- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
İnşallah cnm haydi bismillahArkadaşlar hepiniz beni çok umutlandirdiniz çok tesekkur ederim sabhi beklemeden yapım mi ozaman ? Birazdan alicam yapicam ve bu kuskudan kurtulcam ama ya çıkmazsa ? Hepiniz çok sagolun size ne kadar tesekkur etsem azdır hakkınızı helal edin :) :) şimdi çıkar demi ?
4 gün olucak bugün :) ama negatif dediler
Arkadaşlar hepiniz beni çok umutlandirdiniz çok tesekkur ederim sabhi beklemeden yapım mi ozaman ? Birazdan alicam yapicam ve bu kuskudan kurtulcam ama ya çıkmazsa ? Hepiniz çok sagolun size ne kadar tesekkur etsem azdır hakkınızı helal edin :) :) şimdi çıkar demi ?
Ne demek canim evet beklemene gerek yok varsa kesin cikar :)) bekliyoruz bizde:))Arkadaşlar hepiniz beni çok umutlandirdiniz çok tesekkur ederim sabhi beklemeden yapım mi ozaman ? Birazdan alicam yapicam ve bu kuskudan kurtulcam ama ya çıkmazsa ? Hepiniz çok sagolun size ne kadar tesekkur etsem azdır hakkınızı helal edin :) :) şimdi çıkar demi ?
benimde bat 25 şubat bugün test yaptım negatif oysaki ilk defa bu kadar çok belirtim vardı . moralim bozuldu.
amin inşallah :)Kırmızı kart yemediğin sürece umut vardır
Yoksada bir sonraki ay inşallah olabilirsin
Canım testin resmini atar mısın bakalımKızlar yaptım ama ikinci çizgi çok belli belirsiz testten iki tane aldım yarın sabah tekrar yapicam dualariniz benimle olsun inşallah hamileyimdir :)
test bekledi mi biraz dağınık geldiBumu oluyor
bence hamilesin orada çizgi var biraz dağılmış amatest bekledi mi biraz dağınık geldi
Kızlar yaptım ama ikinci çizgi çok belli belirsiz testten iki tane aldım yarın sabah tekrar yapicam dualariniz benimle olsun inşallah hamileyimdir :)
Bumu oluyor
Gozun aydin cnm :))Kizlaaaar doktora gittim ve keseyi de kalp atışını da duydum çok sukurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?