Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben 17 Mart hsg çekildim sonucum temizdi çok şükür bu ay dinlenme olacaktı yinede yumurtlama dönemi 2 kere birlikte olduk ama dün idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç aldım bugün geçti çok şükür , nisan ayı için kolları sıvayıp yumurta takibi ve çatlatma iğnesi istiyoruz ilk bu tedavi oluyormuş aşılamadan önce bu ay kafam rahat belirti falan aramıyorum dinlenme oldu bu ay iyide oldu kafam rahat.

Hayırlısı olsun canım... İnşallah sürpriz yapar bebişin beklemediğin anda göbüşte olur :)

Canım benim hsg çekilen ayda aşılamayı yapmıyorlar mı bende on gün içinde hsg çektirecem aşılama da olacak ondan sordum bide nasıl zor mu hsg canın çok acıdı mı.

Merhaba kızlar bu gün iki tane ovu test yaptım. Bat 1 nisan. Bunların hepsi ovu test. Yeşil olanlar ovulasyon günümde yaptıklarım ve pozitif cikmislardi. Ortadaki dün ve diğer ikisi bu gün yaptım . adete yakın lh yükselirmi? Yoksa adete 5-6 gün kala yeniden mi yumurtlama oluyor ?

Şu ovulasyon testlerini ben de çok anlamıyorum canım ama .. gebelik testi yapsan adete yakın böyle pozitif sonuç veriyorsa gebelik olma ihtimali oluyor diye biliyorum buralardan okuduğum duyduğum kadarıyla..

Kızlar birşey soracam kafam çok karıştı yaa hsg filmi çekilen ayda aşılama yapılıyor mu

Hayır canım hic birsey hissetmedim ilaci iceri verdigini bile anlamadım cok cok az kasiklarimda sizi oldu ama cok kolay gecti
Ne güzel canım inşallah benim de senin gibi kolay olur çok tedirginim çünkü evliliğimin 1.5 senesini vajinusmus la geçti acaba beni uyuştururlar mı

Şu ovulasyon testlerini ben de çok anlamıyorum canım ama .. gebelik testi yapsan adete yakın böyle pozitif sonuç veriyorsa gebelik olma ihtimali oluyor diye biliyorum buralardan okuduğum duyduğum kadarıyla..
Canım adete bi iki gün kala ovulasyon testin iki çizgi koyu ise gebelik ihtimalin var demektir ona göre değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…