Amin amin amin inşallah kuzum ya ayni zamanda hamile kaliriz ayni dönemlerde ayni şeyleri yaşariz ne güzel olur cok da umutlanmak istemiyorum ama insan kafasindan atamiyor işte o dusuncelerle yatip kalkiyoruzİnşallah bebis vardır vardır canımAllah yüzümüzü guldursun çok da umırlı sağlıklı evlat nasip etsinkafasından atamiyor işte endüşüncelerle hatip kalkiyoru kalkiyiruzet olmazsak bi kaç gün bekleyip kan testi yapalım :) sonucu da yazarız burdan inşallah sevincimizi paylaşmış oluruz :)
İnşallah gelmez canım senden pozitif haber bekliyorum zaten,zaten ben hiç beklemiyordum bu ay hiç öyle ne aşırı göğüs ağrım var nede başka birşey sadece sancım oluyo okadar yani bir şey olmasada hayal kırıklığına uğramam üzülmem yani allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin .Canim gecen ay benim batmalardan suphelerim vardi çokbatiyordu dedim kesin hamileyim. Ama adet oldum. Bu ay ne batma var ne kasık agrisi ama 5 gün ggeçti hala olmadim. Yani vücudumuzu çok dinliyoruz sonra hayal kırıklığı oluyorinşallah vardırbebişin ben de dua ediyorum yarin da kirmizilar gelmezse kan verecem sabah
Canım adet gününün geçmesini bekle hiç stres yapma bebişin rahat rahat yerleşsin sen içini ferah tutÇocuk düşünüyoruz uzun zamandır. Hayatımda ilk kez böyle kanamam oldu kızlar bi akıl verin lutfenn. Eğer yerleşme kanamasiysa su an idrar da çıkar mi
Amin aminİnşallah gelmez canım senden pozitif haber bekliyorum zaten,zaten ben hiç beklemiyordum bu ay hiç öyle ne aşırı göğüs ağrım var nede başka birşey sadece sancım oluyo okadar yani bir şey olmasada hayal kırıklığına uğramam üzülmem yani allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin .
Bata 3*4 gün varsa, tamamdır bence :) Benim 1 gün öncesinde bile çok silik çıktı. Ama 1 gün geçince testte tam renginde çıktı. Amiin inşallah canım bebişlerimiz vardır ve sağlıkla kucağımıza alırız.3 yada 4 gunum var canim.insallah bebislerimiz bizimledir.
sekerli_seker ooyyy çok ciciş bu maşallah annesiiii.... alt usg sanırım bu.. benim oğlum sol tarafa doğruydu.. 9 haftalıkken bir tanıdık erkek dedi doktor yok belli değil dedi ama gülümsedi sonraki kontrolde öğrenmiştik baya baya gösteriyordu hayırlı evlat olsun da kız erkek fark etmez :)
Aynen öyle. Zaten Cuma günü gidecektim. Kan verme saati geçtiğinden bugüne attım. Bugün de böyle deyince....bu sağlıkçıların bazıları niye bizi anlamıyorlar yani var kan testi yapsan sankibende gittim sağlık ocağındaki aile hekimine dedim idrarda pozitif adam sorgulamadan kan testi yaptır dedi yaptırdım yani .biz ne kadar hassasız böyle şeylerde haklı olarak yumurtlama ovu testi adet günü bekle bekle yani çizgiyi görmüş sanane erkeninden gecinden
O boş gebelik olsa yerleşme kanaması olmaz canım çok üzerinde durma bununAynen öyle. Zaten Cuma günü gidecektim. Kan verme saati geçtiğinden bugüne attım. Bugün de böyle deyince....Gerçekten kötü bir gün geçirdim. Akşamdan beri k.rengi akıntım var. Korkuyorum Yarın sabahtan dr randevum var. İnşallah o manyak kadının dediği gibi boş gebelik falan değildir Bebişim vardır ve sağlıkla benimledir. Bu k.rengi akıntılar, ara ara 1-2 damla kanama oluyor 2 gündür gün içinde. Tutunma vs deselerde dr görüp, iyi birşey demeden içim rahatlamayacak.
