Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim göğsümde bişey yok midem bulnamıyo yani o tarz bi belirti yok sadece sağ kasığım sızlıyo içten içe sanki yumurtlama olacak gibi halbuki yumurtlama testlerini yaptım geçen haftaydı ve o günü 3 gün üst üste değerlendirdim.. bilmiyorum yarın büyük ihtimalle aicle gidp kan vercem adete 1 hata var ama olsun 2 nin üstünde olması bi işaret olabilir :))

ben en son gittigimde 6+5ti 3 hafta sonra gel dedi bana 9+5te gitcem nasil geccek onca zaman bakalim

Canım Merhaba :) İdrarda koyulaşma ve koku benim belirtilerim arasında, ben çok su içtiğim halde ve hiç olmadığı için normalde şüphelenmiştim. Umutlanma ama inşallah sende hamilesindir.. Belirtilerim reglmden 10gün önce başladı benim.

Kızlar oturduğumuz yerden aniden kalkınca kramp giryo sanki kasıklarma bu neden olyo sizce reglime üç gün var bebş olablr mi

Canım özellikle fazla yediğin birşey oldu mu bebeğin kilosu için ?

hemen hemen yok .. balık yedim haftada 1 kere.. ceviz yedim günde 1 tane çok değil.. o da beyin gelişimi için. tek fark süt içtim her gün 1 bardak ama benim laktoza karşı hassasiyetim olduğu için laktozsuz süt içtim ben. onun dışında normal yemeğimi yedim.. bir de bol meyve özellikle muz ve portakal :) yani bunları zaten normalde de yiyordum ekstra vitamin olarak magnesium dışında bir şey almadım o da mecburen kramp giriyordu bacağıma falan ondan canım.. doktor vitamin verdi ama sen doğal alıyorsun 2 tane al haftada dedi ben aldım bayılıyordum yine aldım yine aynısı oldu... doktorumla görüştüm sana vitamin iyi gelmiyor fazla geliyor dedi vermedi.. yani ne kadar doğal alırsın vitamini gerek kalmıyor ekstrasına :)

Bende idrarı dün farkettim ama kasık ağrısı dediğin gibi regle 10 gün kala başladı hala da devam ediyor bakalım hayırlısı canım zaten ümit bağlamamak için buraya çok girmiyorum yoksa hergün burdaydım geçen aylarda yarın kan vercem inşallah

kızlar ben bir şey soracağım yine ovulasyon testiyle ilgili :) ben dün yaptım testi ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyuluktaydı bugün silikleşti baya baya.. hafif sancım var yumurtalıklarımda.. çatlamış mıdır yoksa daha var mıdır ??

kızlar bat bugün kasıkta batma var acaba pregesteronu düşük olu, hamile kalan varmı o ay içinde ?

Anladım canım ben önde gitmesini falan istemiyorumda kilolu doğsun istiyorum o yüzden sordum sen iri doğdu diyince :)
Doktor banada herhangi bir vitamin vermedi gerek olmadığı için.. Süt ve peynir hergün alıyorum bende ceviz, fındık, fıstık yiyorum. Bakalım inşallah güzel olur herşey..
Teşekkür ederim canım bilgi için

Canim bugün 10. Gün kontrole gittim çok az büyümüş pt tekrar çağırdı . senin ilk kontrolde ne kadardı yumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…