- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
Hahaha calistık biz bu gün 1 saat yattım hiç kalkmadan doktor 20 dk dedi ama olsun.. Gecede çalışıcam yarındaTamam canım haber veririm. Senin çalışmalar tamam mı inşallah olmuştur bu kez :)
Eşine Türk kahvesi falan da yapsaydin canim. Hattta kefir de çok iyi diyolar .. İnşallah olur ya hayirlisiylaHahaha calistık biz bu gün 1 saat yattım hiç kalkmadan doktor 20 dk dedi ama olsun.. Gecede çalışıcam yarındainşallah olur inşallah
Ooooo onlaRida yapayim ben zaten makinemi buuuuu diip duruyo valla şu sıralar öyle dedim ayni performansı senden de bekliyorum bu ay şu parası fazla gelecekEşine Türk kahvesi falan da yapsaydin canim. Hattta kefir de çok iyi diyolar .. İnşallah olur ya hayirlisiyla
Bende hic belirti yoktu 4 gune kadar hala yoktu 4 gundur bulantim var mslesefBende tık yok canım ya sadece uykum var bu ayda olmadı demekki
Ah canım belirti yok yok dedim sanırım adet oluyorum belim karnım ağrıdan olduruyo beni bi anda sancı girdi tuvalette 3 4 damla koyu kan gördüm kırmızılar bekletmedi 9 gün önceden geliyolar sanırım :))Bende hic belirti yoktu 4 gune kadar hala yoktu 4 gundur bulantim var mslesef
Aynen bende öyle sol kasıgıma ani batma ve arkasindan yavas yavas geliyor bir de idrar yaparken koku var sankiAh canım belirti yok yok dedim sanırım adet oluyorum belim karnım ağrıdan olduruyo beni bi anda sancı girdi tuvalette 3 4 damla koyu kan gördüm kırmızılar bekletmedi 9 gün önceden geliyolar sanırım :))
Bende de var koku canım ama benim gebe olma umudum yok inşallah bi hastalık değildirAynen bende öyle sol kasıgıma ani batma ve arkasindan yavas yavas geliyor bir de idrar yaparken koku var sanki
Neden yok ?İnsallah degildirBende de var koku canım ama benim gebe olma umudum yok inşallah bi hastalık değildir
Nickinizi portakallı kek diye okudum canım istedi simdi pskikolojik kesin :)Neden yok ?İnsallah degildir
O kadar üzüldüm ki geçmiş aylarda artik kesin olmadı neyse obur aya kısmet diye bat gelmeden kendime moral depoluyorum ve boylece hic üzülmüyorum :))Neden yok ?İnsallah degildir
Anladım canım insallah bizlere beklemedigimiz anda sürpriz olur insallahO kadar üzüldüm ki geçmiş aylarda artik kesin olmadı neyse obur aya kısmet diye bat gelmeden kendime moral depoluyorum ve boylece hic üzülmüyorum :))
:))) valla ya gelsin artık napalim hayirlisiyla gelsin bebisler de :)Ooooo onlaRida yapayim ben zaten makinemi buuuuu diip duruyo valla şu sıralar öyle dedim ayni performansı senden de bekliyorum bu ay şu parası fazla gelecek
Bekleyin rabbimden hayırlısı bende adet olmusumdur diye yataktan kalkmıyorum :)Kızlar testi yaptım negatif daha 3 gün var adetime. Eczacı şu bebe time marka olandan verdi aldıktan sonra internette araştırdım güvenilir değil doğru sonuç vermiyor diye bi kaç yorum buldum. Ama artık sabredip adet günümü beklicem
Test yapinSlm kızlar benimde ikinci gun gecti aslında duphaston kullandim ona göre 5 gun gecti benimde idrar da fena koku oluyo alt karında arada hafif sanci titreme gibi oluyo sizce varmiii çok umutlandık bu kez
Korkuyorum ya cikmazsa diye 3 yildir ugradiyoruz ama belirtiler onu gösteriyor demiTest yapin
Korkuyorum ya cikmazsa diye 3 yildir ugradiyoruz ama belirtiler onu gösteriyor demi
Evet canım korkunun ecele faydası yok bende korkuyorum ama biliyorum ki bu ayda olmadı iki gun var bata adet belirtilerim varKorkuyorum ya cikmazsa diye 3 yildir ugradiyoruz ama belirtiler onu gösteriyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?