Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Acayip sıkıştım karnım agriyo 1 saat once cikmistim idrara.daha ne kadar tutsam iyi olur beynim iflas etti calismiyo artik.dusunemiyorum
kahve ictigin icin olabilir canim :)) bence bu idrarini yap sonra sivi almadan sıkış sonra testi yap bence

Kızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaa inşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa
Sabır allah de canım inşallah 16.30 çıkarda hayırlı haberi alırsın inşallah

Kızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaa inşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım, hayırlısı olsun senin için..

Devletteki doktora gittim çok yeni uzman belki 26 yaşında kadın doğum senin kistin var düşükde olabilir dedi ben de çok fazla dr sordum düşük olmaz asla dedi dedim düşük olabilir dedi 3 ay önemliymiş...bu haftada kese çok az ihtimal gözükür onu biliyorum transvajinal baksa neyse karnımın üstünden baktı rahimde kalınlaşma var ama kese daha gözükmez dedi hadi alttan baksa gözükmese neyse 4+1 de karından baktı düşük düşük dedi durdu moralim çok bozuldu kızlar geldim ağladım hcg baktı öğleden sonra çıkacak

Canım senin bebeğin daha çok küçük birşeylerin net gözükmemesi çok fazla normal. Doktorun konuşmaları onu saçmalamaları olmuş bence, birde herhangi bir düşük riski varsa ilacı var iğnesi var. Birde bendede düşük riski yok ama kist var kistimin küçültmek için düşük tehlikesinde kullanılan iğnelerden vuruluyorum.. Çaresiz değil yani sen ağlamada kendinide üzme..Düşük tehlikesi ilk 3ay bütün gebeliklerde var herkesin dikkat etmesi gerekir, doktor bunu demek istemiştir ama anlatmayı bilmeyince böyle oluyor.

Ben 8 hafta 3 günlüğüm tam 8ken gittiğimde doktor dediki bebek tutunmaya çalışıyor, ilk gbeliklerde bebek tutunmaya çalışır bünye bebeği alışık olduğu bir durum olmadığından atmaya çalışır dedi.. Böyle bir risk yok ama İlk 3 ay dikkat et birşeyler almak için uzanma ağır kaldırma dedi ki bunlar zaten düşük riski olmayanlarında dikkat etmesi gerekenler. Sen hiç üzülme Allahın izniyle görüceksin herşeyini daha miniminnacık :)

hamılelık belırtılerınızde canlarım üşüme hıssetmısmıydınız benım kac kundur vucuduma kar yagıyor gıbı gecen ay adetımı 26 sında olmustm

hamılelık belırtılerınızde canlarım üşüme hıssetmısmıydınız benım kac kundur vucuduma kar yagıyor gıbı gecen ay adetımı 26 sında olmustm

Ben yaşamadım aksine sıcak basardı ama herkeste aynı değildir canım eminim üşüme hissedenlerde vardır senin gibi.

Bak

11 haftalikta bacak kisminin alt tarafinda bi cikinti var sola dogru paralel :) bence kiz :)
Canım hayirlisi olsun rabbim neyi layik gorur verirse ondan gelen herseye sukurler olsun raziyim nuba gore erkek diyen cok oldu ona bile inanmadim falda cikmis kaynanamin:)) yine inanmadim doktor tahmin edecek %50 inanirim kesin sonucu dogdugunda gorup inanirim ben ancak bu teorileri meak edip sordum ama hic ciddiye almadim Allah buyuk saglili hayirli bi evlat olsunda kiz erkek fark etmez benim iki cicegim oldugu icin erkek olsun istiyorum tabiki:))))

Uzuvlari belli canim teorilere bakarsak erkek :))) ama ben hic inanmiyorum Rabbim gonlumuze gore versin:)
gelisimi de cok hizli gebelik hormonum da 1gunde 2 katina cikiyordu hep :)) ikiz olmadigina gore erkek dedik hatta erkek bile hissediyorum tabi Rabb im bilir.. saglikli olsunlar da insallah cinsiyeti farketmez :))

Insallah Allahim gonlune gore verir hayirlisini verir canim :)

Benimde randevum oglenden sonra hayirlisiyla bende saglikli oldugunu bi gorsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…