Vallla bende anlayamadım yaptım o şekilde çıktı var mı yok mu o bile gözükmüyor sabah yaptığımdada bir resim aticam ama içimden bi ses hamilesin diyor ve insallahta öyledir dua edin bana. Cesaret verdiğiniz içinde çok tesekkur ederim
Ben aliskinim zaten her ay uzulmeye :) ama herşey Allahın takdiri bakalım hayırlısı çok tesekkur ederim hepinize şuan duygu karmaşasi içindeyim ne seviniyorim ne üzülüyorumhamilesindir
Ben aliskinim zaten her ay uzulmeye :) ama herşey Allahın takdiri bakalım hayırlısı çok tesekkur ederim hepinize şuan duygu karmaşasi içindeyim ne seviniyorim ne üzülüyorum
Canim cok belli bariz varr benimkiler hayalet gibi cok belirsizdi hamilesin bencee hayirli olsunn:)))Ben aliskinim zaten her ay uzulmeye :) ama herşey Allahın takdiri bakalım hayırlısı çok tesekkur ederim hepinize şuan duygu karmaşasi içindeyim ne seviniyorim ne üzülüyorum
Kızlar sizce bende var mı ? Dün yaptım bu testi ilk yaptığımda 2. Çizgi bembeyazdı 2-3 saat geçince böyle olmuş. Adetime 3-4 gün var. Belirtilerim var göğüslerim şiş sol kasığım batıyor sürekli acıkıyorum ishal durumu var yüzümde çok sivilce çıktı arada başım dönüyor. 1 kere yumurtlama Zaman'ında kaza bi ilişki oldu psikolojik mi onu da kestiremiyorum
Kızımda da böyle olmuştu adetten 6 gün önce yapmıştım bi kaç saat sonra çizgi varla yok arasıydı kan testiyle kesinleşmişti de bunda da öle bişey olur mu diye merak ediyorumÇok bekleyince geçersiz sayılıyor die biliyorum canım ben.
Kızımda da böyle olmuştu adetten 6 gün önce yapmıştım bi kaç saat sonra çizgi varla yok arasıydı kan testiyle kesinleşmişti de bunda da öle bişey olur mu diye merak ediyorum
Bence pozitif canim var gibi ama sen istiyomusun istemiyomusun onu anlamadim :))Kızlar sizce bende var mı ? Dün yaptım bu testi ilk yaptığımda 2. Çizgi bembeyazdı 2-3 saat geçince böyle olmuş. Adetime 3-4 gün var. Belirtilerim var göğüslerim şiş sol kasığım batıyor sürekli acıkıyorum ishal durumu var yüzümde çok sivilce çıktı arada başım dönüyor. 1 kere yumurtlama Zaman'ında kaza bi ilişki oldu psikolojik mi onu da kestiremiyorum
Kararsızım canm kızım daha yeni 2. Yaşına girdi kaza oldu ama olursa da yine de çok sevinirim. planlı deBence pozitif canim var gibi ama sen istiyomusun istemiyomusun onu anlamadim :))
Bence pozitif canim var gibi ama sen istiyomusun istemiyomusun onu anlamadim :))
Hadi bakalim hayirlisi olsun ama var gibi yarin sabah tekrarla hayirli olsun diyelimm:)Kararsızım canm kızım daha yeni 2. Yaşına girdi kaza oldu ama olursa da yine de çok sevinirim. planlı de
Planlı değildi canm kızım daha yeni 2. Yaşına girdi kaza oldu ama olursa da yine de çok sevinirim
Sağol cnm Ya yapsam mı test yoksa sabretsem mi bilemedim :)Hadi bakalim hayirlisi olsun ama var gibi yarin sabah tekrarla hayirli olsun diyelimm:)
Mrb kizlar bnde bu sabah ilk idrarla test yaptim adetime 2 gun var ve silik cikti
Kaç dk da bu sonuç çıktı cnm?Mrb kizlar bnde bu sabah ilk idrarla test yaptim adetime 2 gun var ve silik cikti
Hayirli olsun canimm:)))Mrb kizlar bnde bu sabah ilk idrarla test yaptim adetime 2 gun var ve silik cikti
Varsa yarin bundan daha koyu olur cnm sen bilirsin :))Sağol cnm Ya yapsam mı test yoksa sabretsem mi bilemedim :)
Gaza getirdin beniVarsa yarin bundan daha koyu olur cnm sen bilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?