- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım geçen ay ben de bunu yaşadım suratsız sevimsiz bir aile hekimim var ağzını yaya yaya gebelik yok demiş anladım bir daha sordum yok dedi adama sinir oldum eve geldim regl oldumCanim sıkkın kocayla bile konusmuyorum.hamile degilim heralde.o kadar belirti hayalet cizgi..bir kac gun mutlu olmam icindi sanirim.suan kendimi tukenmis hissediyorumbu ay cok umutluydum,boyle olunca sarsildim.iki cocugum olmasina ragmen hamile degilim diye agladim ikinci bebegimde zor olmustu 9 ay sonra fln hamile kalmistim.o donemlerde de cok kafaya takiyodum ama hic kan testi yaptirmamistim,biri bana gebelik yok dememisti...baskasindan duymak gercekten cok agir geliyomus.belirgin cizgi gormeden bir daha kan testi yaptirmicam ev testleri bu kadar agir gelmemisti uzun oldu kusura bakmayin.icimi dokebilecegim bir sizler varsiniz.iyi geceler
Canm yanlış hatirlamiyosam sen bi arkadasa süt ve maydanoz kurunu söylemiştin. Nasıl yapılıyordu oAllah sana o iki çok çıcuğunu bağılasın üçüncüyüde enkısa zamannda kucağına almayı nadipetsin,ama canım kendini toparla iki çocuğunun sana ihtiyacı var nasıl olsa üçüncüde gelir sıkma canını
Evet canım,yarim kilo sütün içine yarım demet maydanaz koyup kaynatıyosun onu bir kaba koyup kovanın içine yerleştiriyorsun yumurtlama döneminde yapıcaksın yatmadan önce hazırladiğın kovadan kürün buharı çıkıcak sen kovanın üstüne otur etrafını çarşafla sar nekadar durabilirsen hemen yatağa geç kendini sıcak tutucaksın ilişkiye gir sabaha kadar çıkma.Canm yanlış hatirlamiyosam sen bi arkadasa süt ve maydanoz kurunu söylemiştin. Nasıl yapılıyordu o
Himm anladim cnm. Baska bi aayfada okudugumda baktiginizda ayna gibi degilde solda goruosaniz sol demektir sag tarafta goruosaniz sag demektir karindan muayenede. Vajinal muayenede de ultrasona baktigimizda ayna gibi solda goruosak sag, sagda goruosak sol olarak yorunlayin diye yazmisla. O yuzden kafam karisti simdi. Cok anlamiorum zaten bu isleri :)Ayna gibi farzet canim karnina tut ugs yi o sekilde sag sol diye dusun duz bakma resme bide tabi ugs karindansa bu gecerli alttansa tam tersi:))
bence sende biseyler var. Hatali bi tane cikar ikinci cizgi senin her yaptiginda ikinci cizgi cikio baksana. Bence ozele git tekrar kan testi yaptirGunaydin yine hayalet cizgim var ama ayni.koyulasma yok.bir fikriniz var mi
Ayna gibi farzet canim karnina tut ugs yi o sekilde sag sol diye dusun duz bakma resme bide tabi ugs karindansa bu gecerli alttansa tam tersi:))
Bende oyle dunuyorum canim.az da olsa hcg varki bu testler boyle cikiyo.bence sende biseyler var. Hatali bi tane cikar ikinci cizgi senin her yaptiginda ikinci cizgi cikio baksana. Bence ozele git tekrar kan testi yaptir
İste her kafadan bi ses cikiyo bence bu teorileri unutalim biz :))doktor bi tahminde bulunsa bile insan emin olamiyo bunlara inanmak sacma zaten en iyisini Allah bilir hayirli saglikli evlat lar nasip etsin cumlemizeeHimm anladim cnm. Baska bi aayfada okudugumda baktiginizda ayna gibi degilde solda goruosaniz sol demektir sag tarafta goruosaniz sag demektir karindan muayenede. Vajinal muayenede de ultrasona baktigimizda ayna gibi solda goruosak sag, sagda goruosak sol olarak yorunlayin diye yazmisla. O yuzden kafam karisti simdi. Cok anlamiorum zaten bu isleri :)
Aynen katiliyorum hepsi bozuk olamaz resim varmi canimBende oyle dunuyorum canim.az da olsa hcg varki bu testler boyle cikiyo.
Erkek bebek kendini daha cabuk belli ediyo.ikisinide 12 haftalikken ogrenmistim.ayrica dun yazini okudum.erkek bebek daha cabuk canlanir eli kolu ayagi cikar diye..benimkiler oyleydiİste her kafadan bi ses cikiyo bence bu teorileri unutalim biz :))doktor bi tahminde bulunsa bile insan emin olamiyo bunlara inanmak sacma zaten en iyisini Allah bilir hayirli saglikli evlat lar nasip etsin cumlemizee
Oncekilerle ayni canim.birazdan eczaneye gidip bir test daha alicam.baska marka.erken gebelik testi alayim diyorum.Aynen katiliyorum hepsi bozuk olamaz resim varmi canim
Benim kizlarda belli degildi belki ugs cihazindandir bilemiyorum ama bu cok belli cok istiyorum bi oglum olmasini hayirlisi rabbim ne layik gorurse sen iyi erken ogrenmissin cnm ben daha ogrenemedimErkek bebek kendini daha cabuk belli ediyo.ikisinide 12 haftalikken ogrenmistim.ayrica dun yazini okudum.erkek bebek daha cabuk canlanir eli kolu ayagi cikar diye..benimkiler oyleydi
Gorumcemin kizi olucak onun usg fotosunda uzuvlarini gorememistim.baska kiz bebe fotosu gormedim
Yok canim eskiyi kullanma bence bende ilk silik cikti 2lira fazla verdim degisik marka aldim yeni idrarla yaptim daha belirgindi sıkışık ol yeter 3-4 saat tut :))Oncekilerle ayni canim.birazdan eczaneye gidip bir test daha alicam.baska marka.erken gebelik testi alayim diyorum.
İlk idrarim duruyo onunla yapsam olurmu acaba.testlerin icinde 24 saat icinde kullanabilirsiniz yaziyo ama emin olamadim
Bi fincan kahve ictim etkilemez dimi.hiç sıvı almiyayım diyorum.Yok canim eskiyi kullanma bence bende ilk silik cikti 2lira fazla verdim degisik marka aldim yeni idrarla yaptim daha belirgindi sıkışık ol yeter 3-4 saat tut :))
Fotosu varsa atsana canim.bakayim benim oglanlarin tipine benziyomuYok canim eskiyi kullanma bence bende ilk silik cikti 2lira fazla verdim degisik marka aldim yeni idrarla yaptim daha belirgindi sıkışık ol yeter 3-4 saat tut :))
İcme yine de baska bisey:))Bi fincan kahve ictim etkilemez dimi.hiç sıvı almiyayım diyorum.
AYY maşallah 11 haftalıkken ne kadar belirgin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Eki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?