- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Canim şubat 29 gun cekti bu yıl sadece bikac gun gecikmis oluyo yani ilk 26 gunde ikinci ay 30 gunde olmus adet dongüsü düzensiz kuzum:)) gecen aylari bilmek lazim iyi hesaplayabilmek icin ben böyle düsünüyorum bu konuda yanlismi sence?:))
Seninle aynı zamanlarda adet olmusuz ve olucaz benimde dün aksam kahverengi lekem geldi biraz ayakta durdum sanirim ondan ama insallah devami gelmezde yerlesmedir sizindrSlm arkadaşlar son adet tarihim 3.3 2016 fakat 19.03 2016 da ilişki sırasında hafif sulu açk renk kanlı su oluştu ve bir daha olmadı göğüs hassasiyeti ve uyku hali dışında başka bi belirtim yok olmam gereken adet tarihim 27 .03 2016 sizce hamilelik varmıdır
Benim sadece o an oldu ve bir daha yokSeninle aynı zamanlarda adet olmusuz ve olucaz benimde dün aksam kahverengi lekem geldi biraz ayakta durdum sanirim ondan ama insallah devami gelmezde yerlesmedir sizindr
Slm arkadaşlar son adet tarihim 3.3 2016 fakat 19.03 2016 da ilişki sırasında hafif sulu açk renk kanlı su oluştu ve bir daha olmadı göğüs hassasiyeti ve uyku hali dışında başka bi belirtim yok olmam gereken adet tarihim 27 .03 2016 sizce hamilelik varmıdır
Gözün aydın canım, hep sağlıkla devam etsin inşallahKizlaaaar doktora gittim ve keseyi de kalp atışını da duydum çok sukurrrr
Gözün aydın canım, hep sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah ama belirsizlik feci bşy
canım o yumurtlamadan kaynaklıda olabilir benmde bir kere olmuştu yani ozamanda nadir olsada hafif bir kanama olabiliyorBenim sadece o an oldu ve bir daha yok
Kaç haftalik canım gebeligin benim 4 hafta 5 günlük merak ediyorum ne zman oluscakKizlaaaar doktora gittim ve keseyi de kalp atışını da duydum çok sukurrrr
Bnm ilk defa oldu böyle bşy adet olmuşumdr dye düşündm yok devamıcanım o yumurtlamadan kaynaklıda olabilir benmde bir kere olmuştu yani ozamanda nadir olsada hafif bir kanama olabiliyor
yumurtlama tarihini biliyorsan ogün değilse yerleşme kanaması olmasıda muhtemel sanırım 7gün kala olmuş şimdş farkettim ozaman yerleşme olması daha kuvvetli ihtimal hayırlısı canımBnm ilk defa oldu böyle bşy adet olmuşumdr dye düşündm yok devamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?