Kasık batması agrisi iste ama benim az az gelmeye basladı oluyorum ben idrarimda agir koku vardi demek adettenmis
Akinti belirtisi olunca testte cikardi dun buyuk ihtimal ama cikmayanda cok gec dollendiyse hayirlsi cnm insallah vardirBugün yarın olucam bekliyorum Can'ım ,birde ben dün test yaptım negatifti bu akıntı kafamı karıştırdı oyüzden sordum
Ayy neyde belirti arar olduk ne deyim canım inşallah ikimizde de vardır :) kasık ağrısı var mı sendeBenim tuhaf bir koku :)
Öyle Can'ım hayırlısı teşekkür ederimAkinti belirtisi olunca testte cikardi dun buyuk ihtimal ama cikmayanda cok gec dollendiyse hayirlsi cnm insallah vardir
gecen ay 4-5 gun erken olduGecikiomu oncemi oluyosun gunu gunune olmuyorum derken canim
Var canım kasigimdan asagisi bacagima dogru agri var :) sanki akintim geliyor gibi oluyor adet oldum saniyorum leke geliyor az az isteAyy neyde belirti arar olduk ne deyim canım inşallah ikimizde de vardır :) kasık ağrısı var mı sende
Valla canim ya kafayı bozduk :) belirtilerle görümcemde hamileymis daha cok stres yaptim :)Ayy neyde belirti arar olduk ne deyim canım inşallah ikimizde de vardır :) kasık ağrısı var mı sende
Aynen bende öyle biliyorum canim en net tahmin eger bebek gisterirse16. Haftada diye biliyorum en erken tahminde 9-10 haftada oluyo ikisinide yasadim ikiside dogru cikti ama bu bebisimde soylemedi hic bi doktor bisey bende tereddutteyim yine belli olmazsa diye heves arti muayne parasi her seferinde uzuluyorum ama artik belli olur heralde 2gunden pek bisey fark etmez diye dusunuyorum
Canım kızlarrr işlerim acayip yoğun bu geceyi de bi atlatsam kurtulucam sanırımsize haber vermek için geldim.Dün adet oldum malesef
- Umutlanmamak ve gunum gecmeden test yapmamak için kendime söz verdim.İnşallah sözüm de durabilirim
Tesekkur ederim canimBanada farketmez gibi gelio canim
O zaman testte çıkar canımBugün yada yarın olucam canım
Sende lekelenme varsa yerleşme olabilir canım test yapsana kan testiVar canım kasigimdan asagisi bacagima dogru agri var :) sanki akintim geliyor gibi oluyor adet oldum saniyorum leke geliyor az az iste
Hiç bir problem yok bu ay aşılama olacak canım bide rahim filmi çekilecek yani anlayacağın bu ay çok yıpranacağım ama olsun elbet bugünler de bitecek demiHadi yaa ciddi misinüzüldüm canım ama bozma moralini sağlık problemin yoksa inşallah diğer ay olur
Evet insan etrafında öyle biri olunca daha da stres oluyoValla canim ya kafayı bozduk :) belirtilerle görümcemde hamileymis daha cok stres yaptim :)
Tabiki ben neler duydum çikolata kisti olanlar prolaktin 1000 olanlar ama derdi veren dermanını da veriyo çok şükür :)Hiç bir problem yok bu ay aşılama olacak canım bide rahim filmi çekilecek yani anlayacağın bu ay çok yıpranacağım ama olsun elbet bugünler de bitecek demi
Aynen öyle canım dua dua dua başka da elimizden hiç birşey gelmiyor.Tabiki ben neler duydum çikolata kisti olanlar prolaktin 1000 olanlar ama derdi veren dermanını da veriyo çok şükür :)
Anladım canım. Bende PCO var o yüzden glukofrn şeker ilacı da verdi .pazartesi tekrar çağırdı.bakalım.hayırlısı insallahBenim 12 Gün . Gittiğim de az büyümüştü 10 vardı 5 vardı 11 vardı o kadar seni zaten erken çağırmış ondan sonra 2 kere gittim
Hic sanmiyorun canim ya gecikmeyi beklicemSende lekelenme varsa yerleşme olabilir canım test yapsana kan testi
Aynen canim inancim sonsuz tabi rabbim ne zaman nasip ederse gec olsun güc olmasınEvet insan etrafında öyle biri olunca daha da stres oluyodaha çok istiyor neden benim olmuyo moduna giriyorsun
Dün test yaptım Can'ım negatifO zaman testte çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?