Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eşine Türk kahvesi falan da yapsaydin canim. Hattta kefir de çok iyi diyolar .. İnşallah olur ya hayirlisiyla
Ooooo onlaRida yapayim ben zaten makinemi buuuuu diip duruyo valla şu sıralar öyle dedim ayni performansı senden de bekliyorum bu ay şu parası fazla gelecek

Bende hic belirti yoktu 4 gune kadar hala yoktu 4 gundur bulantim var mslesef
Ah canım belirti yok yok dedim sanırım adet oluyorum belim karnım ağrıdan olduruyo beni bi anda sancı girdi tuvalette 3 4 damla koyu kan gördüm kırmızılar bekletmedi 9 gün önceden geliyolar sanırım :))

Ah canım belirti yok yok dedim sanırım adet oluyorum belim karnım ağrıdan olduruyo beni bi anda sancı girdi tuvalette 3 4 damla koyu kan gördüm kırmızılar bekletmedi 9 gün önceden geliyolar sanırım :))
Aynen bende öyle sol kasıgıma ani batma ve arkasindan yavas yavas geliyor bir de idrar yaparken koku var sanki

Kızlar testi yaptım negatif daha 3 gün var adetime. Eczacı şu bebe time marka olandan verdi aldıktan sonra internette araştırdım güvenilir değil doğru sonuç vermiyor diye bi kaç yorum buldum. Ama artık sabredip adet günümü beklicem

Bekleyin rabbimden hayırlısı bende adet olmusumdur diye yataktan kalkmıyorum :)

Slm kızlar benimde ikinci gun gecti aslında duphaston kullandim ona göre 5 gun gecti benimde idrar da fena koku oluyo alt karında arada hafif sanci titreme gibi oluyo sizce varmiii çok umutlandık bu kez

Korkuyorum ya cikmazsa diye 3 yildir ugradiyoruz ama belirtiler onu gösteriyor demi

günaydın :) testten korkma canım.. bebek yoksa sebebini öğrenmiş oluyorsun..tamam negatife illa ki üzülüyoruz bu kaçınılmaz ama dünyanın sonu da değil işte.. bak 5 gün geçmiş bunun sebebi bebek mi yoksa başka bir şey mi öğrenmek en güzeli bence.. içini ferah tut ve kafana takma olur mu... ve bence testi hemen yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…