Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

muz yumurta ve sut direk bebegin gelisimi icin olan besinler onlardan yemenizi tavsiye ederim :)) ben her kontrole gittigimde bebek 2 3 gun onden gidiyo gozukuyo :))
Aynen her gitmemde bikacgun daha buyuk cikiyo hesaptan midem bulanmadigi surece yemeye calisiyorum canim

Inşallah kızlar tüm işaretler onu gösteriyor ama çok umutlanip hayal kirikligi yaşamak istemiyorum idrardaki asiri koku da mi ona isaret

Bide beyaz akinti oluyo kontrol ediyorum durmadan leke yok benim normalde bu kac gun önceden lekelenme baslar

bhchrk disikartal87 VuslatimLee masalolsunnn elma_sekerim01 kızlar ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri girmiyorum foruma umutlanmamak için tutuyorum kendimi :) bugün dayanamadım size sormak istediğim bişey var yumurtlamanın üstünden 1 hata geçti ve 3 gündür sağ kasığımda bi sızlama var ara ara ama ağrı gibi şiddetli olmuyo.. birde idrar kokusu diyorlar ya oda bi garip böyle aedersiniz hani antibiyotik içince ilaç kokar ya idrar öyle bi koku farkettim.. fazla su içmediğim için mi bilmiyorum.. hamiş olanlar ve tecrübeliler bi akıl verseniz bana sizce hamiş olabilir miyim ??

Aynen her gitmemde bikacgun daha buyuk cikiyo hesaptan midem bulanmadigi surece yemeye calisiyorum canim
bu akşam kontrole gidicez :) 7+4 teyiz bakalım kaç çıkcak :)) bulantılarım çok yok benim Allah a şükür de işte arada kanamam oluyo iten rahme bağlı.. bebekte bir şey yok Allah tan.. Hepimiz için hayırlısı olsun :)

idrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyor

Cnm ben hamile oldugumu ogrenene kadar hic belirtim olmadi ama boyle arada bi seyirme oldu bi de gogsumde damarlar belli olmaya baslamisti onun disinda hicbiseyim yoktu ne gogus arasi ne gogus uclarinda kararma. Halada kararmadilar :) simdide sadece bulantim basladi. Bide dokununca acio goguslerim artik

idrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyor
bende dün sabah dikkat ettim idrarım öyle kokuyo halbuki ilaç almamaya özen gösteriyorum bi kaç aydır.. bildiğin antibiyotik gibi yaa çok ilginçç yarın kan verdircem ço merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…