- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
İnşallah hepsi iyi gelcek allahın izniyle güzel haberler alalim inşallah.. sakin olmaz ümidim yok deme beklicez umutlaAnladım canım. Bende PCO var o yüzden glukofrn şeker ilacı da verdi .pazartesi tekrar çağırdı.bakalım.hayırlısı insallah
Selam kızlar ben 17 Mart hsg çekildim sonucum temizdi çok şükür bu ay dinlenme olacaktı yinede yumurtlama dönemi 2 kere birlikte olduk ama dün idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç aldım bugün geçti çok şükür , nisan ayı için kolları sıvayıp yumurta takibi ve çatlatma iğnesi istiyoruz ilk bu tedavi oluyormuş aşılamadan önce bu ay kafam rahat belirti falan aramıyorum dinlenme oldu bu ay iyide oldu kafam rahat.
Canım benim hsg çekilen ayda aşılamayı yapmıyorlar mı bende on gün içinde hsg çektirecem aşılama da olacak ondan sordum bide nasıl zor mu hsg canın çok acıdı mı.Selam kızlar ben 17 Mart hsg çekildim sonucum temizdi çok şükür bu ay dinlenme olacaktı yinede yumurtlama dönemi 2 kere birlikte olduk ama dün idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç aldım bugün geçti çok şükür , nisan ayı için kolları sıvayıp yumurta takibi ve çatlatma iğnesi istiyoruz ilk bu tedavi oluyormuş aşılamadan önce bu ay kafam rahat belirti falan aramıyorum dinlenme oldu bu ay iyide oldu kafam rahat.
Merhaba kızlar bu gün iki tane ovu test yaptım. Bat 1 nisan. Bunların hepsi ovu test. Yeşil olanlar ovulasyon günümde yaptıklarım ve pozitif cikmislardi. Ortadaki dün ve diğer ikisi bu gün yaptım . adete yakın lh yükselirmi? Yoksa adete 5-6 gün kala yeniden mi yumurtlama oluyor ?Eki Görüntüle 1802513
Hsg cekildim bende doktorum daha hic birsey söylemedi adetin ilk günü gel yumurta takibine baslayacgiz dedi adetim hafta sonuna geliyor maalesef asilama hemen olmaz sanirim.Kızlar birşey soracam kafam çok karıştı yaa hsg filmi çekilen ayda aşılama yapılıyor mu
Teşekkür ederim canım o ay olmaması daha iyi olur bence birşey soracağım zorlandın mı çekilince.Hsg cekildim bende doktorum daha hic birsey söylemedi adetin ilk günü gel yumurta takibine baslayacgiz dedi adetim hafta sonuna geliyor maalesef asilama hemen olmaz sanirim.
Hayır canım hic birsey hissetmedim ilaci iceri verdigini bile anlamadım cok cok az kasiklarimda sizi oldu ama cok kolay gectiTeşekkür ederim canım o ay olmaması daha iyi olur bence birşey soracağım zorlandın mı çekilince.
Doktoruna sor canım bence birsey demedi mi?Teşekkür ederim canım o ay olmaması daha iyi olur bence birşey soracağım zorlandın mı çekilince.
Hımmm o zaman gecikirse iki gün sonra yap canım veya kan verDün test yaptım Can'ım negatif
Ne güzel canım inşallah benim de senin gibi kolay olur çok tedirginim çünkü evliliğimin 1.5 senesini vajinusmus la geçti acaba beni uyuştururlar mıHayır canım hic birsey hissetmedim ilaci iceri verdigini bile anlamadım cok cok az kasiklarimda sizi oldu ama cok kolay gecti
Özelde yaptirirsaniz atestezi isterseniz yapiyorlar sanirim nerede oturuyorsunuz?Ne güzel canım inşallah benim de senin gibi kolay olur çok tedirginim çünkü evliliğimin 1.5 senesini vajinusmus la geçti acaba beni uyuştururlar mı
Canım adete bi iki gün kala ovulasyon testin iki çizgi koyu ise gebelik ihtimalin var demektir ona göre değerlendirŞu ovulasyon testlerini ben de çok anlamıyorum canım ama .. gebelik testi yapsan adete yakın böyle pozitif sonuç veriyorsa gebelik olma ihtimali oluyor diye biliyorum buralardan okuduğum duyduğum kadarıyla..
Sorcam pazartesi canım özel merkez olduğu için hafta sonu çok yoğun oluyor mecbur pazartesi öğrenirim heraldeDoktoruna sor canım bence birsey demedi mi?
Korkmayin rahat olun şöyle düsünün bu bir anlık agriya dayanamayacaksaniz nasıl dogum yapacaksiniz dimiNe güzel canım inşallah benim de senin gibi kolay olur çok tedirginim çünkü evliliğimin 1.5 senesini vajinusmus la geçti acaba beni uyuştururlar mı
Malatya da cnm zaten özel hastane çekiyorÖzelde yaptirirsaniz atestezi isterseniz yapiyorlar sanirim nerede oturuyorsunuz?
Anladım canım hakkınızda hayırlısı rahat olun kendinizi kasmayın ben islem süresince derin derin nefes alıp verdim :)Malatya da cnm zaten özel hastane çekiyor
Öyle bi korku yok da ilk defa başımdan geçecek hani neyle karşılaşacam bilmiyorumKorkmayin rahat olun şöyle düsünün bu bir anlık agriya dayanamayacaksaniz nasıl dogum yapacaksiniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?