Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen canim saglikli olsunda seninki masallah iyi beslenmis benim kizlar zayifti bakalim bu nasil olcak ama bunda cok kusmadim yedim folic asitte kullandim ondandir belki
muz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))

Yanlis cikma ihtimali yuksek yani simdi ayy canlarim benim moralim yerine geldi saolun

sen her ihtimale karşı kanda yaptır test.. bakalım onda ne çıkacak :)

muz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))

evet kesinlikle ! ve balık,ceviz, badem bunlar da çok iyi.. doktorum yiyebiliyorsan miden bulanmıyorsa her hafta balık mutlaka ye demişti.. gerçekten faydası oluyor..

İnşallah olmazsın canım yerleşme kanamasıdır.. :)

İnşallah güvenilir değildir :) Hayırlısı olsun canım..

cevizle badem 2hafta oncesine kadar yiyordum da sonra grip oldum mide. bulandi onlardan simdi yiyemiyorum balik en azindan 2 haftada bir yemeye calisiyorum )

Canım özellikle fazla yediğin birşey oldu mu bebeğin kilosu için ?

Olaaa olaallalaa kızlar testi yaptım ama foost cık ti bakalım ama ben fazla kaptirmiyim kendimi daha reglime günlerim var :) kasik ağrısı heran adet olcakmisim gibi zaten belimde öyle nasip kader kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…