Evet canim iki cicegim var bide hayirlisiyla oglum olursa mis :)))Vallahi benim göbeğim çatladı öğrenene kadar kaç doktor değiştim yok en son ayrıntılı ultrasonda kaçamadı :)) inşallah erken öğrenirsin cnm 3. Çocuğun mu
Vallahi bence olmamalı ama topiklerde kızlar 2 gün sonra kasigimda batma var göğüs ağrım var dokunamıyorum falan yazmış bende piskopat gibi acaba nerem agriyo diye muayene ediyorum kendimi :)))5günde belirti olmaz canim yani en azindan bende olmadi cok erken cunku hiissediyosan vardir ama :)) insallah olur canim gonlune gore
Rabbim gönlüne göre versin canm çok güzel 2 kız kardeş büyüdüklerinde birbirlerinde yoldaş olucaklarEvet canim iki cicegim var bide hayirlisiyla oglum olursa mis :)))
canım benim ovulasyondan 3 4 gün sonra göğüste karıcalanma sanki süt akcakmış gibi sızladı sürekli ve kasıkta batmalar falanVallahi bence olmamalı ama topiklerde kızlar 2 gün sonra kasigimda batma var göğüs ağrım var dokunamıyorum falan yazmış bende piskopat gibi acaba nerem agriyo diye muayene ediyorum kendimi :)))
Bende tık yok canım ya sadece uykum var bu ayda olmadı demekkicanım benim ovulasyondan 3 4 gün sonra göğüste karıcalanma sanki süt akcakmış gibi sızladı sürekli ve kasıkta batmalar falan
Amin hepimizin canimm aynen oyle cok sukurr:))Rabbim gönlüne göre versin canm çok güzel 2 kız kardeş büyüdüklerinde birbirlerinde yoldaş olucaklar
:))) herkesin bunyesi farklidir cnm hic belli olmaz insallah olmustur:))Vallahi bence olmamalı ama topiklerde kızlar 2 gün sonra kasigimda batma var göğüs ağrım var dokunamıyorum falan yazmış bende piskopat gibi acaba nerem agriyo diye muayene ediyorum kendimi :)))
O dedigini bende yasadim ama gebelige pek yoramadim bukadar erken olmaz diye ama belirtiymis şöyle bisey var ama benim bebis ultrasonda sat hesaplamasindan 1 bucuk hafta buyuk cikiyo demekki once olmus bu gitmemde sorucam zaten kesin kafam buna cok takiliyocanım benim ovulasyondan 3 4 gün sonra göğüste karıcalanma sanki süt akcakmış gibi sızladı sürekli ve kasıkta batmalar falan
neden hazir olmayasin bi sut kokusu daha gelecek dusunsene :))
hmm o kisim sizin karariniz tabiYa istiyorum ama eşim asker kaçağı o yüzden herşey belli belirsiz ondan tereddütlüyüm(
Canim malesef hastalandim yine husranBnde de öyle bi kanama oldu3gün sürdü adet sanmstım. Ben üzülmemek için 1hfta bklemstm. Sana bekle dicem ama sen çok merak ediyorsundur şimdi, haftasonu dayanamazsın evde idrar test yap, pzrteside kan testini yaptrrsn.. hadi hayırlıısıı:)
Yarın haberlerini bekliyorum o zmannnnCuma günü belli olacak canim hayırlısı artık .. hadi inşallah gelir bu kez bebisin sağlıkla sihhatle canmm
belirtisi olmadan hamile olan da çokBende tık yok canım ya sadece uykum var bu ayda olmadı demekki
sor bakalım burayada yaz bende merak ettim benim kızımda 2 hafta ileriden gidiyorduO dedigini bende yasadim ama gebelige pek yoramadim bukadar erken olmaz diye ama belirtiymis şöyle bisey var ama benim bebis ultrasonda sat hesaplamasindan 1 bucuk hafta buyuk cikiyo demekki once olmus bu gitmemde sorucam zaten kesin kafam buna cok takiliyo
İnşallah canım pek umut yok ama inşallah vardirbelirtisi olmadan hamile olan da çoko kısmını rabbim bilir inşallah hamilesindir
Tamam canım haber veririm. Senin çalışmalar tamam mı inşallah olmuştur bu kez :)Yarın haberlerini bekliyorum o zmannnn
Amin isteyen herkese inşallahKızlar birbirimize cok cok dua edelim rabbim bizlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah ...
İnsallahAmin isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?