Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam hamile kaldıktan sonra kilo alan var mı ben 1,5 ve ya 2 kiloya yakın almışım nasıl verebilirim kilo şuan eşim çok kızıyor yemeden olmaz diye az yiyincede kızıyor öyle az olmaz diye sizde durumlar nedir

vala ben grip oldugum icin 2 haftada 2 kilo vermisim ( ilk 3 ay 1.5 -2kilo alinmasi normalmis cunku diger aylar daha fazla yeniyormus

fazla mı bu yükseliş canım ya valla dr bugün moralimi bozdu kist düşük yapabilir diye
baska doktora da git.. benim de pko m var lekelenmelerim oluyo biliyosun ama igne vurunuyorum.. sorun rahimden kaynakli ) baska doktora da goster kendini moralini de bozma hemen hep uzan dinlen.. bi de yatinca ayaklarini yukselt altina yastik koy gecen doktorum soylemisti )

Canim ben kizlarimda 17 kilo aldim toplamda bunda 3 aylik 5 kilo almisim yiyorum tabiki sende yiyeceksin herseyin ayri vitamini var acikip bunyeni zayif dusurme vitaminleride kullan :))

korunurken çiko.kistinden dolayı birsürü dr sordum kist düşük yapar mı problem olur mu diye hayır dediler hatta buradaki bülent beye de sordum oda olmaz dedi bende korunmayı bıraktım bu kadın böyle deyince canım sıkıldı işte

Kotu dusunme bana 7 haftalikken bos gebelik dediler ayni gun aglayarak ozele gittim ne hissettim bilemezsin cok sukur orda gorundu bebisim iyi dusun iyi olsun canim bebeginde hisseder:)
bu dönemler ne zor geçiyor köyde yaşasak doğurur köşeye bırakırdık elimizin altında internet var herşeyi araştırıyoruz sonrası

hiiic canini sıkma ) baska doktora da git sen ) imkanin varsa ozele git hatta..

Arkadaşlar merhaba belirtilerin üzerine kan tahlili verdim ama reglim daha çok var sizce beklemeliydim ? Kan sonu 5 cikti
5 se supheli gebelik canim benim 3.2 cikmisti iki gun sonra idrarda gordum 5 gun sonra 100 cikmisti ) hayirli olsun diyelim simdiden :)))

vala ben grip oldugum icin 2 haftada 2 kilo vermisim ( ilk 3 ay 1.5 -2kilo alinmasi normalmis cunku diger aylar daha fazla yeniyormus
benim hiç bulantım olmadı hiç bulantı yaşamadım gariptir ki bi farklı iştahımda açıldı ama ben gebelikten olduğunu düşünmüyorum eşimle 3 gün arka arkaya abur cubur yedik hiç yemezdik alışkanlık oldu hemen bide ek olarak ceviz fındık badem yiyorum aralarda kara üzüm çekirdekli acaba diyorum onlar mı yapıyor halbu ki sayarak yiyorum birde çok yememek için ay sen ne güzel 2 kilo vermişsin keşke bende verseydim maşallah sana

bhchrk canım özele gidiyordum 29 u gel kese yi görelim dedi .beklerken 29 u devlette hormon testi yaptırmıştım geçen ay onun sonucunu gösteriyim birde hcg bakılır dedim ondan gittim

Canim ben kizlarimda 17 kilo aldim toplamda bunda 3 aylik 5 kilo almisim yiyorum tabiki sende yiyeceksin herseyin ayri vitamini var acikip bunyeni zayif dusurme vitaminleride kullan :))
ay ne güzel dedinde ister istemez morali bozuluyor insanın benim daha 2 aylık şuan benden beslenmiyor bile ondan ben takıldım sonuçta eşim sayesinde beslenme düzenide değişti aralarda ceviz fındık badem kuru kara üzüm falan olunca sayarakta yesen sanırım bi faydası olmuyor kilo alıyorsun biirde 3 gün abur cubur yedik eşimle 3 günde fark etti bünye olarak kolay kilo alabilen bir yapıya sahibim

Arkadaşlar adetimi 2 gün geçti bugün kan testi yaptırdım 0.34 ne kırmızılar var ne de gebelik belirtileri...geç döllenme olabilir mi ya da kist falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…