Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Vallahi benim göbeğim çatladı öğrenene kadar kaç doktor değiştim yok en son ayrıntılı ultrasonda kaçamadı :)) inşallah erken öğrenirsin cnm 3. Çocuğun mu
Evet canim iki cicegim var bide hayirlisiyla oglum olursa mis :)))

5günde belirti olmaz canim yani en azindan bende olmadi cok erken cunku hiissediyosan vardir ama :)) insallah olur canim gonlune gore
Vallahi bence olmamalı ama topiklerde kızlar 2 gün sonra kasigimda batma var göğüs ağrım var dokunamıyorum falan yazmış bende piskopat gibi acaba nerem agriyo diye muayene ediyorum kendimi :)))

Vallahi bence olmamalı ama topiklerde kızlar 2 gün sonra kasigimda batma var göğüs ağrım var dokunamıyorum falan yazmış bende piskopat gibi acaba nerem agriyo diye muayene ediyorum kendimi :)))
canım benim ovulasyondan 3 4 gün sonra göğüste karıcalanma sanki süt akcakmış gibi sızladı sürekli ve kasıkta batmalar falan

:))) herkesin bunyesi farklidir cnm hic belli olmaz insallah olmustur:))

canım benim ovulasyondan 3 4 gün sonra göğüste karıcalanma sanki süt akcakmış gibi sızladı sürekli ve kasıkta batmalar falan
O dedigini bende yasadim ama gebelige pek yoramadim bukadar erken olmaz diye ama belirtiymis şöyle bisey var ama benim bebis ultrasonda sat hesaplamasindan 1 bucuk hafta buyuk cikiyo demekki once olmus bu gitmemde sorucam zaten kesin kafam buna cok takiliyo

Ya istiyorum ama eşim asker kaçağı o yüzden herşey belli belirsiz ondan tereddütlüyüm (
hmm o kisim sizin karariniz tabi [/QUOTE]

Olursa başım üstüne çok sevinirim rabbimden gelen kabulüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan onca insan var allahım isteyen herkese versin evlat bambaşka bişey

Canim malesef hastalandim yine husran

sor bakalım burayada yaz bende merak ettim benim kızımda 2 hafta ileriden gidiyordu

İnsallah benim de bu ay tutmustur rabbim nasip etmistir pazar gününe kadar adet olmam lazım dün biraz ayakta durdum temizlik falan kahverengi lekem geldi adet oldum sandım sabah kalktım birsey yok ama kasıklarım agriyor halsizlik geldi bir anda sanirim gece olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…