- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
kesinlikle anlatmayı bilmiyor insan biraz gebe ruhunndan hassaslığından anlar ona göre konuşur bende ona kızdım zaten ben dedikçe birde aksine aksine konuştu bundan özele gidicemCanım senin bebeğin daha çok küçük birşeylerin net gözükmemesi çok fazla normal. Doktorun konuşmaları onu saçmalamaları olmuş bence, birde herhangi bir düşük riski varsa ilacı var iğnesi var. Birde bendede düşük riski yok ama kist var kistimin küçültmek için düşük tehlikesinde kullanılan iğnelerden vuruluyorum.. Çaresiz değil yani sen ağlamada kendinide üzme..Düşük tehlikesi ilk 3ay bütün gebeliklerde var herkesin dikkat etmesi gerekir, doktor bunu demek istemiştir ama anlatmayı bilmeyince böyle oluyor.
bundan sonra özele gidicemkesinlikle anlatmayı bilmiyor insan biraz gebe ruhunndan hassaslığından anlar ona göre konuşur bende ona kızdım zaten ben dedikçe birde aksine aksine konuştu bundan özele gidicem
Aynen soyle oldu.telefonuma mesaj geldi sonucunuz cikmistir diye.internete baktim yok.hastaneye gittim.hemsire barkodu eline aldi.doktor ne bekliyosun dedi.sonucumu dedim.gebelik yok dedi direk.
Hemsiresi daha adimi bilgisayara yazdigi anda dedi doktor
o iste bi is var ben soyliyim..
Kızlar gittim kan tahlili verdim sağlık ocağında sonuçlar bit ihtimal bugün 16.30 da ama büyük ihtimal yarin cikacakmiş sinir oldum nasıl bekleyeyim o kadar yaaainşallah pozitiftir kızlar dua edin bana daaa
gelisimi de cok hizli gebelik hormonum da 1gunde 2 katina cikiyordu hep :)) ikiz olmadigina gore erkek dedik hatta erkek bile hissediyorumtabi Rabb im bilir.. saglikli olsunlar da insallah cinsiyeti farketmez :))
kesinlikle anlatmayı bilmiyor insan biraz gebe ruhunndan hassaslığından anlar ona göre konuşur bende ona kızdım zaten ben dedikçe birde aksine aksine konuştu bundan özele gidicem
eşeklik ettim ben özele gittim kadın dedi 29 da gel keseye bakalım dedi 2 yıl ara ara ona gittim kistimi falan takip etti yani ben de o zamana kadar devlete gidiyim de hcg baksın birde geçen ay adetin 3 günü hormon istemişti bu uzman sonucuma baksın dedim o istemişti yanicanım iyi bir doktor seç ve hamilelik sonuna kadar o doktorla devam et.. bazı doktorlar gerçekten çok cins oluyorlar.. bana bir tanesi ömür boyu pko ile yaşayacaksın bebek falan olmaz iyi oğlun varmış falan demişti sinir olmuştum adını bile duymak istemiyorum o doktorun daha... yani anlayacağın internette bulunduğun ile göre doktorları araştır öyle git.. özele gitmek daha iyi tabii.. ben hep özele gittim devletteki doktorları bilmiyorum o sebepten.
eşeklik ettim ben özele gittim kadın dedi 29 da gel keseye bakalım dedi 2 yıl ara ara ona gittim kistimi falan takip etti yani ben de o zamana kadar devlete gidiyim de hcg baksın birde geçen ay adetin 3 günü hormon istemişti bu uzman sonucuma baksın dedim o istemişti yani
Benimde randevum oglenden sonra hayirlisiyla bende saglikli oldugunu bi gorsem
İnsallah canim hayirli haber alirsin :)Benimde randevum oglenden sonra hayirlisiyla bende saglikli oldugunu bi gorsem
hcg sonucumu bekliyorum 4 gözle umarım değerim yükselmiştirkızma kendine canım.. 29unda doktoruna gidersin.. düşünme bu gittiğin doktorun söylediklerini. can sıkmayı çok seviyor çoğu.. hcg sonucunu nasılsa biliyorsun canım ona göre değerlendirirsin sen. fazla kalmadı zaten 29una azıcık daha dayan can sıkıcı birine gitme :)
çok şükür benim bebeğimde iyi bizde benimle en son geçen hafta çarşamba görüştük zorla kalp atışını duyduk bakalım bu cuma gidicem tekrar doktor gel kontrol edelim dedi :)Ben iyim ama bebiş nasıl bilmiom daha 2 hafta var kontrolüme uzun geliyor
Sen nasıl hissediyorsun kendini, bebeğin nasıl
o bulantılar bize bebişlerden gelen anne ben burdayım tekme atamıyorum ama anca bunu yapıyorum deme şekli tekne atmaya başladığındada o günler silinir gider aklndan :)Iyilerdir herhalde bugun oglendenmsonra kontrol var bakalim :) 3 gun olsu gecmek bilmeyen bulantilar basladi malesef
çok şükür benim bebeğimde iyi bizde benimle en son geçen hafta çarşamba görüştük zorla kalp atışını duyduk bakalım bu cuma gidicem tekrar doktor gel kontrol edelim dedi :)
Çok güzel yükselmiş canım gayet sağlıklı bir gebelik görünüyo hep iki mislinden fazla yükselmiş nerdeysekızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl
Gayet guzel cnm 2gunde iki kat artiyor dusun yani seninki super :)kızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl
ay inşallah canım hepimiz iyi haberlerle gelelim inşallah sizde durumlar nasıl ? :)MaşallahAz kalmış canım çok güzel haberlerle gelirsin inşallah..
kızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl
ay inşallah canım hepimiz iyi haberlerle gelelim inşallah sizde durumlar nasıl ? :)
sizin artisiniz da bizimki gibi fazla fazla yukseliyorkızlar beta hcg 15 mart 8,85 -17 mart 33- 22 mart 222,2 çıkmış artış sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?