Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin kesende gorunur bebisinde insallahh hersey sırayla:)))

hayırlı olsun canım :) Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. görürsün keseyi de merak etme :)

Utmusuz olma lütfen ben inşallah bu ay olcak ama olmasada öteki ay olucak allahın iziyle belki de yeter tek hap kontole gittgnde belli olur.... bende sabah 8 de yaptım iğneyi yarın 14 telefonlarımızı kapatıyoruz çalışma var

Kızlar kaç gündür formu heyecanla
Gözünüz aydınn sağlıkla bebeğini kucağına almayi da nasip etsin allahh

Merhaba sweet, benimdee kaşınmalar basladı 1hftdr ara ara.. seninki ne zaman baslamıstı? Hamilelikte ne zaman kilo almaya baslamistin?

Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum ben adetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?
Bende goremedm cizgiyi. Lekelenmelerin oluyorsa bence bi kan test yaptirmalisn. Gec dollenme olabilir.. İnsallahh hamilesindir mervecm.

Hayırlı olsun canım

Merhaba sweet, benimdee kaşınmalar basladı 1hftdr ara ara.. seninki ne zaman baslamıstı? Hamilelikte ne zaman kilo almaya baslamistin?

Canım ben 14 haftadan sonra almaya başladım baya baya da aldım zaten 20 kilo aldım kiloluydum da zaten hamile kaldığımda.. ama sıpam 3.850 gr doğdu.. bu kez hamile kalırsam asla çok yemeyeceğim ne kadar az o kadar iyi.. aman hamileyim diye süttü bilmem neydi aldım tabii..

Cuma günü belli olacak canim hayırlısı artık .. hadi inşallah gelir bu kez bebisin sağlıkla sihhatle canmm

Bende goremedm cizgiyi. Lekelenmelerin oluyorsa bence bi kan test yaptirmalisn. Gec dollenme olabilir.. İnsallahh hamilesindir mervecm.

Çok teşekkür ediyorum sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım bana da dua et olur mu...dün yaptırdım kan testi ama lekelenmelerden önceydi 0.34 çıktı yerleşmeden sonra mı artar hcg?

merhaba canım hayırlı olsun hamisligin.benimde dune kadar kasık ağrım vardı belirti olarak.diger belirtiler adetle aynı.adetime daha 6 gün var.en sağlıklısı adeti beklemek sanırım.yoksa böyle arastirdikca okudukça aa bende de bu belirti var bende de su belirti var kesin birsey var diyip kendimizi kaptiriyoruz.yani en azından ben bu ay öyle hissedip kaptirdim bi gidiyorum ALLAH hayır etsin sonumuzu.dualarinda bizi de unutma.adet olmayalım da gelsin bebisler dolsun göbüsler

İşte bende onu hesapliyamiyorum ay sonuna denk geliyor yada ayun 1 inde en son mart 1 de oldum ocak 6 ve 31 dee oldum şubat olmadım mart 1 de oldum

Anladığım kadarıyla çok düzenli gitmiyor ama 6ocak ve 31ocakta olduysan 25. günde 1 die hesapladım ben.. Buna göre bu ayın 26sı gibi olman gerekiyor ama net diyemiorum çünkü şubatta hiç olmadım diosun..

Canim şubat 29 gun cekti bu yıl sadece bikac gun gecikmis oluyo yani ilk 26 gunde ikinci ay 30 gunde olmus adet dongüsü düzensiz kuzum:)) gecen aylari bilmek lazim iyi hesaplayabilmek icin ben böyle düsünüyorum bu konuda yanlismi sence?:))

Benim regli duzenim baya bi bozuldu ocak ayında 2 kere regli oldum şubat 29 çekti mart 1 de oldum. Diğer aylar 26 30 24 diye geçiyor :) bende o yüzden kaç günde bir olduğumu hesapliyamiyorum
Ayda iki kez olan cabuk kalir derler cunku iki kez yumurtan catlamis oluyo yani sansin yuksek :))hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…