Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim ucude adetten once silik cizgiyle geldi:))

Benim hic olmadi hep battan once cikti ama cok duydum senin gibi olup hamile cikan gec dollenme diyolar buna cnm insallah oyledir rabbim gonlune gore versin:)

aynen bu :))) yarin sabah da yap daha net goreceksin sonra al bu testleri o negatif diyen hemsireye goster sonra doogruuu kadin dogumcuyaaa :))) hayirli olsuuunnn

hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icin ))

Cabucak gecse şu zaman carsamba gelsede bebisimin cinsiyetini ogrensem artik cok merak ediyorum hayirlisi olsun da kizlar insallah bi sorun olmaz pozisyonu falan uygun olur belli olur artik cinsiyeti dua edin banada

hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi

hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icin ))[/QUOTE]
aynen bu :))) yarin sabah da yap daha net goreceksin sonra al bu testleri o negatif diyen hemsireye goster sonra doogruuu kadin dogumcuyaaa :))) hayirli olsuuunnn

hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi gelmis artik kardes icin ))

Yaşı geldi sanırım ama ben hazır mıyım emin değiilim

Cabucak gecse şu zaman carsamba gelsede bebisimin cinsiyetini ogrensem artik cok merak ediyorum hayirlisi olsun da kizlar insallah bi sorun olmaz pozisyonu falan uygun olur belli olur artik cinsiyeti dua edin banada

İnşallah öğrenirsin Can'ım İnşallah sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına. Ben kızımı çok geç öğrenmiştim 24. Haftada utangaçtı göstermiyordu :)

hayirli olsuun canim hamilesiinn bence kizinin da yasi

Yaşı geldi sanırım ama ben hazır mıyım emin değiilim [/QUOTE]
neden hazir olmayasin bi sut kokusu daha gelecek dusunsene :))

İnşallah öğrenirsin Can'ım İnşallah sağlıklı bi bebiş alırsın kucağına. Ben kızımı çok geç öğrenmiştim 24. Haftada utangaçtı göstermiyordu :)
Cok gecc yaa ben nasil sabrederim Okadarr insallah gosterir:))

Saol bu arada canim Allah razi olsun sende sag salim al kucagina insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Merhaba arkadaşlar, bu topiği görnce yazayım dedımm her yazan hamıle kalmışş maşllahh ne guzl topık dedımm. Bızde ıstıyorz bebiş. Buay yumurtamn çatladgnı farkedemedım. Sankı dun bıraz agrm oldu gbı bıde haff rengı değişikti akntmın. Ama beyaz sıvıyı gormedm hep görürdüm. Bı sorn olablırmı buay bıde ıkı tane yumurtam vardı doktora gttgmde. Dun 14. Gündü çatlamalıydı ama gecıkmış olablır mı sızce.

Hamiş kızlar ve hamiş adayları size bir sorum var belirti olarak herkes kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı yazmış ben ovu testi kullandım 19 u yumurtlamamdi 5 gün geçti ama göğüsüm sis ama ağrı yok kasık ağrısı yok çok nadir akintim var sadece çok uykum var belirtisizlikte belirti midir umudum yokta hani binde bir ihtimal olabilir mi

Yaşı geldi sanırım ama ben hazır mıyım emin değiilim
neden hazir olmayasin bi sut kokusu daha gelecek dusunsene :))[/QUOTE]

Ya istiyorum ama eşim asker kaçağı o yüzden herşey belli belirsiz ondan tereddütlüyüm (

Cok gecc yaa ben nasil sabrederim Okadarr insallah gosterir:))

Vallahi benim göbeğim çatladı öğrenene kadar kaç doktor değiştim yok en son ayrıntılı ultrasonda kaçamadı :)) inşallah erken öğrenirsin cnm 3. Çocuğun mu

5günde belirti olmaz canim yani en azindan bende olmadi cok erken cunku hiissediyosan vardir ama :)) insallah olur canim gonlune gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…