Tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin kesende gorunur bebisinde insallahh hersey sırayla:)))Kızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
Kızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
Utmusuz olma lütfen ben inşallah bu ay olcak ama olmasada öteki ay olucak allahın iziyle belki de yeter tek hap kontole gittgnde belli olur.... bende sabah 8 de yaptım iğneyi yarın 14 telefonlarımızı kapatıyoruz çalışma varCanim çok sevindim inan Rabbim yüzüne bakar da bu streslerin sonucunu hayirlisiyla olumlu olarak verir..inşallah ikiz olur Rabbim gönlüne gore versin canim. Benim nedense bu aydan umudum yok ne bilim allahtan ümit kesilmez ama yumurtalar günde tek ilaçla büyümez gibime geliyor.. Olmazsa gelecek aya artık napalim.
Bide ben kaç günde bir regli oluyorum onu nasıl hesaplicam ? Hep ay sonuna denk geliyor
Kızlar kaç gündür formu heyecanla
Gözünüz aydınnKızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
İşte bende onu hesapliyamiyorum ay sonuna denk geliyor yada ayun 1 inde en son mart 1 de oldum ocak 6 ve 31 dee oldum şubat olmadım mart 1 de oldum
Merhaba sweet, benimdee kaşınmalar basladı 1hftdr ara ara.. seninki ne zaman baslamıstı? Hamilelikte ne zaman kilo almaya baslamistin?ahh ahh genişliyor ve çok tatlı kaşınıyor.. benimde çok erken başlamıştı çatlamaya sıkıcı bir durum ama değerinşallah canım olur gönlünün istediği evladın sıpam 6 yaşında şuan kardeş istiyor hem de çoook inşallah bu ay istediği gibi kardeşi karnımda olur her gün sabah akşam sür banyodan çıkınca daha tenin nemliyken özellikle sür ihmal etme benim gibi :)
Bende goremedm cizgiyi. Lekelenmelerin oluyorsa bence bi kan test yaptirmalisn. Gec dollenme olabilir.. İnsallahh hamilesindir mervecm.Arkadaşlar hayali çizgi mi görüyorum benadetimi 3 gün geçt dünden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum geç döllenme olabilir mi @limon06 rica etsem kontrastıyla oynar mısın canım?
Hayırlı olsun canımTeşekkür ederim çok süpriz oldu burdan belirtileri okuyordum en Son dün gece hatta dedim bende hiç belirti yok adet gecikti sadece o da iki güne olur diyordum ama oluyormuş belirti olmadan doktor hamilesin dediginde inanamadım bile
Merhaba sweet, benimdee kaşınmalar basladı 1hftdr ara ara.. seninki ne zaman baslamıstı? Hamilelikte ne zaman kilo almaya baslamistin?
Cuma günü belli olacak canim hayırlısı artık .. hadi inşallah gelir bu kez bebisin sağlıkla sihhatle canmmUtmusuz olma lütfen ben inşallah bu ay olcak ama olmasada öteki ay olucak allahın iziyle belki de yeter tek hap kontole gittgnde belli olur.... bende sabah 8 de yaptım iğneyi yarın 14 telefonlarımızı kapatıyoruz çalışma var
Bende goremedm cizgiyi. Lekelenmelerin oluyorsa bence bi kan test yaptirmalisn. Gec dollenme olabilir.. İnsallahh hamilesindir mervecm.
Kızlar kaç gündür formu heyecanla takip ediyordum bi ihtimal ben de hamileyımdir diyordum ama hiç belirti yoktu Son adetim 19 şubattı. 10 gun once bacağıma yürürken bi sancı giriyordu en yukarısına.göğüs şişmesi baş dönmesı olmadı sadece dustan çıkınca Basim dönüyor kulaklarım çınlıyordu adetim bugün 3. Gün de olmayınca doktora gittim hamileymis im 1078 çıktı sonucu ama kese yok daha
İşte bende onu hesapliyamiyorum ay sonuna denk geliyor yada ayun 1 inde en son mart 1 de oldum ocak 6 ve 31 dee oldum şubat olmadım mart 1 de oldum
Canim şubat 29 gun cekti bu yıl sadece bikac gun gecikmis oluyo yani ilk 26 gunde ikinci ay 30 gunde olmus adet dongüsü düzensiz kuzum:)) gecen aylari bilmek lazim iyi hesaplayabilmek icin ben böyle düsünüyorum bu konuda yanlismi sence?:))Anladığım kadarıyla çok düzenli gitmiyor ama 6ocak ve 31ocakta olduysan 25. günde 1 die hesapladım ben.. Buna göre bu ayın 26sı gibi olman gerekiyor ama net diyemiorum çünkü şubatta hiç olmadım diosun..
Benim regli duzenim baya bi bozuldu ocak ayında 2 kere regli oldum şubat 29 çekti mart 1 de oldum. Diğer aylar 26 30 24 diye geçiyor :) bende o yüzden kaç günde bir olduğumu hesapliyamiyorumolduysan
Ayda iki kez olan cabuk kalir derler cunku iki kez yumurtan catlamis oluyo yani sansin yuksek :))hayirlisi olsunBenim regli duzenim baya bi bozuldu ocak ayında 2 kere regli oldum şubat 29 çekti mart 1 de oldum. Diğer aylar 26 30 24 diye geçiyor :) bende o yüzden kaç günde bir olduğumu hesapliyamiyorum
Bakalım inşallah hamileyimdir belirtiler hala devam ediyor bakalım inşallah :)) pazartesi günü tekrar beta HCG yaptiricam yükselmiştir inşallahderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?