kahve ictigin icin olabilir canim :)) bence bu idrarini yap sonra sivi almadan sıkış sonra testi yap benceAcayip sıkıştım karnım agriyo 1 saat once cikmistim idrara.daha ne kadar tutsam iyi olurbeynim iflas etti calismiyo artik.dusunemiyorum
Sabır allah de canım inşallah 16.30 çıkarda hayırlı haberi alırsın inşallahKızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaainşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa
Iyilerdir herhalde bugun oglendenmsonra kontrol var bakalim :) 3 gun olsu gecmek bilmeyen bulantilar basladi malesefgünaydın kızlar nasılsınız ? bebişler nasıl ?
Acayip sıkıştım karnım agriyo 1 saat once cikmistim idrara.daha ne kadar tutsam iyi olurbeynim iflas etti calismiyo artik.dusunemiyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, hayırlısı olsun senin için..Kızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaainşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa
günaydın kızlar nasılsınız ? bebişler nasıl ?
Simdi bu goruntulere gore saga yapisik mi oluo :) karindan goruntuyse kiz :) bu mudur :)Eki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
11 haftalikta bacak kisminin alt tarafinda bi cikinti var sola dogru paralel :) bence kiz :)Eki Görüntüle 1800115 Eki Görüntüle 1800116 Kücukte 7haftalik buyukte 11 haftalik canim:))
Devletteki doktora gittim çok yeni uzman belki 26 yaşında kadın doğum senin kistin var düşükde olabilir dedi ben de çok fazla dr sordum düşük olmaz asla dedi dedim düşük olabilir dedi 3 ay önemliymiş...bu haftada kese çok az ihtimal gözükür onu biliyorum transvajinal baksa neyse karnımın üstünden baktı rahimde kalınlaşma var ama kese daha gözükmez dedi hadi alttan baksa gözükmese neyse 4+1 de karından baktı düşük düşük dedi durdu moralim çok bozuldu kızlar geldim ağladımhcg baktı öğleden sonra çıkacak
Devletteki doktora gittim çok yeni uzman belki 26 yaşında kadın doğum senin kistin var düşükde olabilir dedi ben de çok fazla dr sordum düşük olmaz asla dedi dedim düşük olabilir dedi 3 ay önemliymiş...bu haftada kese çok az ihtimal gözükür onu biliyorum transvajinal baksa neyse karnımın üstünden baktı rahimde kalınlaşma var ama kese daha gözükmez dedi hadi alttan baksa gözükmese neyse 4+1 de karından baktı düşük düşük dedi durdu moralim çok bozuldu kızlar geldim ağladımhcg baktı öğleden sonra çıkacak
hamılelık belırtılerınızde canlarım üşüme hıssetmısmıydınız benım kac kundur vucuduma kar yagıyor gıbı gecen ay adetımı 26 sında olmustm
Canım hayirlisi olsun rabbim neyi layik gorur verirse ondan gelen herseye sukurler olsun raziyim nuba gore erkek diyen cok oldu ona bile inanmadim falda cikmis kaynanamin:)) yine inanmadim doktor tahmin edecek %50 inanirim kesin sonucu dogdugunda gorup inanirim ben ancak bu teorileri meak edip sordum ama hic ciddiye almadim Allah buyuk saglili hayirli bi evlat olsunda kiz erkek fark etmez benim iki cicegim oldugu icin erkek olsun istiyorum tabiki:))))Bak
11 haftalikta bacak kisminin alt tarafinda bi cikinti var sola dogru paralel :) bence kiz :)
Uzuvlari belli canim teorilere bakarsak erkek :))) ama ben hic inanmiyorum Rabbim gonlumuze gore versin:)
gelisimi de cok hizli gebelik hormonum da 1gunde 2 katina cikiyordu hep :)) ikiz olmadigina gore erkek dedik hatta erkek bile hissediyorumUzuvlari belli canim teorilere bakarsak erkek :))) ama ben hic inanmiyorum Rabbim gonlumuze gore versin:)
Insallah Allahim gonlune gore verir hayirlisini verir canim :)Canım hayirlisi olsun rabbim neyi layik gorur verirse ondan gelen herseye sukurler olsun raziyim nuba gore erkek diyen cok oldu ona bile inanmadim falda cikmis kaynanamin:)) yine inanmadim doktor tahmin edecek %50 inanirim kesin sonucu dogdugunda gorup inanirim ben ancak bu teorileri meak edip sordum ama hic ciddiye almadim Allah buyuk saglili hayirli bi evlat olsunda kiz erkek fark etmez benim iki cicegim oldugu icin erkek olsun istiyorum tabiki:))))
Benimde randevum oglenden sonra hayirlisiyla bende saglikli oldugunu bi gorsemCanım hayirlisi olsun rabbim neyi layik gorur verirse ondan gelen herseye sukurler olsun raziyim nuba gore erkek diyen cok oldu ona bile inanmadim falda cikmis kaynanamin:)) yine inanmadim doktor tahmin edecek %50 inanirim kesin sonucu dogdugunda gorup inanirim ben ancak bu teorileri meak edip sordum ama hic ciddiye almadim Allah buyuk saglili hayirli bi evlat olsunda kiz erkek fark etmez benim iki cicegim oldugu icin erkek olsun istiyorum tabiki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?