Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kesinlikle anlatmayı bilmiyor insan biraz gebe ruhunndan hassaslığından anlar ona göre konuşur bende ona kızdım zaten ben dedikçe birde aksine aksine konuştu bundan özele gidicem

hiç normal bir durum değil bu işte kesin bir iş var...

o iste bi is var ben soyliyim..

bence de...

Kızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaa inşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa

canım internetten de öğrenebiliyorsun sonucu 16.30 ve sonrasında bakarsan çıkar canım...

gelisimi de cok hizli gebelik hormonum da 1gunde 2 katina cikiyordu hep :)) ikiz olmadigina gore erkek dedik hatta erkek bile hissediyorum tabi Rabb im bilir.. saglikli olsunlar da insallah cinsiyeti farketmez :))

canım yaa maşallah bıcıra cinsiyet için erken daha ama hissettiğin çıkıyor genelde :) bende erkek hissetmiştim ama kız diyordum hissediyorum diye o sırada eltim de hamileydi baya bir çekişme olmasın diye demiştim ama hissettiğim gibi oğlum oldu

kesinlikle anlatmayı bilmiyor insan biraz gebe ruhunndan hassaslığından anlar ona göre konuşur bende ona kızdım zaten ben dedikçe birde aksine aksine konuştu bundan özele gidicem

canım iyi bir doktor seç ve hamilelik sonuna kadar o doktorla devam et.. bazı doktorlar gerçekten çok cins oluyorlar.. bana bir tanesi ömür boyu pko ile yaşayacaksın bebek falan olmaz iyi oğlun varmış falan demişti sinir olmuştum adını bile duymak istemiyorum o doktorun daha... yani anlayacağın internette bulunduğun ile göre doktorları araştır öyle git.. özele gitmek daha iyi tabii.. ben hep özele gittim devletteki doktorları bilmiyorum o sebepten.

eşeklik ettim ben özele gittim kadın dedi 29 da gel keseye bakalım dedi 2 yıl ara ara ona gittim kistimi falan takip etti yani ben de o zamana kadar devlete gidiyim de hcg baksın birde geçen ay adetin 3 günü hormon istemişti bu uzman sonucuma baksın dedim o istemişti yani

kızma kendine canım.. 29unda doktoruna gidersin.. düşünme bu gittiğin doktorun söylediklerini. can sıkmayı çok seviyor çoğu.. hcg sonucunu nasılsa biliyorsun canım ona göre değerlendirirsin sen. fazla kalmadı zaten 29una azıcık daha dayan can sıkıcı birine gitme :)

hcg sonucumu bekliyorum 4 gözle umarım değerim yükselmiştir herşey yolunda gitsin inşallah herkes için 29 da haftaya salı hemen geçsin hemen

Ben iyim ama bebiş nasıl bilmiom daha 2 hafta var kontrolüme uzun geliyor
Sen nasıl hissediyorsun kendini, bebeğin nasıl
çok şükür benim bebeğimde iyi bizde benimle en son geçen hafta çarşamba görüştük zorla kalp atışını duyduk bakalım bu cuma gidicem tekrar doktor gel kontrol edelim dedi :)

Iyilerdir herhalde bugun oglendenmsonra kontrol var bakalim :) 3 gun olsu gecmek bilmeyen bulantilar basladi malesef
o bulantılar bize bebişlerden gelen anne ben burdayım tekme atamıyorum ama anca bunu yapıyorum deme şekli tekne atmaya başladığındada o günler silinir gider aklndan :)

Ya ben internetten nasil öğrenecem sonucu belki cikmistir ama şifre yok Saglik Ocagi hangi laboratuvarda yapiyor tahlilleri onu da bilmiyorum çok stres yaptim ya umutlanmak istemiyorum ama kaç gündür adet de olmadım. Bir de Saglik Ocagi bugün sonuçlar yetismeyebilir dedi yarıni hic bekleyemem ya koskoca ilerlemiş bir kentte bi tahlil sonucu öğrenmek bu kadar zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…