Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bebis vardır vardır canım Allah yüzümüzü guldursun hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her isteyene . Tamam adet olmazsak bi kaç gün bekleyip kan testi yapalım :) sonucu da yazarız burdan inşallah sevincimizi paylaşmış oluruz :)

Amin amin amin inşallah kuzum ya ayni zamanda hamile kaliriz ayni dönemlerde ayni şeyleri yaşariz ne güzel olur cok da umutlanmak istemiyorum ama insan kafasindan atamiyor işte o dusuncelerle yatip kalkiyoruz

İnşallah gelmez canım senden pozitif haber bekliyorum zaten,zaten ben hiç beklemiyordum bu ay hiç öyle ne aşırı göğüs ağrım var nede başka birşey sadece sancım oluyo okadar yani bir şey olmasada hayal kırıklığına uğramam üzülmem yani allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin .

Amin amin

3 yada 4 gunum var canim.insallah bebislerimiz bizimledir.
Bata 3*4 gün varsa, tamamdır bence :) Benim 1 gün öncesinde bile çok silik çıktı. Ama 1 gün geçince testte tam renginde çıktı. Amiin inşallah canım bebişlerimiz vardır ve sağlıkla kucağımıza alırız.

Yok kuzum karından usg bu.
Çok teşekkür ederim.
Tabiki farketmez hayirli olan neyse o olsun ama gönlümde olan var tabi

Aynen öyle. Zaten Cuma günü gidecektim. Kan verme saati geçtiğinden bugüne attım. Bugün de böyle deyince.... Gerçekten kötü bir gün geçirdim. Akşamdan beri k.rengi akıntım var. Korkuyorum Yarın sabahtan dr randevum var. İnşallah o manyak kadının dediği gibi boş gebelik falan değildir Bebişim vardır ve sağlıkla benimledir. Bu k.rengi akıntılar, ara ara 1-2 damla kanama oluyor 2 gündür gün içinde. Tutunma vs deselerde dr görüp, iyi birşey demeden içim rahatlamayacak.

Merhaba kızlar benim de adetime 6 gün var ama bu ay bende çok ağrılar var yani kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum belim bacaklarım kollarım galan ağrıyor niye sizce acaba hamilelik belirtisi mi. Göğüslerimin ağrısı da bu ay daha fazla sanki.. Hayırlısı bakalım

O boş gebelik olsa yerleşme kanaması olmaz canım çok üzerinde durma bunun

İnşallah bebiştir canım en iyi belirtin yorgun hissetmen halsizlik var heralde tabikide bebiş belirtisi olabilir

Hamilelik belirtisi olabilir brz daha sabredersen test yaparsin çıkar yada cok mrk ediyosan kan testinde suanda kesin belli olur canim..
Insallah istiyorsan hamilesindir

Canim sıkkın kocayla bile konusmuyorum.hamile degilim heralde.o kadar belirti hayalet cizgi..bir kac gun mutlu olmam icindi sanirim.suan kendimi tukenmis hissediyorum bu ay cok umutluydum,boyle olunca sarsildim.iki cocugum olmasina ragmen hamile degilim diye agladim ikinci bebegimde zor olmustu 9 ay sonra fln hamile kalmistim.o donemlerde de cok kafaya takiyodum ama hic kan testi yaptirmamistim,biri bana gebelik yok dememisti...baskasindan duymak gercekten cok agir geliyomus.belirgin cizgi gormeden bir daha kan testi yaptirmicam ev testleri bu kadar agir gelmemisti uzun oldu kusura bakmayin.icimi dokebilecegim bir sizler varsiniz.iyi geceler

Canim çok sevindim inan Rabbim yüzüne bakar da bu streslerin sonucunu hayirlisiyla olumlu olarak verir..inşallah ikiz olur Rabbim gönlüne gore versin canim. Benim nedense bu aydan umudum yok ne bilim allahtan ümit kesilmez ama yumurtalar günde tek ilaçla büyümez gibime geliyor.. Olmazsa gelecek aya artık napalim.

Allah sana o iki çok çıcuğunu bağılasın üçüncüyüde enkısa zamannda kucağına almayı nadipetsin,ama canım kendini toparla iki çocuğunun sana ihtiyacı var nasıl olsa üçüncüde gelir sıkma canını

Canım benim üzme kendini bu kadar.. demek ki henüz zamanı değilmiş öğrenmenin. Acelr etme bu kadar azcık daha sabret.. ne demişler sabrın sonu selamettir.. sıkma canını.. bana da gebelik yok dedi doktorum kanda negatif dedi.. nolur takma doktorun bu dediğini.. belki değere göre yok demiştir tekrarlanınca çıkar belki. Umutsuzluğa kapılmak yok.. pozitif düşün pozitif olsun.. daha gelmedi günün bekle biraz daha.. sakin sakin ama ben pco bile oldum soğan kürüyle kendime geldim. Doktor bana progesteron ilacı verdi her ay gebelik testim silik kan negatifti.. ama umudumu kaybetmedim. Ara verdim şimdi yeniden başladım. Sakın kötü düşünüp evrene o sinyalleri verme iyi düşün iyi olsun.. umutsuzluk yok tamam mııı

Ay kıyamam canım ya. Bukadar etkilenecegini düsünseydik gitmen konusunda israrci olmazdik.. Üzülüp ağlama ama bak Allahim sana 2tane evlat vermis kendin diyosun cok sükür. 3.de olucak insallah ama zamani var demekki.
Esinlede konusmamazlik yapma ailenle mutlu ol kendinide kimseyide etkileme..
Biz burda herseyi beraber yasar atlatiriz insllah. Seninde hamileyim dedigin gun elbet gelir beraberce kutlariz

Benimde negatif cikti bugun saglik ocaginda yaptirmistim ama aslinda basimda donuyo migdemde bulaniyo ama neyse nasip bakalim gecikten 10. Gun gel dedi bide ozmaan gidiyim bakalim pel sanmiyosun sonucun degisceginden ama bakalim zaten domtor tup bebek dedi bize ama ben bu ay gecikince belirtide tasiyinca alala dedim herhalde tup bebege gerek kalmicakmi ki dedim ama nasip dedigim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…