muz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))Aynen canim saglikli olsunda seninki masallah iyi beslenmis benim kizlar zayifti bakalim bu nasil olcak ama bunda cok kusmadim yedim folic asitte kullandim ondandir belki
Gecen bende su ictikten sonra yaptim negatif tabi sonuc :) ama bata 5 gün vardinurayceyhan canım bir de şuan yaptığın testi sıvı aldıysan da sonuç yanlış olabilir.. sabah ilk idrarla ya da 2 saatlik sıvı alımı olmadan yapsan daha iyi sonuç alırsın. ya da kanda baktır
Kesin sonuc icin kanda baktırınYanlis cikma ihtimali yuksek yani simdi ayy canlarim benim moralim yerine geldi saolun
Direk kan testi yaptırırım artık daha garanti çok tsk ederim kızlar sonucu bildiririm size sizden de güzel haberler bekliyorum insallahGecen bende su ictikten sonra yaptim negatif tabi sonuc :) ama bata 5 gün vardi
Yanlis cikma ihtimali yuksek yani simdi ayy canlarim benim moralim yerine geldi saolun
muz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))
İnsallah canım hakkımızda hayirlısı yoksa da olmuyorsa da bizlerin vakti zamanı var demek elimizden birsey gelmiyor rabbim ol derse olurDirek kan testi yaptırırım artık daha garanti çok tsk ederim kızlar sonucu bildiririm size sizden de güzel haberler bekliyorum insallah
İnşallah canım pek umut yok ama inşallah vardir
İnşallah olmazsın canım yerleşme kanamasıdır.. :)İnsallah benim de bu ay tutmustur rabbim nasip etmistir pazar gününe kadar adet olmam lazım dün biraz ayakta durdum temizlik falan kahverengi lekem geldi adet oldum sandım sabah kalktım birsey yok ama kasıklarım agriyor halsizlik geldi bir anda sanirim gece olurum
İnşallah güvenilir değildir :) Hayırlısı olsun canım..Kızlar testi yaptım negatif daha 3 gün var adetime. Eczacı şu bebe time marka olandan verdi aldıktan sonra internette araştırdım güvenilir değil doğru sonuç vermiyor diye bi kaç yorum buldum. Ama artık sabredip adet günümü beklicem
İnsallah canım aksam da bir kac damla geldi simdi yine birsey yok ama akıntım var umudum yok bu aydan da cok stresliyim adet oldum diye esimle birlikte bile olmuyorum :) ama devamı gelmiyor insallah gelmez deİnşallah olmazsın canım yerleşme kanamasıdır.. :)
Slm kızlar benimde ikinci gun gecti aslında duphaston kullandim ona göre 5 gun gecti benimde idrar da fena koku oluyo alt karında arada hafif sanci titreme gibi oluyo sizce varmiii çok umutlandık bu kez
Benim de koyuluk yokta aksam agır kokuyorduCanım inşallah vardır, bnmde idrarda koyuluk ve koku oldu..
cevizle badem 2hafta oncesine kadar yiyordum da sonra grip oldum mide. bulandi onlardan simdi yiyemiyorum balik en azindan 2 haftada bir yemeye calisiyorumsen her ihtimale karşı kanda yaptır test.. bakalım onda ne çıkacak :)
evet kesinlikle !ve balık,ceviz, badem bunlar da çok iyi.. doktorum yiyebiliyorsan miden bulanmıyorsa her hafta balık mutlaka ye demişti.. gerçekten faydası oluyor..
Direk kan testi yaptırırım artık daha garanti çok tsk ederim kızlar sonucu bildiririm size sizden de güzel haberler bekliyorum insallah
benimde öyle ileriden gidiyordu o bebişin gelişiminden kaynaklı canım :) ben 38+1 de doğum yaptım ama usg de 41+3 görünüyorduiriydi o sebepten yani usg deki görünen hafta bebeğinin gelişim haftasıyla alakalı
Güzel düşün güzel olsun kaç günün var daha adetineOlaaa olaallalaa kızlar testi yaptım ama foost cık tibakalım ama ben fazla kaptirmiyim kendimi daha reglime günlerim var :) kasik ağrısı heran adet olcakmisim gibi zaten belimde öyle nasip kader kismet
Ay yok canım bende umut hic yok :)Canım seni umutlandırmış olmayalım tabi ama bnmde reglden 10gün önce başladı belirtilerim ben çok belirti yaşadım ama herkes aynı değil yaşamayanda var. Gönlüne göre olsun inş. vardır.
6 günüm var daha ama 5 gün önce sağlık ocağında beta yaptırmıştım 5 çıkmıştı ona negatif demislerdi demek ki yok birşey bizimki olmucak duaya amin demek her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?