Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım geçen ay ben de bunu yaşadım suratsız sevimsiz bir aile hekimim var ağzını yaya yaya gebelik yok demiş anladım bir daha sordum yok dedi adama sinir oldum eve geldim regl oldum hamilelik haberini bu ay yine o sevimsiz aile hekimi sevimsiz şekilde verdi yani bu kadar test yanılmış olamaz çok erkenmiş demekki test için 5in altı negatif derler tabi insan olan 2 gün sonra birdaha yap derdi o da ayrıüzülme allah büyük zamanını bekle

Canm yanlış hatirlamiyosam sen bi arkadasa süt ve maydanoz kurunu söylemiştin. Nasıl yapılıyordu o

Canm yanlış hatirlamiyosam sen bi arkadasa süt ve maydanoz kurunu söylemiştin. Nasıl yapılıyordu o
Evet canım,yarim kilo sütün içine yarım demet maydanaz koyup kaynatıyosun onu bir kaba koyup kovanın içine yerleştiriyorsun yumurtlama döneminde yapıcaksın yatmadan önce hazırladiğın kovadan kürün buharı çıkıcak sen kovanın üstüne otur etrafını çarşafla sar nekadar durabilirsen hemen yatağa geç kendini sıcak tutucaksın ilişkiye gir sabaha kadar çıkma.

Ayna gibi farzet canim karnina tut ugs yi o sekilde sag sol diye dusun duz bakma resme bide tabi ugs karindansa bu gecerli alttansa tam tersi:))
Himm anladim cnm. Baska bi aayfada okudugumda baktiginizda ayna gibi degilde solda goruosaniz sol demektir sag tarafta goruosaniz sag demektir karindan muayenede. Vajinal muayenede de ultrasona baktigimizda ayna gibi solda goruosak sag, sagda goruosak sol olarak yorunlayin diye yazmisla. O yuzden kafam karisti simdi. Cok anlamiorum zaten bu isleri :)

Ayna gibi farzet canim karnina tut ugs yi o sekilde sag sol diye dusun duz bakma resme bide tabi ugs karindansa bu gecerli alttansa tam tersi:))

Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ, diye yazmislar

İste her kafadan bi ses cikiyo bence bu teorileri unutalim biz :))doktor bi tahminde bulunsa bile insan emin olamiyo bunlara inanmak sacma zaten en iyisini Allah bilir hayirli saglikli evlat lar nasip etsin cumlemizee

İste her kafadan bi ses cikiyo bence bu teorileri unutalim biz :))doktor bi tahminde bulunsa bile insan emin olamiyo bunlara inanmak sacma zaten en iyisini Allah bilir hayirli saglikli evlat lar nasip etsin cumlemizee
Erkek bebek kendini daha cabuk belli ediyo.ikisinide 12 haftalikken ogrenmistim.ayrica dun yazini okudum.erkek bebek daha cabuk canlanir eli kolu ayagi cikar diye..benimkiler oyleydi
Gorumcemin kizi olucak onun usg fotosunda uzuvlarini gorememistim.baska kiz bebe fotosu gormedim

Aynen katiliyorum hepsi bozuk olamaz resim varmi canim
Oncekilerle ayni canim.birazdan eczaneye gidip bir test daha alicam.baska marka.erken gebelik testi alayim diyorum.
İlk idrarim duruyo onunla yapsam olurmu acaba.testlerin icinde 24 saat icinde kullanabilirsiniz yaziyo ama emin olamadim

Benim kizlarda belli degildi belki ugs cihazindandir bilemiyorum ama bu cok belli cok istiyorum bi oglum olmasini hayirlisi rabbim ne layik gorurse sen iyi erken ogrenmissin cnm ben daha ogrenemedim

Oncekilerle ayni canim.birazdan eczaneye gidip bir test daha alicam.baska marka.erken gebelik testi alayim diyorum.
İlk idrarim duruyo onunla yapsam olurmu acaba.testlerin icinde 24 saat icinde kullanabilirsiniz yaziyo ama emin olamadim
Yok canim eskiyi kullanma bence bende ilk silik cikti 2lira fazla verdim degisik marka aldim yeni idrarla yaptim daha belirgindi sıkışık ol yeter 3-4 saat tut :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…