Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim de idrarim cok kötü kokuyor pazar gününe kadar adet olabilirm acaba ondan mi kokuyor yanma vs. Yok ilacta icmiyorum yoksa psikolojik olarak bana mi öyle geliyor
Canım koku bende de var ben günde 1 lt falan su içiyorum ona bağlıyorum ama sende hem koku hemde yanma varsa bence bi doktora görün idrar yolları enfeksiyonu olabilir inşallah değildir

Slm kızlar size birşey sorulacak fikrinizi almak istiyorum,bugün yarın adetimi bekliyorum bugün benden krem gibi akıntı geldi dün test yaptım negatifti bu akıntı kafamı karıştırdı sizce hamilelik varmıştır.

Adetim 6 gün gecikti ve her belirti de vardı ama malesef bugün kan testi yaptım 0.100 negatif

Canim bugün 10. Gün kontrole gittim çok az büyümüş pt tekrar çağırdı . senin ilk kontrolde ne kadardı yumlar
Benim 12 Gün . Gittiğim de az büyümüştü 10 vardı 5 vardı 11 vardı o kadar seni zaten erken çağırmış ondan sonra 2 kere gittim

Kizlar fikri olan herkese bi sorum var ben carsamba gidicektim doktora ama bazi sebeplerden dolayi pazartesi gitmeyi dusunuyorum iki cocugum var az cok bi tahminim var benimde ama pazartesi gidersem 13+4 oluyo sizce cinsiyeti ogrenebilirmiyim beklesemmi cinsiyet icin ne dersiniz???

Canim yine dogru yanlis bilmiorum duyduklarimdan yola cikarak tam 3aylik olunca belli oluyomus ama bazi doktorlar 2,5aylikkende gorebiliyomus ve özellikle erkekse 2,5aylikken tabi doktor deneyimi ile birlikte belli oluyo kizsa 3 4ay icinde netlesiyo deniyo

Olsun cnm hayirlisi ne zamansa o zaman olur insallah sıkma canini iki tane evladin var zaten dagit kafani iyice :)

Aynen bende öyle biliyorum canim en net tahmin eger bebek gisterirse16. Haftada diye biliyorum en erken tahminde 9-10 haftada oluyo ikisinide yasadim ikiside dogru cikti ama bu bebisimde soylemedi hic bi doktor bisey bende tereddutteyim yine belli olmazsa diye heves arti muayne parasi her seferinde uzuluyorum ama artik belli olur heralde 2gunden pek bisey fark etmez diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…