Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya kusura bakmayın ben çok oldum ama bacaklarimin ustune basamiyorum belim aşırı agriyor ve ayağa kalktigim zaman kasigima öyle bi sancı giriyorki nefesim kesiliyor lütfen bana yardımcı olun 4 gün önce yaptirdigim beta 5 çıktı ben regli olcagim zaman bolee belirtilerim olmazdı. Sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ? Tekrar kusura bakmayin

Canim ne kusuru biz burda birbirimizden yardim almak bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz:)) eger piskolojik degilse ve normalde olmuyosa belirtilerin hamilelik belirtisi buyuk ihtimal kasikta batma sanci ve bel agrisi benimde ilk belirtilerimdi zaten hcg de 5ciktiysa vardir buyuk ihtimal test yaparsan silik cizgi cikar kuzum :))

Çok tesekkur ederim daha regli olmadım ama regli öncesi benim bu tarz belirtilerim olmazdı ama bu çok şiddetli kasiklarimda yoğun batma ve ağrı var hep böle aglicakmis gibi oluyorum korkuyorum da ya yoksa diye ama baya bi sancı cekiyorim.. Sanki birşey varmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum işte. Su regli günlerim i bilsem

Mjganyrak ; kaç haftalık gebeligin benim 4 haftalik kese yok merak ediyorum kaçıncı haftada oluşur
kanda bhcg 3000 olunca kese gorulurmus canim doktorum oyle demisti )

canim benim de hamileligimi ogrenmeden once cok belim agrimisti beta 5mis zaten hamilesin canim benim rahat ol hayirli olsun :)) cok ayakta kalirsam hala bile belim agrir :)) bunlar guzel seyler) kadin dogumcunu sec bi an once randevunu al gerekli tahlillerini yaptir ))

Ama sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldu
Canim 4gun once 5se bugun 50 ye yakindir tahminim bi test yap eger hamileysen cikar sonra tekrar kan verirsin acabayla beklemek nasildir hepimiz biliyoruz anliyorum seni test yaparsan rahatlarsin biraz

Ama sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bak benim 3.2ydi seninkinden daha dusuk.. doktorum supheli dedi ben umudumu yitirmedim sakin oyle dusunme.. iki gun sonrasinda da idrarda cikti.. test yap bi silik de olsa cikar yada git kadin dogumcuya adam akilli test yapsin ona danis.. bakma saglik ocagina sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…