Canım eli kolu nasılda belliEki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
az da olsa hcg var ama testler en az 10 birim olcuyo.. 10birim olsa zaten hamilesin ki once kanda sonra idrarda cikiyo biliyosun.. bence sen hamilesin keske gidip kan versen yada dunku degerini ogrensenBende oyle dunuyorum canim.az da olsa hcg varki bu testler boyle cikiyo.
Gunaydin yine hayalet cizgim var ama ayni.koyulasma yok.bir fikriniz var mi
guzel haberlerini bekliyoruz canimm :)))Erken gebelik testi aldım sıkisip yapicam.inadina da cis yok
Eki Görüntüle 1800132
Sabah ki test.eger erken gebelik testinde de cikarsa kan vericem
Eki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
Erken gebelik testi aldım sıkisip yapicam.inadina da cis yok
Eki Görüntüle 1800132
Sabah ki test.eger erken gebelik testinde de cikarsa kan vericem
Amin hepimize insallah cook tsk ederim :))AYY maşallah 11 haftalıkken ne kadar belirgin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Eki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
Aminn Allah razi olsun hepimizin canim benimMaşallah 11 haftalıkken felaket belli :) Maşalahh bebeğine canım nazar değmesin, gönlüne göre versin ALLAHIM..
Aminnn Allah razi olsun cok tsk ederim :)oooyy maşallah kuzu kuzu... sağ salim kucağına da alırsın inşallah canımmm
Saol canim benim darisi sana ve tumm isteyenlere. insallahh oğlandirCanım eli kolu nasılda bellikiyama yaaa..oglan sanki canim massallahh
Kac kere baktigimi saymadim artik canim.yokgözlerim yanıltmıyorsa pembelik var yine.. internetten baksan tekrar belki sonucu koymuşlardır değerini öğrenirsin.
Kac kere baktigimi saymadim artik canim.yok
Aynen soyle oldu.telefonuma mesaj geldi sonucunuz cikmistir diye.internete baktim yok.hastaneye gittim.hemsire barkodu eline aldi.doktor ne bekliyosun dedi.sonucumu dedim.gebelik yok dedi direk.Allah Allaahhhh....o zaman senin verdiğin kana bir şey oldu yapmadı bunlar testi ne bilim koymaları lazımdı gıcıklar....
o iste bi is var ben soyliyim..Aynen soyle oldu.telefonuma mesaj geldi sonucunuz cikmistir diye.internete baktim yok.hastaneye gittim.hemsire barkodu eline aldi.doktor ne bekliyosun dedi.sonucumu dedim.gebelik yok dedi direk.
Hemsiresi daha adimi bilgisayara yazdigi anda dedi doktor
Su erken gebelikbtestinide bir yapayim canim.en guvendigim markanin aldim.certaino iste bi is var ben soyliyim..
hadi bakalim insallah :)) bence var yaaa :)) testi yap sonra oraya git gercek degerini ogren bence sonra da baska yerde teste git derimSu erken gebelikbtestinide bir yapayim canim.en guvendigim markanin aldim.certain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?