Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

erken öğrenince daha fena oluyor çok erken öğrendim şimdi keseye en az 1 hafta daha var çatladım meraktan
Kesinlikle oyle. Bende.3 gun kala ogrendim gittim kan verdim ogrendim. 2 gun gecince adetin uzerinden doktora gittim o da kan testi yaptirdi gonderdi haftaya gel dedi. O 1 hafta gecmek bilmedi. Gittim 4+4 kese gorundu haydaaa 2 hafta sonra gel. Yarin gitcem iste 2 hafta da gecmek bilmedi.

Eklentiler

• 20160321_194914-1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 59
Dayanamadim burda tam 8haftalik yorumun varmı canım
Canim nuba gore yorum yapamam cunku nub daha yok ama keseye gore kız bide derlerki erkek bebek cabuk canlanir eli kolu uzuvlari belli olur kiz daha belirsiz toplu durur o acidan da kiz rabbim bilir en iyisini bizler sadece tahmin ederiz yinede cok inanma 2hafta sonra nuba bakariz saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim

Keseye gore dedigin sagda solda durmasina gore mi yani. Simdi burda sagda mi duruo kiz icin

Ami

Amin hayirlisi layik gordugunu versin Allahim..
Tesekkur ederim canim

Sen böyle dedikce ben heyecan yapıyorum canm ya hadi hayırlısı bakalim.. Off kafadan atmak istiyorum olmuyo. Hele tedavi sürecinde hiç atilmiyor
Canim gittim ben bügun doktora biri solda diğeri sağda cok güzel yumurta oluşmuş dedi büyümüşLer cat. İğnesi yapalım dedi bende bişey demedim ikiz gebelik Şansın var ikisi de dollenebilir dedi hemen hemen aynı boyuttalar çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi iğneden 10. Sonra test yapalım dedi allahım çok heyecanlıyım inşallah tutar Yarabbim.. allahım nasip etsin sağlıklı bir sekıldeinşallah

Burada herkesin yorumlarini tek tek okuyorum ve herkesin heyecanini kendim gibi yaşıyorum :) Allah ım bekleyiş içinde olan biz kullarına hayırlı güzel haberleri ver en kısa zamanda inşallah
Aminn insallah bunlar ne guzel dilekler Allah razi olsun:))

sekerli_seker ooyyy çok ciciş bu maşallah annesiiii.... alt usg sanırım bu.. benim oğlum sol tarafa doğruydu.. 9 haftalıkken bir tanıdık erkek dedi doktor yok belli değil dedi ama gülümsedi sonraki kontrolde öğrenmiştik baya baya gösteriyordu hayırlı evlat olsun da kız erkek fark etmez :)

Kızlar bir şey sorucam ben bu ay beklemiyorum ama adetime beş gün var iğne batar gibi ağrım oluyo bu herhangibir belirti ola bilirmi

Kızlar bana da bişey deyin nolir bugün lanet olası şehirde doğru dürüst bi doktor bulamadım ki derdime derman olsunnnnnn..... eminim burda azıcık olsun kafamdaki sorular cevap bulur. Adettime 4 gün var kızlar ama dün sabah koyu kahve rengi akıntı geldi sonra ara ara leke gördüm akintim kahverengi lekeli ama arasıra bugünse yine azar azar leke geliyor adet sancısı gibi ara sıra sanci da giriyor . Akşam adet oldum sandım peceteye pembe kan bulaştı ama şimdi gelen giden yok. Ben böyle adet olmam kırmızı kan olur ve aşırı sanciyla olur ve duzenlidir. Şimdi ben adet oldum nu olmadım mi ?

Kızlar bir şey sorucam ben bu ay beklemiyorum ama adetime beş gün var iğne batar gibi ağrım oluyo bu herhangibir belirti ola bilirmi
Canim gecen ay benim batmalardan suphelerim vardi çokbatiyordu dedim kesin hamileyim. Ama adet oldum. Bu ay ne batma var ne kasık agrisi ama 5 gün ggeçti hala olmadim. Yani vücudumuzu çok dinliyoruz sonra hayal kırıklığı oluyor inşallah vardırbebişin ben de dua ediyorum yarin da kirmizilar gelmezse kan verecem sabah

Çocuk düşünüyoruz uzun zamandır. Hayatımda ilk kez böyle kanamam oldu kızlar bi akıl verin lutfenn. Eğer yerleşme kanamasiysa su an idrar da çıkar mi

C
aCanım özellikle adetten önce böyle lekelenmeler genelde hamilelikle sonuçlaniyor insallah vardır bebiş yerleşme kanaması olabilir bu

C

aCanım özellikle adetten önce böyle lekelenmeler genelde hamilelikle sonuçlaniyor insallah vardır bebiş yerleşme kanaması olabilir bu
İnşallah öyledir canım çok sağol. Yerleşme kanaması esnasında idrar testinde çıkar mi acaba yoksa erken mi. Bugün test yaptım negatif çıktı da. Peki yerleşme kanaması adet gibi mi oluyor ?

Kırmızı değil gelen kan kahverengi yada pembe normal adet kanı gibi değil. Acaba gonal f kullanmıştık bu ay onu. Etkisi olabilir mi ki

Erken canim bekle bir hafta kadar bak ben reglim kac gun geçtik bekliyorumevde test yaptim negatif dua ediyorum kirmizilar gelmesin yarin kan vereyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…