- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Gözn aydın cnm rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallahKaç haftalik canım gebeligin benim 4 hafta 5 günlük merak ediyorum ne zman oluscak
Slm arkadaşlar son adet tarihim 3.3 2016 fakat 19.03 2016 da ilişki sırasında hafif sulu açk renk kanlı su oluştu ve bir daha olmadı göğüs hassasiyeti ve uyku hali dışında başka bi belirtim yok olmam gereken adet tarihim 27 .03 2016 sizce hamilelik
Slm arkadaşlar son adet tarihim 3.3 2016 fakat 19.03 2016 da ilişki sırasında hafif sulu açk renk kanlı su oluştu ve bir daha olmadı göğüs hassasiyeti ve uyku hali dışında başka bi belirtim yok olmam gereken adet tarihim 27 .03 2016 sizce hamilelik varmıdır
slm canım seninle son adet tarihimiz aynı.ben 29u gibi bekliyorum adetimi.benim biraz düzensiz ama genelde 26 27 günde bir oluyorum.bende yumurta catladiginda kasık ağrım oldu birkac gün sürdü.doktora gittim yumurta çatlamış adetini bekle dedi.sırt ağrısı ve kasık agrisindan başka belirtim yok.inşallah hamileyizdir canım.test yapınca haber ver iyi haberlerini bekliyoruz
Ayda iki kez olan cabuk kalir derler cunku iki kez yumurtan catlamis oluyo yani sansin yuksek :))hayirlisi olsun
İnsallah yerlesmedir .Benim sadece o an oldu ve bir daha yok
Canim hani buyuklerimiz falanda derler ya bir ayda iki kez adet olunca ertesi aylar olma ihtimali yuksek diye benim bu son gebeligimde bu sekilde oldu ona yordum tibbi boyutunu bilemem tabi:))))ama canım yumurta çatlamadanda regl olunabiliyormuş..
Canim senin kanama dedigini bende yasadim rahim agzi yarasi da kanama yapiyo insallah öyle bi sorun yoktur insallah yerlesmedir yerlesme olma ihtimalide bu döneminde yuksekk:))))İnşallah cnm bnm hakkımızda hayırlısı
Canim ne kusuru biz burda birbirimizden yardim almak bildiklerimizi paylasmak icin burdayiz:)) eger piskolojik degilse ve normalde olmuyosa belirtilerin hamilelik belirtisi buyuk ihtimal kasikta batma sanci ve bel agrisi benimde ilk belirtilerimdi zaten hcg de 5ciktiysa vardir buyuk ihtimal test yaparsan silik cizgi cikar kuzum :))Ya kusura bakmayın ben çok oldum ama bacaklarimin ustune basamiyorum belim aşırı agriyor ve ayağa kalktigim zaman kasigima öyle bi sancı giriyorki nefesim kesiliyor lütfen bana yardımcı olun 4 gün önce yaptirdigim beta 5 çıktı ben regli olcagim zaman bolee belirtilerim olmazdı. Sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ? Tekrar kusura bakmayin
Çok tesekkur ederim daha regli olmadım ama regli öncesi benim bu tarz belirtilerim olmazdı ama bu çok şiddetli kasiklarimda yoğun batma ve ağrı var hep böle aglicakmis gibi oluyorum korkuyorum da ya yoksa diye ama baya bi sancı cekiyorim.. Sanki birşey varmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum işte. Su regli günlerim i bilsem
kanda bhcg 3000 olunca kese gorulurmus canim doktorum oyle demistiMjganyrak ; kaç haftalık gebeligin benim 4 haftalik kese yok merak ediyorum kaçıncı haftada oluşur
canim benim de hamileligimi ogrenmeden once cok belim agrimisti beta 5mis zaten hamilesin canim benim rahat ol hayirli olsun :)) cok ayakta kalirsam hala bile belim agrir :)) bunlar guzel seylerYa kusura bakmayın ben çok oldum ama bacaklarimin ustune basamiyorum belim aşırı agriyor ve ayağa kalktigim zaman kasigima öyle bi sancı giriyorki nefesim kesiliyor lütfen bana yardımcı olun 4 gün önce yaptirdigim beta 5 çıktı ben regli olcagim zaman bolee belirtilerim olmazdı. Sizce bunlar hamilelik belirtileri mi ? Tekrar kusura bakmayin
Ama sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldudogumcunu
Canim 4gun once 5se bugun 50 ye yakindir tahminim bi test yap eger hamileysen cikar sonra tekrar kan verirsin acabayla beklemek nasildir hepimiz biliyoruz anliyorum seni test yaparsan rahatlarsin birazAma sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldu
bak benim 3.2ydi seninkinden daha dusuk.. doktorum supheli dedi ben umudumu yitirmedim sakin oyle dusunme.. iki gun sonrasinda da idrarda cikti.. test yap bi silik de olsa cikar yada git kadin dogumcuya adam akilli test yapsin ona danis.. bakma saglik ocagina sen..Ama sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldu
varsa kesin cikarReglim daha gelmedi idrarda çıkar mı ki ?
bence hemen yap benim çok çok silikken 8.85 çıktı senin 5 çıkmış zaten kaç gün geçti kan testi yapalıReglim daha gelmedi idrarda çıkar mı ki ?
Ama sağlık ocağında ki asistan negatif dedi ona moralimi bozdu durdukk yere agliyasim geliyor şimdi yine ağlıyorum sinirlerim bozuldu
Cok buyuk ihtimal cikar benim bata 6 gun varken cikti kandan once hep idrarda ogrendim bnce bosa bekliyon yap haber ver bizede:))Reglim daha gelmedi idrarda çıkar mı ki ?
Reglim daha gelmedi idrarda çıkar mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?