra yine devam safra gibi agzima kadar bile gelio. Ay en korktugum sey istifra etmekfenalasiorum normalde bile istifra ederken napcam ben. Yarin doktora soyliyim de belki bi ilac fln yazar
Allah yardimcimiz olsun. Simdiye kadar rahattim ama iki gundur miralim bozuldu napcam ben die karamsarliga kapiliyorumbulantım benimde ufaktan başladı mutfak kokuları yine rahatsız etmeye başladı9 ay kustum ilkinde umarım geçer dr metpamid vermişti bir halta yaramamıştı sabah ani kakma ve çubuk kraker bulundur onu ye biraz sonra kalk ben 9 ay mecbur yemiştim 2 yıl tiksinip daha yememiştim
Canım günün geçti mi, geçmedi mi? Durumundan haberim yok. Silik ama görülebilen bir çizgi var. Benim Cuma günü battan 1 gün önce yaptığım testim de böyle çıkmıştı. C.tesi bat günüydü. Çok hafif lekelenmeden başka birşey olmadı. C.tesi yaptığım testte aynen böyle silik çıktı, ama meraktan ve hevesten dün sabah yine yaptım, 1 gün gecikmiş oluyor reglim, her 2 çizgi de gayet koyu çıktı. Ben de bugün kan verecektim ama veremedim, sağlık ocağında ki kadın dedi ki daha çok erken, boş gebelikte olabilir, haftaya gel. Gülerek girdiğim odadan, ağlayarak çıktım. Yarın özele gidip yaptıracağım. İnşallah bebişlerimiz vardır.Eki Görüntüle 1799688
Eki Görüntüle 1799689
Sinirden evde ki testi yaptım.bi daha dusunmiyeyim diye.sabahkinden daha belirgin.sizce ne oluyo
Hayirli canim guzel dusun insallah vardir diyelim..Dün gögüslerim acimaya basladı kasıklarimda arasıra sancı batma oluyor tabi adetim yakın ondan da olabilir bir an da burnuma mevsimi olmayan bir meyve kokusu geldi akintim var hepsi psikolojik kesin rabbim bilir tabi ki ama esimin sayisi düsük baska ne sorunlar var bilmiyorum ama umudum bir var bir yok:/
3 yada 4 gunum var canim.insallah bebislerimiz bizimledir.Canım günün geçti mi, geçmedi mi? Durumundan haberim yok. Silik ama görülebilen bir çizgi var. Benim Cuma günü battan 1 gün önce yaptığım testim de böyle çıkmıştı. C.tesi bat günüydü. Çok hafif lekelenmeden başka birşey olmadı. C.tesi yaptığım testte aynen böyle silik çıktı, ama meraktan ve hevesten dün sabah yine yaptım, 1 gün gecikmiş oluyor reglim, her 2 çizgi de gayet koyu çıktı. Ben de bugün kan verecektim ama veremedim, sağlık ocağında ki kadın dedi ki daha çok erken, boş gebelikte olabilir, haftaya gel. Gülerek girdiğim odadan, ağlayarak çıktım. Yarın özele gidip yaptıracağım. İnşallah bebişlerimiz vardır.
Ay yaaa benim dunden beri mide bulantim basladi. Ne guzel hic belirtim yok rahatim diodum. Istifra etmedim ama kotu durum yaa gecici cozum ekmek atiorum cubuk yiyorum gecio 5-10 dakika sonra yine devam safra gibi agzima kadar bile gelio. Ay en korktugum sey istifra etmekfenalasiorum normalde bile istifra ederken napcam ben. Yarin doktora soyliyim de belki bi ilac fln yazar
3 yada 4 gunum var canim.insallah bebislerimiz bizimledir.
