- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 48
- 37
Çikolata ye içeri girmeden hareketlenir diyolar, doğru yanlış bilmiyorumda biri demişti canım :)Cabucak gecse şu zaman carsamba gelsede bebisimin cinsiyetini ogrensem artik cok merak ediyorum hayirlisi olsun da kizlar insallah bi sorun olmaz pozisyonu falan uygun olur belli olur artik cinsiyeti dua edin banada
Aminn ben bile yapmayi dusunuyorum sonuc negatif biliyorum ama iste umut :)Doğru söylüyorsunuz merakla beklemekten iyidir bugün alıp yapacam allahım tüm isteyenlere tez vakit nasip etsin
Sanirim ustune gorme denen sey bu zaten cok az surdu ama tam bat gunumdu karısık yani sormak emin olmak lazim:))sor bakalım burayada yaz bende merak ettim benim kızımda 2 hafta ileriden gidiyordu
Çikolata ye içeri girmeden hareketlenir diyolar, doğru yanlış bilmiyorumda biri demişti canım :)
Aynen cikolata dolu bi poset alcam yanima :))) bakalim hayirlisiÇikolata ye içeri girmeden hareketlenir diyolar, doğru yanlış bilmiyorumda biri demişti canım :)
Sanirim ustune gorme denen sey bu zaten cok az surdu ama tam bat gunumdu karısık yani sormak emin olmak lazim:))
Saol canim yiycem kesin hareket etmezse pisman olurum yoksa:)digerlerinde hic yemedim ilkini 16.ikinciyi 9. Haftada ögrenmistimevet çikolata ve meyve suyu hareketlendiriyor.. ama bana NST 'den önce diyorlardı tekmelerini hareketini falan sayıyorduk son anlara yakın yani :)
Hmmm evet olabilir canim benim kizlar sattan 1 hafta kucuk cikiyodu bu baya buyuk dedigin mantikli bakalim doktor ne diycekbenimde öyle ileriden gidiyordu o bebişin gelişiminden kaynaklı canım :) ben 38+1 de doğum yaptım ama usg de 41+3 görünüyorduiriydi o sebepten yani usg deki görünen hafta bebeğinin gelişim haftasıyla alakalı
Saol canim yiycem kesin hareket etmezse pisman olurum yoksa:)digerlerinde hic yemedim ilkini 16.ikinciyi 9. Haftada ögrenmistim
Hmmm evet olabilir canim benim kizlar sattan 1 hafta kucuk cikiyodu bu baya buyuk dedigin mantikli bakalim doktor ne diycek
Yaptım test negatif çıktı yanlış olabilir demi moralim bozulduSonu
Aminn ben bile yapmayi dusunuyorum sonuc negatif biliyorum ama iste umut :)
Aynen canim saglikli olsunda seninki masallah iyi beslenmis benim kizlar zayifti bakalim bu nasil olcak ama bunda cok kusmadim yedim folic asitte kullandim ondandir belkihatta ben hafta hafta takip ediyordum kilosu falan hep ilerideydi.. doktora sordum beni korkutmamak adına belli olmaz dedi ama 29 haftalıkken bu bebek iri usg de son kontrolde 4 kiloyu geçerse sezeryan dediki 4300 oldu son da ama 3850 doğduk doktorlar diyor zaten %6 lık hata payı oluyor diye artı eksi olarak :) bebişin gelişimi ileriyse haftası usg de büyük görünüyor :) sağlıklı olsunlar da canım kilosu problem değil.. :) bakalım senin minik ne alemde :)
Hayırlısı olsun canmBekleyin rabbimden hayırlısı bende adet olmusumdur diye yataktan kalkmıyorum :)
Yaptım test negatif çıktı yanlış olabilir demi moralim bozuldu
Aynen canim saglikli olsunda seninki masallah iyi beslenmis benim kizlar zayifti bakalim bu nasil olcak ama bunda cok kusmadim yedim folic asitte kullandim ondandir belki
Emin olmak icin kan testi yaptirin yoksada arkadasin dedigi gibi neden gecikmenizin sebebini arastirirsinizYaptım test negatif çıktı yanlış olabilir demi moralim bozuldu
Olmamasım canim ama kesin olurum pazar gününe kadarHayırlısı olsun canm
Yanlis cikma ihtimali yuksek yani simdi ayy canlarim benim moralim yerine geldi saolunnurayceyhan canım bir de şuan yaptığın testi sıvı aldıysan da sonuç yanlış olabilir.. sabah ilk idrarla ya da 2 saatlik sıvı alımı olmadan yapsan daha iyi sonuç alırsın. ya da kanda baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?