İnşallah bebiştir canım en iyi belirtin yorgun hissetmen halsizlik var heralde tabikide bebiş belirtisi olabilirMerhaba kızlar benim de adetime 6 gün var ama bu ay bende çok ağrılar var yani kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum belim bacaklarım kollarım galan ağrıyor niye sizce acaba hamilelik belirtisi mi. Göğüslerimin ağrısı da bu ay daha fazla sanki.. Hayırlısı bakalım
Merhaba kızlar benim de adetime 6 gün var ama bu ay bende çok ağrılar var yani kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum belim bacaklarım kollarım galan ağrıyor niye sizce acaba hamilelik belirtisi mi. Göğüslerimin ağrısı da bu ay daha fazla sanki.. Hayırlısı bakalım
Canim çok sevindim inan Rabbim yüzüne bakar da bu streslerin sonucunu hayirlisiyla olumlu olarak verir..inşallah ikiz olur Rabbim gönlüne gore versin canim. Benim nedense bu aydan umudum yok ne bilim allahtan ümit kesilmez ama yumurtalar günde tek ilaçla büyümez gibime geliyor.. Olmazsa gelecek aya artık napalim.Canim gittim ben bügun doktora biri solda diğeri sağda cok güzel yumurta oluşmuş dedi büyümüşLer cat. İğnesi yapalım dedi bende bişey demedim ikiz gebelik Şansın var ikisi de dollenebilir dedi hemen hemen aynı boyuttalar çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi iğneden 10. Sonra test yapalım dedi allahım çok heyecanlıyım inşallah tutar Yarabbim.. allahım nasip etsin sağlıklı bir sekıldeinşallah
Allah sana o iki çok çıcuğunu bağılasın üçüncüyüde enkısa zamannda kucağına almayı nadipetsin,ama canım kendini toparla iki çocuğunun sana ihtiyacı var nasıl olsa üçüncüde gelir sıkma canınıCanim sıkkın kocayla bile konusmuyorum.hamile degilim heralde.o kadar belirti hayalet cizgi..bir kac gun mutlu olmam icindi sanirim.suan kendimi tukenmis hissediyorumbu ay cok umutluydum,boyle olunca sarsildim.iki cocugum olmasina ragmen hamile degilim diye agladim ikinci bebegimde zor olmustu 9 ay sonra fln hamile kalmistim.o donemlerde de cok kafaya takiyodum ama hic kan testi yaptirmamistim,biri bana gebelik yok dememisti...baskasindan duymak gercekten cok agir geliyomus.belirgin cizgi gormeden bir daha kan testi yaptirmicam ev testleri bu kadar agir gelmemisti uzun oldu kusura bakmayin.icimi dokebilecegim bir sizler varsiniz.iyi geceler
Amin canim insallahAllah sana o iki çok çıcuğunu bağılasın üçüncüyüde enkısa zamannda kucağına almayı nadipetsin,ama canım kendini toparla iki çocuğunun sana ihtiyacı var nasıl olsa üçüncüde gelir sıkma canını
Canim sıkkın kocayla bile konusmuyorum.hamile degilim heralde.o kadar belirti hayalet cizgi..bir kac gun mutlu olmam icindi sanirim.suan kendimi tukenmis hissediyorumbu ay cok umutluydum,boyle olunca sarsildim.iki cocugum olmasina ragmen hamile degilim diye agladim ikinci bebegimde zor olmustu 9 ay sonra fln hamile kalmistim.o donemlerde de cok kafaya takiyodum ama hic kan testi yaptirmamistim,biri bana gebelik yok dememisti...baskasindan duymak gercekten cok agir geliyomus.belirgin cizgi gormeden bir daha kan testi yaptirmicam ev testleri bu kadar agir gelmemisti uzun oldu kusura bakmayin.icimi dokebilecegim bir sizler varsiniz.iyi geceler
Canim sıkkın kocayla bile konusmuyorum.hamile degilim heralde.o kadar belirti hayalet cizgi..bir kac gun mutlu olmam icindi sanirim.suan kendimi tukenmis hissediyorumbu ay cok umutluydum,boyle olunca sarsildim.iki cocugum olmasina ragmen hamile degilim diye agladim ikinci bebegimde zor olmustu 9 ay sonra fln hamile kalmistim.o donemlerde de cok kafaya takiyodum ama hic kan testi yaptirmamistim,biri bana gebelik yok dememisti...baskasindan duymak gercekten cok agir geliyomus.belirgin cizgi gormeden bir daha kan testi yaptirmicam ev testleri bu kadar agir gelmemisti uzun oldu kusura bakmayin.icimi dokebilecegim bir sizler varsiniz.iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?