Bende idrarı dün farkettim ama kasık ağrısı dediğin gibi regle 10 gün kala başladı hala da devam ediyor bakalım hayırlısı canım zaten ümit bağlamamak için buraya çok girmiyorum yoksa hergün burdaydım geçen aylardayarın kan vercem inşallah
Arkadaşlar ilk haftalarda kasık ağrısı ve ateş basması vardı,daha sonraki haftalarda ise kasıklarımda kramp ani hareketlerde mide ekşimesi yanması ,ayaklarımın gündüz usumesi gece yanması,sürekli baş ağrısı,geçen hafta leke ve kan geldi iki gun az bi şekilde sonra kesildi.acaba hamile miyim??
Meldacğm aynı bulgular bnde de vsr cnm beklyip görcz bnm üç gün kaldı reglimeOlabilir canım, nekadar kaldı reglne?
İnşallah bebiştir canım, 3 gün varsa test yapsan çıkar varsa..Kızlar oturduğumuz yerden aniden kalkınca kramp giryo sanki kasıklarma bu neden olyo sizce reglime üç gün var bebş olablr mi
çıkmayadabilir benim üc gün geçince çıkmamıştıİnşallah bebiştir canım, 3 gün varsa test yapsan çıkar varsa..
Bana niye kimse cevap vermiyor ?
İnşallah daha var bata çünkü bide ne zaman olucam bilmiyorum büyük ihtimal ay sonuna vurucak bekliyorum inşallah regli olmam . sabah ki test negatif çıktı dunku testte belli belirsiz di anlamadım gitti bakalım. Ama çok yoruldum benimde artık bi çocuğum olsa eşim baba olsanegatif
İnşallah daha var bata çünkü bide ne zaman olucam bilmiyorum büyük ihtimal ay sonuna vurucak bekliyorum inşallah regli olmam . sabah ki test negatif çıktı dunku testte belli belirsiz di anlamadım gitti bakalım. Ama çok yoruldum benimde artık bi çocuğum olsa eşim baba olsa
Amin canım inşallahİnşallah gönlüne göre olur canım
Canım kızlarrr işlerim acayip yoğun bu geceyi de bi atlatsam kurtulucam sanırımAnaPatron cnm noldu adet oldun mu olmadin mi merak ettim
Benim de idrarim cok kötü kokuyor pazar gününe kadar adet olabilirm acaba ondan mi kokuyor yanma vs. Yok ilacta icmiyorum yoksa psikolojik olarak bana mi öyle geliyoridrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyor
Kan testinde cıkar canım yaptır testi insallah hamilesindir degilsende icini rahatlatmis olursunarkadaslar adetıme 4 gun var.gunu gunune olmuyorum genelde..belımde ağrı.beyaz akıntım.ve genıtal bolgemde batma var sızce kan testı yapsam cıkarmı..acıl onerı beklıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?