Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ilk haftalarda kasık ağrısı ve ateş basması vardı,daha sonraki haftalarda ise kasıklarımda kramp ani hareketlerde mide ekşimesi yanması ,ayaklarımın gündüz usumesi gece yanması,sürekli baş ağrısı,geçen hafta leke ve kan geldi iki gun az bi şekilde sonra kesildi.acaba hamile miyim??

İnşallah gönlüne göre olur canım

Olabilir canım, nekadar kaldı reglne?

İnşallah daha var bata çünkü bide ne zaman olucam bilmiyorum büyük ihtimal ay sonuna vurucak bekliyorum inşallah regli olmam . sabah ki test negatif çıktı dunku testte belli belirsiz di anlamadım gitti bakalım. Ama çok yoruldum benimde artık bi çocuğum olsa eşim baba olsa

Canım olur inşallah Allah gönlüne göre versin, herşeyin zamanı var merak etme..

arkadaslar adetıme 4 gun var.gunu gunune olmuyorum genelde..belımde ağrı.beyaz akıntım.ve genıtal bolgemde batma var sızce kan testı yapsam cıkarmı..acıl onerı beklıyorum(

AnaPatron cnm noldu adet oldun mu olmadin mi merak ettim
Canım kızlarrr işlerim acayip yoğun bu geceyi de bi atlatsam kurtulucam sanırım size haber vermek için geldim.Dün adet oldum malesef
  • Umutlanmamak ve gunum gecmeden test yapmamak için kendime söz verdim.İnşallah sözüm de durabilirim

idrar kokum iğrenç antibiyotik gibi yada lahmacun yemişim gibi kokuyor canım umarım hamilesindir beb bol su içsemde o koku gitmiyor
Benim de idrarim cok kötü kokuyor pazar gününe kadar adet olabilirm acaba ondan mi kokuyor yanma vs. Yok ilacta icmiyorum yoksa psikolojik olarak bana mi öyle geliyor

arkadaslar adetıme 4 gun var.gunu gunune olmuyorum genelde..belımde ağrı.beyaz akıntım.ve genıtal bolgemde batma var sızce kan testı yapsam cıkarmı..acıl onerı beklıyorum(
Kan testinde cıkar canım yaptır testi insallah hamilesindir degilsende icini rahatlatmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…