3 yada 4 gunum var canim.insallah bebislerimiz bizimledir.Canım günün geçti mi, geçmedi mi? Durumundan haberim yok. Silik ama görülebilen bir çizgi var. Benim Cuma günü battan 1 gün önce yaptığım testim de böyle çıkmıştı. C.tesi bat günüydü. Çok hafif lekelenmeden başka birşey olmadı. C.tesi yaptığım testte aynen böyle silik çıktı, ama meraktan ve hevesten dün sabah yine yaptım, 1 gün gecikmiş oluyor reglim, her 2 çizgi de gayet koyu çıktı. Ben de bugün kan verecektim ama veremedim, sağlık ocağında ki kadın dedi ki daha çok erken, boş gebelikte olabilir, haftaya gel. Gülerek girdiğim odadan, ağlayarak çıktım. Yarın özele gidip yaptıracağım. İnşallah bebişlerimiz vardır.
Mrb kızlar.sizlere bir sorum var.Ben 2015 ekim annesiyim 5bucuk aylık bir kızım var.40imdan sonradüzenli adet olmaya basladim.son iki adetim ocak şubat 10da.mart 9da leke geldi ve arkası gelmedi ağrılar çektim.hani bu yumurtlama zamanındaki uzayan akintim gelmeye başladı adet zamanımda.bu akıntı hem yumurtlamada salgilanir hemde hamileyken salgilanir diye biliyorum.hatta hamileligimi buradan anladim kizimda.hemen doktora gittim kan verdim 0.918 çıktı doktor gecikebilir dedi adet söndürücü verelim dedi bir hafta gelmezse dedi.korkuyorum şimdi hamile değilimdir Dimi kanda negatif çıktı ama on bir gün gelmedi halen
bu sağlıkçıların bazıları niye bizi anlamıyorlar yani var kan testi yapsan sankiCanım günün geçti mi, geçmedi mi? Durumundan haberim yok. Silik ama görülebilen bir çizgi var. Benim Cuma günü battan 1 gün önce yaptığım testim de böyle çıkmıştı. C.tesi bat günüydü. Çok hafif lekelenmeden başka birşey olmadı. C.tesi yaptığım testte aynen böyle silik çıktı, ama meraktan ve hevesten dün sabah yine yaptım, 1 gün gecikmiş oluyor reglim, her 2 çizgi de gayet koyu çıktı. Ben de bugün kan verecektim ama veremedim, sağlık ocağında ki kadın dedi ki daha çok erken, boş gebelikte olabilir, haftaya gel. Gülerek girdiğim odadan, ağlayarak çıktım. Yarın özele gidip yaptıracağım. İnşallah bebişlerimiz vardır.
Hepsi birbirini tutmuyo demekkibenim 6 gün vardı normal testte çıktı aynı gün erken de nerdeyse çıkmadı saatler sonra normal gebeliğe göre daha az çizgi zorla gözüküüyordu eczacı kıza ne sinir olmuştum
aynen öyle canım sabretmeyi bilsek ama oda olmuyorHepsi birbirini tutmuyo demekki
Öyle boşu boşuna stresi kendimiz yaratıyoruz ,öylede böylede zamanı geldipinde sonuc net çıkıyo.aynen öyle canım sabretmeyi bilsek ama oda olmuyor
erken öğrenince daha fena oluyor çok erken öğrendim şimdi keseye en az 1 hafta daha var çatladım meraktanÖyle boşu boşuna stresi kendimiz yaratıyoruz ,öylede böylede zamanı geldipinde sonuc net çıkıyo.
İnsallah dualarınızı eksik etmeyin bizlerden .. Sizin de hayırlı olsun bebisiniz rabbim saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip etsin insallahHayirli canim guzel dusun insallah vardir diyelim..
:)erken öğrenince daha fena oluyor çok erken öğrendim şimdi keseye en az 1 hafta daha var çatladım meraktan
Kraker yiyorum.sodayi da deniyim o zamanCanım sodayida tavsiye ederim mide bulantin icin.. Ara ara agzina kraker atarsanda çok iyi gelir
İnsallah dualarınızı eksik etmeyin bizlerden .. Sizin de hayırlı olsun bebisiniz rabbim saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?