- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Llah cnm silikte olsa bence hamilesin cnmKızlar yaptım ama ikinci çizgi çok belli belirsiz testten iki tane aldım yarın sabah tekrar yapicam dualariniz benimle olsun inşallah hamileyimdir :)
Benim ucude adetten once silik cizgiyle geldi:))Gaza getirdin beni
Kızıma hamileyken de yazmışım bu siteye eskiye dönüp okudum orda da aynı belirtilerim olmuş şaşkınlıkla okudum unutmuşum 6 gün kala silik çıkmış 3 gün sonra tekrar etmişim yine silik çıkmış aynı gün kanda kesinleşmiş
Benim hic olmadi hep battan once cikti ama cok duydum senin gibi olup hamile cikan gec dollenme diyolar buna cnm insallah oyledir rabbim gonlune gore versin:)Kızlar ya benim durumda olan varmı adetim geçeli bugün beş gün oldu sabah hassas test yaptım tek çizgi çıktı ama ben hamileyim gibi hissediyorum kasıklarım ağrıyo yanma batma sızı var göğsüm şiş ayaklarım üşüyor hiç bunları yaşamamıştım yarın kan testi için gidecem ama bilmiyorum acaba idrar da negatif çıkıp kanda pozitifi gören varmı yarını bekleyemiyorum meraktan çatlayacam
aynen bu :))) yarin sabah da yap daha net goreceksin sonra al bu testleri o negatif diyen hemsireye gosterBumu oluyor
hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icinKızlar sizce bende var mı ? Dün yaptım bu testi ilk yaptığımda 2. Çizgi bembeyazdı 2-3 saat geçince böyle olmuş. Adetime 3-4 gün var. Belirtilerim var göğüslerim şiş sol kasığım batıyor sürekli acıkıyorum ishal durumu var yüzümde çok sivilce çıktı arada başım dönüyor. 1 kere yumurtlama Zaman'ında kaza bi ilişki oldu psikolojik mi onu da kestiremiyorum
Amin canım benim inşallah dediğin gibi olur :)Benim hic olmadi hep battan once cikti ama cok duydum senin gibi olup hamile cikan gec dollenme diyolar buna cnm insallah oyledir rabbim gonlune gore versin:)
Hayirli olsun cnm :)Mrb kizlar bnde bu sabah ilk idrarla test yaptim adetime 2 gun var ve silik cikti
Benim ucude adetten once silik cizgiyle geldi:))
aynen bu :))) yarin sabah da yap daha net goreceksin sonra al bu testleri o negatif diyen hemsireye gostersonra doogruuu kadin dogumcuyaaa :))) hayirli olsuuunnn
hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icin))
Cabucak gecse şu zaman carsamba gelsede bebisimin cinsiyetini ogrensem artik cok merak ediyorum hayirlisi olsun da kizlar insallah bi sorun olmaz pozisyonu falan uygun olur belli olur artik cinsiyeti dua edin banada
hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi
hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icin))
Cok gecc yaa ben nasil sabrederim Okadarr insallah gosterir:))İnşallah öğrenirsin Can'ım İnşallah sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına. Ben kızımı çok geç öğrenmiştim 24. Haftada utangaçtı göstermiyordu :)
Saol bu arada canim Allah razi olsun sende sag salim al kucagina insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinnİnşallah öğrenirsin Can'ım İnşallah sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına. Ben kızımı çok geç öğrenmiştim 24. Haftada utangaçtı göstermiyordu :)
neden hazir olmayasin bi sut kokusu daha gelecek dusunsene :))[/QUOTE]Yaşı geldi sanırım ama ben hazır mıyım emin değiilim
Cok gecc yaa ben nasil sabrederim Okadarr insallah gosterir:))
5günde belirti olmaz canim yani en azindan bende olmadi cok erken cunku hiissediyosan vardir ama :)) insallah olur canim gonlune goreHamiş kızlar ve hamiş adayları size bir sorum var belirti olarak herkes kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı yazmış ben ovu testi kullandım 19 u yumurtlamamdi 5 gün geçti ama göğüsüm sis ama ağrı yok kasık ağrısı yok çok nadir akintim var sadece çok uykum var belirtisizlikte belirti midir umudum yokta hani binde bir ihtimal olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?