- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
canım benim göğsümde bişey yok midem bulnamıyo yani o tarz bi belirti yok sadece sağ kasığım sızlıyo içten içe sanki yumurtlama olacak gibi halbuki yumurtlama testlerini yaptım geçen haftaydı ve o günü 3 gün üst üste değerlendirdim.. bilmiyorum yarın büyük ihtimalle aicle gidp kan vercem adete 1 hata var ama olsun 2 nin üstünde olması bi işaret olabilir :))Cnm ben hamile oldugumu ogrenene kadar hic belirtim olmadi ama boyle arada bi seyirme oldu bi de gogsumde damarlar belli olmaya baslamisti onun disinda hicbiseyim yoktu ne gogus arasi ne gogus uclarinda kararma. Halada kararmadilar :) simdide sadece bulantim basladi. Bide dokununca acio goguslerim artik
ben en son gittigimde 6+5ti 3 hafta sonra gel dedi bana 9+5te gitcem nasil geccek onca zaman bakalimbu akşam kontrole gidicez :) 7+4 teyiz bakalım kaç çıkcak :)) bulantılarım çok yok benim Allah a şükür de işte arada kanamam oluyo iten rahme bağlı.. bebekte bir şey yok Allah tan.. Hepimiz için hayırlısı olsun :)
@bhchrkdisikartal87 @VuslatimLee @masalolsunnn @elma_sekerim01 kızlar ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri girmiyorum foruma umutlanmamak için tutuyorum kendimi :) bugün dayanamadım size sormak istediğim bişey var yumurtlamanın üstünden 1 hata geçti ve 3 gündür sağ kasığımda bi sızlama var ara ara ama ağrı gibi şiddetli olmuyo.. birde idrar kokusu diyorlar ya oda bi garip böyle aedersiniz hani antibiyotik içince ilaç kokar ya idrar öyle bi koku farkettim.. fazla su içmediğim için mi bilmiyorum.. hamiş olanlar ve tecrübeliler bi akıl verseniz bana sizce hamiş olabilir miyim ??
kızlar bugün bat .dün idrar testi yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı acaba
amin hayırlısı olsun inşallah.Normalde çıkması gerekti ama belli olmuyor canım, geç döllenmeyse çıkmamışta olabilir, inşallah regl olmazsın..
Canım özellikle fazla yediğin birşey oldu mu bebeğin kilosu için ?
Bende idrarı dün farkettim ama kasık ağrısı dediğin gibi regle 10 gün kala başladı hala da devam ediyor bakalım hayırlısı canım zaten ümit bağlamamak için buraya çok girmiyorum yoksa hergün burdaydım geçen aylardaCanım Merhaba :) İdrarda koyulaşma ve koku benim belirtilerim arasında, ben çok su içtiğim halde ve hiç olmadığı için normalde şüphelenmiştim. Umutlanma ama inşallah sende hamilesindir.. Belirtilerim reglmden 10gün önce başladı benim.
Kasık batması agrisi iste ama benim az az gelmeye basladı oluyorum ben idrarimda agir koku vardi demek adettenmisBenim de adet belirtim yok akıntı geliyo gibi bi his oluyo bakıyorum yok. Sende başka belirti var mı?
hemen hemen yok .. balık yedim haftada 1 kere.. ceviz yedim günde 1 tane çok değil.. o da beyin gelişimi için. tek fark süt içtim her gün 1 bardak ama benim laktoza karşı hassasiyetim olduğu için laktozsuz süt içtim ben. onun dışında normal yemeğimi yedim.. bir de bol meyve özellikle muz ve portakal :) yani bunları zaten normalde de yiyordum ekstra vitamin olarak magnesium dışında bir şey almadım o da mecburen kramp giriyordu bacağıma falan ondan canım.. doktor vitamin verdi ama sen doğal alıyorsun 2 tane al haftada dedi ben aldım bayılıyordum yine aldım yine aynısı oldu... doktorumla görüştüm sana vitamin iyi gelmiyor fazla geliyor dedi vermedi.. yani ne kadar doğal alırsın vitamini gerek kalmıyor ekstrasına :)
Test yapmdn mı cnm senKızlar şimdi ben hamile değil miyimyanii okadar heveslendim bi umut arıyorum hayla
Sabah yaptım ama regli olmadım daha
Canim bugün 10. Gün kontrole gittim çok az büyümüş pt tekrar çağırdı . senin ilk kontrolde ne kadardı yumlarCanim gittim ben bügun doktora biri solda diğeri sağda cok güzel yumurta oluşmuş dedi büyümüşLer cat. İğnesi yapalım dedi bende bişey demedim ikiz gebelik Şansın var ikisi de dollenebilir dedi hemen hemen aynı boyuttalar çarşamba çat. İğnesi perşembe ilişki dedi saat verdi iğneden 10. Sonra test yapalım dedi allahım çok heyecanlıyım inşallah tutar Yarabbim.. allahım nasip etsin sağlıklı bir sekıldeinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?