- 24 Mart 2016
- 28
- 12
- 3
- 28
Neden Rabbmden umut kesilmezki amaAy yok canım bende umut hic yok :)
Kötü düşünme ne olursa olsun Allahtan umut kesilmez ne kadarlık evlisin6 günüm var daha ama 5 gün önce sağlık ocağında beta yaptırmıştım 5 çıkmıştı ona negatif demislerdi demek ki yok birşey bizimki olmucak duaya amin demek her zamanki gibi
Öyle de canım umutlanıp olmayınca üzülüyor insan ben karamsar yaklaşıyorum ki olmazsa üzülmeyim olursa daha çok sevineyimNeden Rabbmden umut kesilmezki ama
İnşallah bebişin olur Kurban olduğum Allah herkese nasip eylesin böyle mutluluğuÖyle de canım umutlanıp olmayınca üzülüyor insan ben karamsar yaklaşıyorum ki olmazsa üzülmeyim olursa daha çok sevineyim
3.cü senem bu sene ama işte en ufak şeyi belirti sanıyoruz hemen kendimizi kaptiriveriyoruz o yüzden reglimi beklicemevlisin
Hayırlısı sıkma canını biliyorm kolay değil ama kısmet Rabbim gönlüne göre versin inşallah3.cü senem bu sene ama işte en ufak şeyi belirti sanıyoruz hemen kendimizi kaptiriveriyoruz o yüzden reglimi beklicem
Aynen her gitmemde bikacgun daha buyuk cikiyo hesaptan midem bulanmadigi surece yemeye calisiyorum canimmuz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))
inşallah hayırlısıİnşallah güvenilir değildir :) Hayırlısı olsun canım..
Benimde pazar pazartesiye kadar bekleniyor hafta sonu geçmez şimdi. Eşim de çalışıyor tvde de bişey olmuyor hava da soğuk kızımla çıkamıyoruz daOlmamasım canim ama kesin olurum pazar gününe kadar
Aynen ya en ufak akıntıyı adet oldum sanıyorum ama kesin olucam biliyorumBenimde pazar pazartesiye kadar bekleniyor hafta sonu geçmez şimdi. Eşim de çalışıyor tvde de bişey olmuyor hava da soğuk kızımla çıkamıyoruz da
Aynen ya en ufak akıntıyı adet oldum sanıyorum ama kesin olucam biliyorum
bu akşam kontrole gidicez :) 7+4 teyiz bakalım kaç çıkcak :)) bulantılarım çok yok benim Allah a şükür de işte arada kanamam oluyo iten rahme bağlı.. bebekte bir şey yok Allah tan.. Hepimiz için hayırlısı olsun :)Aynen her gitmemde bikacgun daha buyuk cikiyo hesaptan midem bulanmadigi surece yemeye calisiyorum canim
idrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyorbhchrk disikartal87 VuslatimLee masalolsunnn elma_sekerim01 kızlar ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri girmiyorum foruma umutlanmamak için tutuyorum kendimi :) bugün dayanamadım size sormak istediğim bişey var yumurtlamanın üstünden 1 hata geçti ve 3 gündür sağ kasığımda bi sızlama var ara ara ama ağrı gibi şiddetli olmuyo.. birde idrar kokusu diyorlar ya oda bi garip böyle aedersiniz hani antibiyotik içince ilaç kokar ya idrar öyle bi koku farkettim.. fazla su içmediğim için mi bilmiyorum.. hamiş olanlar ve tecrübeliler bi akıl verseniz bana sizce hamiş olabilir miyim ??
Cnm ben hamile oldugumu ogrenene kadar hic belirtim olmadi ama boyle arada bi seyirme oldu bi de gogsumde damarlar belli olmaya baslamisti onun disinda hicbiseyim yoktu ne gogus arasi ne gogus uclarinda kararma. Halada kararmadilar :) simdide sadece bulantim basladi. Bide dokununca acio goguslerim artikbhchrk disikartal87 VuslatimLee masalolsunnn elma_sekerim01 kızlar ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri girmiyorum foruma umutlanmamak için tutuyorum kendimi :) bugün dayanamadım size sormak istediğim bişey var yumurtlamanın üstünden 1 hata geçti ve 3 gündür sağ kasığımda bi sızlama var ara ara ama ağrı gibi şiddetli olmuyo.. birde idrar kokusu diyorlar ya oda bi garip böyle aedersiniz hani antibiyotik içince ilaç kokar ya idrar öyle bi koku farkettim.. fazla su içmediğim için mi bilmiyorum.. hamiş olanlar ve tecrübeliler bi akıl verseniz bana sizce hamiş olabilir miyim ??
bende dün sabah dikkat ettim idrarım öyle kokuyo halbuki ilaç almamaya özen gösteriyorum bi kaç aydır.. bildiğin antibiyotik gibi yaa çok ilginçç yarın kan verdircem ço merak ediyorum :))idrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyor
benim dört haftayken keseyi görmüştük altıncı haftada kalp atışını canım seninde görünür yakındaMjganyrak ; kaç haftalık gebeligin benim 4 haftalik kese yok merak ediyorum kaçıncı haftada oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?